|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 06, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po červen 06, 2011 7:21 pm Předmět: FORMULA 80 Evolution |
|
|
Minule jsem chválil FORMULA 80 Evolution od Multipoweru,nyní je na trhu opět zajimavá příchuť - jablko,vyzkoušel někdo,nebo jinou chuť?Boruvka je super!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po červen 06, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Ochutnán nový protein : Fitco Whey 100% příchuť oříšek, lepší jsem neměl.....super pěnivej sladkej protein s kouskama, numero uno |
ja uz dva roky jenom Fitco. Prichut jahoda. Levne ceske proteiny, ale lepsi sem nikdy nemel.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 07, 2011 12:52 am Předmět: |
|
|
Vetsina lidi ti ho tu bude hanit, pro me je ale v socuasne dobe jeden z nejlepsich proteinu. Samozrejme to neni zadna ultra bomba, i kdyz po chutove strance je pro me hodne dobry, stejne tak je i pekne kremovy ne jen takova ta obarvena ochucena voda. Rozhodne jim nic nezkazich a naopak myslim, ze co se kvality tyka, bude na tom lepe nez nektere jine mnohem vice prodavane zahranicni proteiny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 07, 2011 10:48 am Předmět: Re: FORMULA 80 Evolution |
|
|
| vejdy napsal: | | Minule jsem chválil FORMULA 80 Evolution od Multipoweru,nyní je na trhu opět zajimavá příchuť - jablko,vyzkoušel někdo,nebo jinou chuť?Boruvka je super! |
Ono tech prichuti je strasne moc, jen ne vsechny jsou v nabidce a rekl bych, ze moc lidi asi i diky cene, tyhle proteiny nekupuje ( i kdyz daji se sehnat i za celkem slusne penize). Konkretne od Multipower jsem tohle nemel, ale napriklad od Allstars jsem mel HY-PRO Deluxe prichute jako jahoda-banan, rybiz-vanilka, malina-jogurt, kde byly velke kousky suseneho ovoce a vzhledem k tomu, ze je to viceslozkovy protein s velkym obsahem kaseinu, tak byl i hodne husty. To seme je je vlastne i 80 plus od Weidera a ta Formule 80 evolution od Multipower, jak jsi zminoval, kde je cela rada velmi zajimavych prichuti a vetsina z nich jsou opravdove chutovky, ktere se naprosto vymykaji beznym prichutim proteinu. Drive jsem je kupoval hodne a co si pomatuji tak vyborne jsou treba tiramissu,straciatella, capucino, tofee, burak-karamel atd, tech prichuti je opravdu cela rada. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út červen 07, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
jojo muze za to moc mlika..pardon ale pokud nekolikrat po sobe reknu ze me neco vadi ocekavam ze to ostatni budou tolerovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 07, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Nevíte od kterých proteinů se dají na ronnieshopu koupit ochutnávky? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Který doporučujete: Pharma Blend 6 HR,Long 8O - 7 Hours nebo MyoFusion ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:18 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Který doporučujete: Pharma Blend 6 HR,Long 8O - 7 Hours nebo MyoFusion ? |
Je to vcelku jedno, každej ti napíše něco jinýho. Já mám Pharma Blend 6 HR - bílá čoko, a už mě ty kousky lněnýho semínka štvou, ale už mam skoro prázdnej pytel. Ze začátku mi to mimořádně chutnalo ale. Myofusion přijde dnes nebo zítra, tak napíšu svůj názor. LONG jsem neměl... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 5:26 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Který doporučujete: Pharma Blend 6 HR,Long 8O - 7 Hours nebo MyoFusion ? |
smarja pano, porad dokola...
Pharma Blend a Long jsou viceslozkove, takze idealni na noc, Myofusion predevsim syrovatkovy
Nejvic ti bude chutnat asi Myofusion, pokud bych ale mel uvazovat po strance kvality vyrobku, tak 1. Pharma 2. Long 3. Myofusion, ale jak rikam, prvni 2 se hodi spise pred spanim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 08, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
Zaujímavé, akí ste si všetci istí tou kvalitou extrifitu, len aby ste neboli prekvapení potom niekedy, ked... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Zaujímavé, akí ste si všetci istí tou kvalitou extrifitu, len aby ste neboli prekvapení potom niekedy, ked... |
To ja nikde nepsal, ale z tech 3 proteinu, co Vejdy zminul, jsem pouze udelal osobni zebricek hodnoceni kvality, coz ale nemusi o nicem vypovidat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Marty927
|
Zaslal: st červen 08, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Zaujímavé, akí ste si všetci istí tou kvalitou extrifitu, len aby ste neboli prekvapení potom niekedy, ked... |
A jakej jinej jednosložkovej protein by si doporučil (kromě Promilu ),
nejlíp z Evropy a CFM, jako Extifit?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|