PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster, Turakam: v tom s vami souhlasim, jen jsem chtel poukazat na to, ze jsou tu i tyhle aspekty, o kterych mnoho lidi ani nevi, ze existuji a pokud to nekdo se sportem mysli vazne, tak by mel koukat i na tyhle veci.

Nevim, jak je to s prodejnosti ceske vs zahranicni proteiny, ale stejne si myslim a myslim a ze je o to i tak obecne snaha, ze lide postupne zacnou vice a vice uprednostnovat ceske vyrobky a nebo seriozni zahranicni firmy i za cenu priplatku, coz je asi nevyhnutelne a ktera firma je ci neni seriozni, to uz clovek, ktery se o to trochu zajima, tak trochu pozna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Beast34

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Gaspari podla teba nie je seriozna zahranicna firma? Len sa pytam... ak mozes napis nejake zahranicne firmy ktore su podla teba seriozne, co sa tyka vyroby suplementov
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beast34 napsal:
Draper: Gaspari podla teba nie je seriozna zahranicna firma? Len sa pytam... ak mozes napis nejake zahranicne firmy ktore su podla teba seriozne, co sa tyka vyroby suplementov

neznáš brouka pytlíka?
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Přesně!
To že je v nějakém proteinu podíl bílkovin, sacharidu a tuků takový nebo takový je naprosto jedno (závisí jenom na potřebách jedince, do diety si určitě nikdo nekoupí 60% koncentrát a naopak v objemu nikdo nebude vyhazovat peníze za 90% ) hlavně závisí na kvalitě těch složek.

Jestli jsou mé výpočty správné, tak co se týče cen g B je výhodnější Professional CFM Iso 90% (1,4 kč/B) než třeba takový Promil 80 (1,7), Whey core 100 (1,7) a Professional WPC 80 od Extrifitu (1,8).. Vybral jsem ty nejvíce prodávané..
petr616

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Jestli jsou mé výpočty správné, tak co se týče cen g B je výhodnější Professional CFM Iso 90% (1,4 kč/B) než třeba takový Promil 80 (1,7), Whey core 100 (1,7) a Professional WPC 80 od Extrifitu (1,8).. Vybral jsem ty nejvíce prodávané..

Ten Professional CFM Iso 90% vypada na prvni pohled dobre, ale pritimnost Gelity ve slozeni ho jaksi vyrazuje, to stejne plati pro Professional WPC 80 kde na ronnie.cz nevim proc neni uvedena ve slozeni, na jinych webech jsem to nasel, tady bych volil mezi Whey Core a Promilem...
ivolens

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Moocha napsal:

Ten Professional CFM Iso 90% vypada na prvni pohled dobre, ale pritimnost Gelity ve slozeni ho jaksi vyrazuje, to stejne plati pro Professional WPC 80 kde na ronnie.cz nevim proc neni uvedena ve slozeni, na jinych webech jsem to nasel, tady bych volil mezi Whey Core a Promilem...

WPC 80 Extrifit neobsahuje gelitu již nejméně rok. Je to čisté instantní CFM. Jediné, myslím. Ostatní jsou obvykle těžko rozpustné ultrafiltráty, v lepším případě řízlé cé ef emkem. Jiné eshopy se o to, co nabízí, vůbec nestarají a často dělají značkám jen ostudu. Mnohdy majitelé shopů daný výrobek ani neviděli. Obvykle začnou shánět produkt až v momentě, kdy si jej nějaký nešťastník objedná. Jen umístí produkt, ukradnou fotky a o víc se nezajímají. Žádná aktualizace, nic. Vrcholem pak jsou obrázky již dávno neexistujících obalů a prehistorických nepravdivých textů. V tomto je nutno velmi vysoko vyzdvihnout shop ronnie.cz, kde se o aktualizace a správná data stará celý tým pilných včel dělnic. HOWGH.
L@dis

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr316
Kde jsi přišel na to, že Myofusion stojí 999,- Kč ? Dá se pořídit běžně za 800,-
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L@dis napsal:
petr316
Kde jsi přišel na to, že Myofusion stojí 999,- Kč ? Dá se pořídit běžně za 800,-

ano připojím se jde sehnat pod 800kč, ale když ho chceš za 999 rád ti ho prodám , kde berete ty vysoke ceny ,
vejdy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimalo by mě jaký máte názor na suplementy od Extrifitu ?Já jsem s nima velmi spokojen a to po všech stránkách!
lipidek

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za sebe muzu rict, ze mam s extrifitem veskrze pozitivni zkusenosti. Mel jsem jejich WPC80 nekolik prichuti, BCAA Pure, proteinovy tycinky... Proteiny a tycky chutove bezva, stravitelnost bezva, proste OK. Jedinny k cemu mam vyhrady je jejich kloubni vyziva Gela. Po ni jsem mel vzdycky brutalni bolest zaludku a den se z toho vyhrabaval... Ani jsem nedobral pixlu.. Vsechno ostatni u me OK. Co se kvality tyce, tak rwklamu maj pomerne propracovanou, na webu a v e-shopu tady je chvalej.. S extrifitem bych ja osobne nemel zadnej problem.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Zajimalo by mě jaký máte názor na suplementy od Extrifitu ?Já jsem s nima velmi spokojen a to po všech stránkách!

S proteinama maximální spokojenost, jak co se (deklarovanýho) složení, chuti, rozpustnosti i stravitelnosti týče.. Jediný, s čí mám problém jsou Beef Amino Hydro..tomu prostě nevěřim, že je to to, co tvrděj, že to je.. Jo a taky mi vadí, že u Amino Hydro 4000 se všude píše, jak je to čistě hydro, ale když se člověk koukne na složení, zjistí, že je to řízlý koncentrátem..
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beef amino hydro super zkusenost..pokud jsou penize prakticky zadny jiny suplement krom vitaminu doma nemam...
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Beef amino hydro super zkusenost..pokud jsou penize prakticky zadny jiny suplement krom vitaminu doma nemam...

V čem super zkušenost? Pokud má člověk pořádný jídlo s dostatkem bílkovin, tak imho (nechci tě podcěňovat) bys ani nepoznal že papáš hydrolizovanou želatinu.. Nebo aspoň já se přiznám, že bych to asi nepoznal..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ivolens napsal:
petr616 napsal:
Moocha napsal:

WPC 80 Extrifit neobsahuje gelitu již nejméně rok. Je to čisté instantní CFM. Jediné, myslím. Ostatní jsou obvykle těžko rozpustné ultrafiltráty, v lepším případě řízlé cé ef emkem. Jiné eshopy se o to, co nabízí, vůbec nestarají a často dělají značkám jen ostudu. Mnohdy majitelé shopů daný výrobek ani neviděli. Obvykle začnou shánět produkt až v momentě, kdy si jej nějaký nešťastník objedná. Jen umístí produkt, ukradnou fotky a o víc se nezajímají. Žádná aktualizace, nic. Vrcholem pak jsou obrázky již dávno neexistujících obalů a prehistorických nepravdivých textů. V tomto je nutno velmi vysoko vyzdvihnout shop ronnie.cz, kde se o aktualizace a správná data stará celý tým pilných včel dělnic. HOWGH.

PR už i na fóru?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ivolens napsal:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA pak odsud nemaji zdrhat lidi, když sou tady takovy srance

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: