PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
AniCitronAniBanan napsal:
sem budu chodit, tahle sekce me bavi asi nejvic ze vsech

Doufam, ze na tom mam hlavni podil ja. Kdyz ne, tak klidne jeste pritvrdim

ze vahas , snad tvuj popis ultradobreho, megahusteho, supersladkeho proteinoveho sejku jednou dosahne delky popisu tvych treninku....samozrejme kazda znacka proteinu zvlast, bez tebe by tahle sekce zhynula na ubyte

.....a nezapomen na konzistenci stolice potom
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis me chapat, ja ted nemel vic jak 2 mesice ani spetku proteinu, tak si to musim vychutnat :)

Petr: ono proc ne do mrazaku, cim je to ledovejsi, tim hustejsi to pak celkove s mlekem je :) Treba z tepleho mleka s pokojovou teplotou nebo jen mirne chlazeneho nikdy neudelas poradny kremovy protein.

A pro vsechny zaryte anti-promilare , ted jsem si opet udelal sejk z cca 60-70g promilu 80 s ledovym mlekem a nikdy jsem nepil kremovejsi a mozna ani chutnejsi protein (mozna jen stara Pharma Whey) a ani bych nerekl, ze je to pena, jak si tu vsichni porad stezuji. Proste je to neco jak tocena mlecno-cokoladova zmrzlina
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
nanobeast napsal:
Matrix cookies a cream vyborna chut...horsi uz to je ze v tom sou kousky cokolady ktere budes dostavat ze sklenice jeste 5 minut po dopiti...ale chut lahodna..s vodou samozrejme..v mlece nemohu posoudit

Jo chut vyborna a ty kousky cokolady vadi cemu? Naopak, skoda ze jich tam je celkem malo a jsou tak male, protoze ty jsou tam super a kdo si s nema neumi poradit, ze to ja mu nemuzu

Jinak jeste dodatek k tomu MyoFusion, kdyz uz jsem s tim zacal. Jako proteinovy sejk pro me stoji za houby, proc, to uz jsem psal vyse. V tomto ted u me vede jednoznacne Promil, at si rika, kdo chce, co chce (ale nikdo radeji nic nerikejte, protoze je to stejne kazdeho vec a kazdemu chutna neco jineho :D ), ze ktereho si delam vyborne, chute, huste a kremove sejky. S Myofusion jsem ale jeste zkousel ochutit si ovesnou kasi (samotnym praskem) a to je opravdu naprosto vynikajci, lepsi ovesnou kasi jsem nikdy nemel a naopak se k temto ucelum treba vubec nehodi zase ten Promil.

ty kousky tam vadi tomu ze delaji bordel..uz sem to psal milionkrat..ze ti chutnaji je krasne ale ze delaji bordel je vec druha ktera me vadi...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele Drejpe, Tobě poslali z Promilu na účet zpožděné kapříky a od Gaspari Nutrition Ti nakonec slíbené euráče neposlaly, viď.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Jinak jeste dodatek k tomu MyoFusion, kdyz uz jsem s tim zacal. Jako proteinovy sejk pro me stoji za houby, proc, to uz jsem psal vyse. V tomto ted u me vede jednoznacne Promil, at si rika, kdo chce, co chce (ale nikdo radeji nic nerikejte, protoze je to stejne kazdeho vec a kazdemu chutna neco jineho :D ), ze ktereho si delam vyborne, chute, huste a kremove sejky. S Myofusion jsem ale jeste zkousel ochutit si ovesnou kasi (samotnym praskem) a to je opravdu naprosto vynikajci, lepsi ovesnou kasi jsem nikdy nemel a naopak se k temto ucelum treba vubec nehodi zase ten Promil.

Drape nechceš si na to vyprávění na pokračování o MyoFusion založit novej topic nebo třeba log??
kwaker

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]Musis me chapat, ja ted nemel vic jak 2 mesice ani spetku proteinu, tak si to musim vychutnat :)

.....tak já to chápu dokonale, tuhle vyplatu budu kupovat protein po asi celým roce, je to divný ale těším se na to jak na novy kolo
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:

ty kousky tam vadi tomu ze delaji bordel..uz sem to psal milionkrat..ze ti chutnaji je krasne ale ze delaji bordel je vec druha ktera me vadi...

A kde ti delaji bordel? Ucpavaji ti odpad a zasiraji trubky, kdyz pak umyvas sejkr?

Saint-Jimmy napsal:
Drape nechceš si na to vyprávění na pokračování o MyoFusion založit novej topic nebo třeba log??

A nebo to napsat na mein web jako vas pribeh, treba by to vydali

kwaker napsal:
.....tak já to chápu dokonale, tuhle vyplatu budu kupovat protein po asi celým roce, je to divný ale těším se na to jak na novy kolo

Tak si hlavne kup nejakej poradnej (treba takovy Promil )

eSko napsal:
Hele Drejpe, Tobě poslali z Promilu na účet zpožděné kapříky a od Gaspari Nutrition Ti nakonec slíbené euráče neposlaly, viď.

no neco poslali, ale chel jsem cislo s 5 nulama na konci a ne jen se 4 tak proto takhle
nanobeast

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ano presne tak..zasiraji sejkr.. a ano nebavi me to furt mejt a ano sem linej ...a ano proste to dela bordel..smir se s tim..
blazen

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže jinak bys ten šejkr neumýval, jo?
nanobeast

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jezis...poslouchej...protein je vybornej..ale me osobne vadi ze dela bordel...i presto musi porad draper hucet proc to vadi a ze jemu to nevadi atd... na to SERU...me to proste vadi...proti chuti rozpustnosti atd nic nemam vse je perfektni..ale me tam ty kousky SEROU...

FINITO
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezismarja, hlavne klid. Kdyztak neco vymyslim co s tim. Problemy jsou od toho, aby se resily ne?
Pavelito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
A tu jahodu si zkoušel? Ta je v ledový vodě taky famozní =) A zanechá pár minut tu chuť v ústech, takže ještě +

A nepřeháněj to s tím proteinem ;) Ještě nám pak začneš víc cvičit

Takže jahoda Myofusion dobrá volba? Spokojenost? A za jakou cenu? Předem díky za odpověď
Pavelito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ochutnán nový protein : Fitco Whey 100% příchuť oříšek, lepší jsem neměl.....super pěnivej sladkej protein s kouskama, numero uno
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
jezis...poslouchej...protein je vybornej..ale me osobne vadi ze dela bordel...i presto musi porad draper hucet proc to vadi a ze jemu to nevadi atd... na to SERU... me to proste vadi...proti chuti rozpustnosti atd nic nemam vse je perfektni..ale me tam ty kousky SEROU...

Draper napsal:
Jezismarja, hlavne klid. Kdyztak neco vymyslim co s tim. Problemy jsou od toho, aby se resily ne?

Já mám ale teď takovej dojem, že Nano by měl prioritně řešit tu svou nervovou labilitu, než začně zachraňovat svět od kousků čokolády na shakeru..
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
guruhonza napsal:
A tu jahodu si zkoušel? Ta je v ledový vodě taky famozní =) A zanechá pár minut tu chuť v ústech, takže ještě +

A nepřeháněj to s tím proteinem ;) Ještě nám pak začneš víc cvičit

Takže jahoda Myofusion dobrá volba? Spokojenost? A za jakou cenu? Předem díky za odpověď

Počkej si na článek na main webu..tam se Myofusion Jahoda aneb Draperův nekonečný příběh (snad) vyřeší jednou pro vždy

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: