Vaše zkušenosti s masážemi

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vaše zkušenosti s masážemi  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Vaše zkušenosti s masážemi
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Byli ste uz nekdy na masazi?
Ano
41%
 41%  [ 24 ]
Ne
58%
 58%  [ 34 ]
Celkem hlasů : 58

Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2008 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
take si rikam, zebych mela chodit na masaze zad a sije hlavne spon jednou mesicne.

Ke krupani patere / to bych po zkusenostech od neurologa a ortopeda si nedala vic krat delat / dycky mne z toho "bolel cely clovek"

ja to tiez nemam rad ale tipujem ze ani pan maser mi nenpravy moje krize mam tam nejaky blok
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lucynqa

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2008 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozna jo ...Dornovou metodou (ci jak se to pise)....ale to je na duvere, ci to dotycny za ty prachy umi

Pri se ma spravny maser zeptat pred masazi, jake mas zdravotni obtize, protoze nekdy nemuze masirovat.
Poman

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2008 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo,jo masáže...
já už jich zažil tolik:)
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2010 2:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na kolik to tak vyjde ta masáž v praze?tak na ty moje záda by se to hodilo

chrochro

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2010 6:46 am    Předmět: Re: Vaše zkušenosti s masážemi Odpovědět s citátem

Velmen napsal:
Ted sem byl poprve ,protoze uz me bolely cela zada a hodne lidi mi doporucilo jednoho zdejsiho masera ,ze prej me pekne srovna tak sem se objednal a vcera sem tam byl. Mel sem masaz celeho tela. rekli mi ze mu nemusim nic rikat jen at si lehnu a on na tom tele uz vsechno najde a meli pravdu. Akorat se docela nadrel kdyz me nahazoval hrudni obratle tak mi musel vlizt ze stolicky za hlavu a poradne sem se nadech a po uplnem vydechu zatlacil kolenem,zatah ruce k sobe a bylo to tam. Nebo na boku jak to delal ten maser Colemanovi tusim v tom videu zaklinil nohy a rameno zatlacil na druhou stranu pekne to zakrupalo a parada a nakonec lahudka krcni pater tam sem byl trochu nervozni ale taky super. V predeslem topicu uz sem ho doporucoval takze kdyz by nekdo mel zajem tak PM. Neni to zadna reklama neni z rodiny,ani znamej ,ale proste kdyz uz ja neco doporucim tak to musi byt. Je to zkusenej maser dlouho masiroval fotbalisty apod. Je mu pres 50. FAKT to neberte jako reklamu...dik a napiste sem sve zkusenosti at uz dobre ci spatne s masazemi...

Pokud te masér "prokrupe" tak by mel vrátit diplom....to si muze dovolit
tak fyzioterapeut a to si te poradne vysetri....jak te muze nekdo prokrupat a nic o tvem tele nevi.....a krcni pater?tou bych si krupnout nenechal....nic ve zlym...ale clovek ktary nezna tve telo by tohle rozhodne delat nemel...
hooliganko

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2010 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky o tom přemýšlím .. mám lázně přímo vedle baráku asi to prubnu
Ogres

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci zakládat nové táma, tak se zeptám tady.

Potřeboval bych doporučit maséra v Brně, případně v blízkém okolí. Nechci chodit do nějakých masérských center, kde je to předražené.
Preferuji sportovního maséra, který to neodflákne a má přiměřené ceny...

Díky za případné odpovědi.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1-2x do tydne chodim na masaze ale jen na stehna a zada

nedokazal bych si bez toho treninky uz predstavit
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:

...jo, tohle nám v týmu hrozně chybělo, pořád jen úseky úseky úseky, trochu posilovna, ale absolutně žádný regen (kompenzace) v podobě bazénu, výhřivky, masáží, sauny, a pak se trenér divil když se 3 lidem z 6 natrhl sval v noze .
Korny

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Lord_Martas napsal:

...jo, tohle nám v týmu hrozně chybělo, pořád jen úseky úseky úseky, trochu posilovna, ale absolutně žádný regen (kompenzace) v podobě bazénu, výhřivky, masáží, sauny, a pak se trenér divil když se 3 lidem z 6 natrhl sval v noze .

jojo...to je hned. Problém je, že spousta sportovních středisek tady to zázemí nemá a chodit si na to všechno sám a všechno si platit to je dost masakr pro peněženku...já osobně jsem kvalitní regeneraci zažil jen v HFK Olomouc, kde pondělní pozápasovej trénink spočíval ve výklusu a nějakým bagu, jen lehounce bez bot a pak sauna, vířivka a masáž, byla to pro mě taky jediná sezóna, kdy jsem neměl svalový problémy...dělá to fakt hodně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vaše zkušenosti s masážemi Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: