Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MiKra

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mým snem je 4řada mitsubishi colt 1,5 turbo 110kw..Ale zatím se pohybuje kolem 200tisíc..
Já osobně si krom japonce už nekoupím nic jiného, ještě jsem trochu uvažoval o fabii krátké verzi, kvůli levným dílům a spotřebu to nemá tak velkou..Ale to je tak vše..
Co se týče minicoopera, taky sem ho kdysi chtěl,ale má drahý náhradní díly a na to jak jezdí, tak spotřeba nic moc..
Jinak souhlasím s cizem...
tyboo

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mini je právě taková motokára se kterou se moc slušně jezdit nedá, proto by tam byla asi fakt šílená sptřeba.

BMW, Mercedes nic..

A3 se mi zalíbila. za 120t se daj sehnat ročníky kolem roku 2003 v 1,9tdi

Oktávka je klasika, kde, jak už sem jednou napsal, jde sehnat skoro všechno zadarmo. Jenže je taky trošku nudná a když už dám 100 tisíc za auto, tak bych chtěl aby taky nějak vypadalo.

Panda a spol.. no sice nejsem žádný pozer, to kdybych byl, tak si koupim starou 7-er ale radši bych něco reprezentativnějšího.

Takže když vyřadíme Mini, tak mi zbyde pořád jenom oktávka a dejme tomu ta A3. to nejsou žádné jiné auta sakra?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jayson

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co třeba Leon, Ibiza?
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

z nizsi cenove kategorie aut bych volil leony nebo i20/30
reegis

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Mým snem je 4řada mitsubishi colt 1,5 turbo 110kw..Ale zatím se pohybuje kolem 200tisíc..

To je neskutečně škaredé auto..:-)

Já taky teď vybírám auto a přemýšlel jsem o Peugeot 607 nebo Passat...
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bych volil Peugeot, přijde mi, že u VW si připlatíš i u ojetiny jenom za to, že to je VW...mám kámoše, kterej do toho dělá a když jsem přemýšlel jestli bych koupil Leona nebo Golfa, jasně řekl, že za ty prachy co bych měl "slušnýho" Golfa mám luxusního Leona, přitom motor, podvozek atd. jsou stejný...
tyboo

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na starýho dobrýho Leona bych úplně zapomněl. díky za tip. hned mrknu jak je na tom s cenama.
Golf se mi líbí, jenže ceny má fakt trochu vyšší. a Passat je sice pěkné auto ale zbytečně velké a ve většině případů v tom určitě budu jezdit sám.

Nejhorší je ovšem to, že ceny drahých aut padají mnohem rychleji než ceny těch levnějších. takže ve výsledku si člověk může opravdu za ty prachy pořídit třeba E-klass s navi a automatem. prostě plná výbava. akorát takové auto by mě asi fakt sežralo

U Peugetu se mi líbí akorát 406 coupe a 407 coupe. Když už francouze, tak bych asi sáhnul po C4.
Jayson

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peugeot hmm, to nevim jestli taky nebudou ty náhradní díly zrovna za pár kaček...
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me sere otec, mame leona, r.v. 2001 a ten vecne stoji v garazi. Vzdycky kdyz mam vysrany facko si ho na tyden pujcim do Brna a prvnich 20km tomu autu trva, nez si uvedomi, ze jede, pak ho trosku prozenu a od te doby prede jak kocka:) Ale to stani v garazi mu rozhodne nesvedci...jinak motory 1.8T se davali i do oktavek a od vsech jsem slysel, ze jsou uplne na picu, pokud benzin, sel bych do 1.6, 77kW nebo pak 1.9 TDI...
tyboo

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://seat.sbazar.cz/seat-leon-1-6-16v-tachov-o5571552.html

http://www.autoesa.cz/karta/audi-a3-1-9-tdi/1165512.html

to sem ted jen tak narychlo našel dva reprezentativní kousky. no ruku na srdce. audi má mnohem hezčí interiér. a co se týče techniky, tak to bude skoro stejné..

Na Leona sem zapomněl, takže toho si dávám do hledáčku místo.
Jayson

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Me sere otec, mame leona, r.v. 2001 a ten vecne stoji v garazi. Vzdycky kdyz mam vysrany facko si ho na tyden pujcim do Brna a prvnich 20km tomu autu trva, nez si uvedomi, ze jede, pak ho trosku prozenu a od te doby prede jak kocka:) Ale to stani v garazi mu rozhodne nesvedci...jinak motory 1.8T se davali i do oktavek a od vsech jsem slysel, ze jsou uplne na picu, pokud benzin, sel bych do 1.6, 77kW nebo pak 1.9 TDI...

Já jsem slyšel, že automobilky začnout vést výfuky do kabiny auta a tím donutí lidi si kupovat ekologický auta, řečnická otázka, věřím všemu co se povídá?
Persan

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tybo: zrovna A3 a leon mají stejnou palubku a interiér dost podobnej
Jayson

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

respektive stejnej kromě středovýho panelu

hele počkej si, jeden člověk bude prodávat černýho leona cupra r, hybridní turbo, všechno nalazený na neuvěřitelných 240HP
Persan

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

240 sráči

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: