Určitě nemá smysl polemizovat o tom, co je ideální postava, má však smysl zvážit, co je dobré pro zdraví člověka.
Jen jeden skromný dotaz... co myslíš, že je pro zdraví méně škodlivé... lehká nadváha a nebo kulturistika na takové úrovni?
Katka je profík, klobouk dolů, co dokázala se sebou v tomto ohledu udělat... nicméně se zdravím to určitě nic společného nemá.... O tom, jak to pro normální smrtelníky vypadá se snad ani bavit nemusíme...
V tomto bodě máš Pavlo určitě pravdu,ale těžko říct jestli bude víc oddělaná jednou ona nebo třeba ty.Myslím,že ani jedna z vás nedokáže myslet dostatečně dopředu a jednou zaplatíte vyšší daň než si dnes jste schopné připustit.
Tak to je dobře,že to víš ....a víš co?Neboj se,ale obávej se.Stojí to pak za prd
Tak co se týče kloubů, tak s tím souhlasím... To je prostě daň za sport, který děláme... Jinak se ale nebojím....
Baro, co se týče kloubů a silových sportů... jsou lidi, co zvedají celý život a v šedesáti je nebolí skoro nic a jsou lidi, co nešáhnou na činku a jsou ve 40 skoro invalidi. Dopředu nevidíš, riziko tu je, každý to ví, ale jen kvůli tomu si řekneš "nebudu nic zvedat, co když z toho budu jednou na starý kolena úplně rozbitej"?
Myslím že ne, to by pak nedělal nikdo nic...
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Dle mě Katka pomalu překračuje hranici mezi hezkou kulturistkou a těma profihnusmonstrama. Působí na mě jako přirozeně hezká holka, ale prostě už jde vidět v obličeji, jak ta profiúroveň potlačuje ženskost.
Ad Bara: ono u těch holek je to těžký. Já profikulturistiku nechápu vůbec, vzpírání třeba beru, holky to baví, ok. Nejsou z nich mostra, ok. dopad na zdraví ovšem neposoudím. U kulturistek vidím hnusné tělo, nedokážu si je představit jak vozí kočár, atd. Moc by mě zajímalo, co se jim vlastně i honí hlavou v souvislosti s mateřstvím. Jestli to vůbec plánují, jestli řeší, že budou nuceny 9 měsíců necvičit, jestli vůbec zvládnou kojení,...
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
To Bombay .... no, pár našich (československých) TOP kulturistek ty děti mít zvládlo, a můžeš si na netu najít, jak třeba dnes vypadají. A že do špičkové formy takové Kořínkové má tady každá ještě dost daleko. A dneska má Zuzka zdravou pěknou dceru, a sama vypadá tak, že jsem na tu fotku čuměl s otevřenou pusou asi minutu
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne út květen 31, 2011 11:57 am, celkově upraveno 1 krát
Tak mě nešlo primárně o klouby, ale o jiné věci... orgány, hormonální systém a tak....
Jinak my jsme tu pod neustálou kontrolou, takže se opravdu nebojím a neobávám... Je mi 27 a sportuju¨od té doby, co chodím, takže si myslím, že už o svém těle něco vím...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Určitě nemá smysl polemizovat o tom, co je ideální postava, má však smysl zvážit, co je dobré pro zdraví člověka.
Jen jeden skromný dotaz... co myslíš, že je pro zdraví méně škodlivé... lehká nadváha a nebo kulturistika na takové úrovni?
Katka je profík, klobouk dolů, co dokázala se sebou v tomto ohledu udělat... nicméně se zdravím to určitě nic společného nemá.... O tom, jak to pro normální smrtelníky vypadá se snad ani bavit nemusíme...
Lehká nadváha skutečně nikomu neuškodí, pokud zůstane na věky mírnou. Do jaké míry je škodlivá kulturistika provozovaná na profi úrovni, to bude věc hodně individuální a nelze zobecňovat. Jistě jsou jedinci, co se ve jménu sportu úplně oddělají. Má poznámka byla myšlena spíše obecně, ne ve smyslu profikulturista vs. žena s decentní nadváhou.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru