PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Zaujímavé, akí ste si všetci istí tou kvalitou extrifitu, len aby ste neboli prekvapení potom niekedy, ked...

Můžeš to nějak rozvést? Mě zase naopak udivuje zhodnocení Pharmy jako kvalitního vícesložkového proteinu..
MiKra

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Optimum 100% Whey Gold - čokoláda

Kurevsky dobrý protein... Fakt lahoda..:)
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myofusion jahoda = lahoda.....pipomíná mi to shake z mekáče
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Turakam napsal:
Zaujímavé, akí ste si všetci istí tou kvalitou extrifitu, len aby ste neboli prekvapení potom niekedy, ked...

Můžeš to nějak rozvést? Mě zase naopak udivuje zhodnocení Pharmy jako kvalitního vícesložkového proteinu..

A co te na tom udivuje?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak třeba já teď koukám po cenách tak se mi velmi líbí kilový sáček promilu whey 80 za 400kč , to máte za 1600kč 4kg 80% proteinu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jak třeba já teď koukám po cenách tak se mi velmi líbí kilový sáček promilu whey 80 za 400kč , to máte za 1600kč 4kg 80% proteinu
si delas prdel ne ? 800 kc za 2kg promilu ? Co je na tom libiveho proboha ? Vzdyt mas treba syngex 2200g za 650 kc a jeste k tomu rozpustnost a chut uplne jinde nez promil a taky zadna prasnost. NECHAPU fakt NECHAPU proc se lidi furt vracej k tomu promilu, kdyz sou na trhu kvalitnejsi proteiny za mensi penize LOL
petr616

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Ja sem na nej presedlal co prestaly delat starou dobrou pharmu. Cena/vykon tohodle proteinu super, ale ma svoje mouchy, k chuti se vyjadrit nemuzu, ale znacne prasna konzistence i pro me prehnana penivost, ktera me vadi hlavne, ale staci nechat 5 min odstat a je to v norme.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
kubaz napsal:
si delas prdel ne ? 800 kc za 2kg promilu ? Co je na tom libiveho proboha ? Vzdyt mas treba syngex 2200g za 650 kc a jeste k tomu rozpustnost a chut uplne jinde nez promil a taky zadna prasnost. NECHAPU fakt NECHAPU proc se lidi furt vracej k tomu promilu, kdyz sou na trhu kvalitnejsi proteiny za mensi penize LOL

LOL LOL LOL LOL
Co mas porad proti Promilu? Ze prasi, trochu peni, nechutna ti? Kdy jsi ho mel naposledy? Mozna budes prekvapenej, ale i Promil na svych vyrobcich hodne zapracoval a po mnoha strankach se zlepsil, oproti tomu, co byl pred par lety. Nechces treba nechat na kazdym z nas, co komu chutna? Co vis vubec o tom tvym levnym syngexu? Vis vubec neco o jeho kvalite nebo je cumis na to, ze je tak levnej a moznaaaa i celkem dobrej, coz neposoudim, protoze jsem ho nemel. Syngex je treba pro me osobne stejne tak pochybnej protein jako treba Pure Whey od Championu.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
hovnival napsal:
kubaz napsal:

LOL LOL LOL LOL
Co mas porad proti Promilu? Ze prasi, trochu peni, nechutna ti? Kdy jsi ho mel naposledy? Mozna budes prekvapenej, ale i Promil na svych vyrobcich hodne zapracoval a po mnoha strankach se zlepsil, oproti tomu, co byl pred par lety. Nechces treba nechat na kazdym z nas, co komu chutna? Co vis vubec o tom tvym levnym syngexu? Vis vubec neco o jeho kvalite nebo je cumis na to, ze je tak levnej a moznaaaa i celkem dobrej, coz neposoudim, protoze jsem ho nemel. Syngex je treba pro me osobne stejne tak pochybnej protein jako treba Pure Whey od Championu.

to co muzu posoudit ma promil nesrovnatelne horsi nez vetsina dnes prodavanych proteinu stredni kvality, takze opravdu neznam ani jeden duvod, proc bych si ho mel kupovat. Mozna by se duvod nasel a to je ten, ze je to CZE produkt a jakoze bych mel podporovat nase vyrobky, ale me to je u prdele, tazke opravdu zadnej duvod neznam. Je to uplne to same, jako bys mel 2 uplne stejny auta za uplne stejnou cenu, jen jedno by bylo trochu poskrabane, odrene a ptal se me proc nechcu to poskrabane, vzdyt je to taky dobry auto, jede slusne, jen je trochu skrable... heh

Naposledy upravil hovnival dne st červen 08, 2011 6:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Partridge

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda že se 80 zlepšila o sto procent jak konzistencí tak chutově, ale upřímně třeba například i tomu syngexu chutově nesahá ani po kotníky.
Btw. Drapere proč si tak přesvědčený o kvalitě promilu, mě třeba vadí že neuvádějí aminokyselinový profil a věta"doplněný menším množstvím kaseinu" mi taky moc nesedí.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Saint-Jimmy napsal:
Turakam napsal:

A co te na tom udivuje?

Tak za tu cenu mi to přijde málo muziky. Nejvíc je tam koncentrátu (kdoví,kolik je tam kaseinu a albuminu) no a ta soja mě tam taky sere ( i když je jí tam málo).. Prostě mi to v porovnání třeba s tím Extrifitem Long 80, kde je nejvíc micerálního kaseinu, přídavek hydra, vitamínů, minerálů a trávících enzymů, přijde slabota.. A popravdě mě to mrzí, protože co se chuti týče, tak ta bílá čokoláda u Pharmy je pro mě hodně zajímavá příchuť
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Je pravda že se 80 zlepšila o sto procent jak konzistencí tak chutově, ale upřímně třeba například i tomu syngexu chutově nesahá ani po kotníky.
Btw. Drapere proč si tak přesvědčený o kvalitě promilu, mě třeba vadí že neuvádějí aminokyselinový profil a věta"doplněný menším množstvím kaseinu" mi taky moc nesedí.

Neradim ho mezi nejkvalitnejsi proteiny
, to rozhodne ne, ale ve srovnani s nekteryma americkejma, co tu jsou na trhu a o jejichz kvalite a puvodu mam celkem pochybnosti, uprednostnuji prave ty ceske (ale samozrejme take ne vsechny firmy!).A to, ze tu nekdo napise, ze firma ta a ta je v Americe mezi TOP 5 me vazne nejak neuklidnuje. V Americe verim, ze ano, ale neverim tomu, ze ten samy vyrobek je i tady, maximalne stejna znacka. A navic, jak uz jsem psal konktretne k Promilu, tak mne vyhovuje hlavne po strance chutove, tim ze peni a v ledovem mleku je kremovy, cili chutova stranka a to jsou pro me dulezite aspekty. Kdyby mne protein nechutnal a mel bych treba dukazy o jeho super kvalite slozeni, stejne bych ho nekupoval. Mne proste Promil vyhovuje, ale nikomu ho cpat nebudu a pokud jsem to nekdy delal, bylo to jen doporuceni na zaklade vlastni zkusenosti.
Treba ten MyoFusion taky ted piju / "jim", sice to vypadalo, ze jsem ho kritizoval, ale kritizoval jsem pouze to, ze moc neverim jeho kvalite, ale to je fuk, to je me presvedceni nebo spise podezreni, coz pro me az tak dulezitou roli u proteinu nehraje (pokud to ovsem neni z poloviny cukr) a take jsem kritizoval to, ze je pro me prilis vodovy a nejde z nej udelat poradny kremovy sejk a to jsou pro me celkem dulezite veci, pokud ho piju pro chut a ne pro bilkoviny, coz ja delam. Treba s tim Myofusionem jde udelat naprosto vyborna ovesna kase, coz treba z Promilu absolutne nejde, takze jako ochucovadlo treba misto granka je naprosto fantastickej a pokud bych si nekdy kupoval protein za ucelem ochuceni neceho, tak asi zvolim MyoFuion, protoze se na to hodi.

uff, amen
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já piju protein bez příchutě, chutná to jak lepší omítka, jen po tréningu nohou tam prdnu trochu sladidla a kakao, nechci slyšet, že jsem frajer, ale přijde mi usměvné, že něktěří tu dělaj s chutí drama.
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: ja porad nechapu to tvoje podezreni vuci kvalite myofusionu, mas pro to naky duvody, nebo si slysel nekoho o tom mluvit, nebo proste jentak sis v hlave pomyslel, ze bude jeho kvalita mizerna? dokud tady nebudou nejaky verohodny testy, tak to tvoje podezreni ma proste uplne nulovou hodnotu..
jinak co se tyce promilu, tak pro me uplne v pohode protein, navic da se koupit i za mi nez za 400/kg, takze ve vysledku vyjde stejne jak ten syngex treba, akorat teda mam vzdycky po jeho pouzivani ze zacatku trochu problem s vyprazdnovanim
Partridge

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou otázkou kvality s tebou souhlasím, ono člověk se bohužel už musí smířit s tím, že žije kde žije a prostě musí počítat s tím že i výrobky předních amerických značek se sem taky dovážej z jiné strany světa než by měly. Je to prostě o tom to odzkoušet na sobě samém.
+ taky si myslím že pokavad nemá člověk příjem bílkovin z 90 procent postavený na proteinových koktejlech tak je furt lepší si koupit nějaký co člověku chutná než do sebe prát superkvalitní (a za větší peníze)věc co chutná jak nevim co.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: