|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 5:08 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Zajimalo by mě jaký máte názor na suplementy od Extrifitu ?Já jsem s nima velmi spokojen a to po všech stránkách! |
Krome par vzorku proteinu a par baleni BCAAcek jsem od nich nikdy nic nemel, proteiny po chutove strance celkem mile prekvapily, BCAAcka nijak neposoudim.
Mne osobne se tahle firma nejprve znechutila asi tou nejtrapnejsi reklamni kampani v historii firem vyrabejici doplnky vyzivy :D , proto jsem vuci ni byl trochu skepticky, ale ted uz se to trochu zklidnilo a nejak dvakrat mne nevadi, naopak kdybych si mel vybrat kvalitni protein, asi by prave Extrifit byl mezi tema, o kterych bych uvazoval.
Pristi protein, ktery si koupim bude ale Whey core 100, na ten se uz tesim :) (a za tenhle prispevek mne Extrifit ani Nutrend ani pan Jebas zadny darek neposlali, neposilaji a ani neposlou , je to jen moje hodnoceni, takze bez obav, pokud by nekdo nahodou obavy mel ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
pan ,,uz nejsem natural,, ti to posle za tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | vejdy napsal: | | Zajimalo by mě jaký máte názor na suplementy od Extrifitu ?Já jsem s nima velmi spokojen a to po všech stránkách! |
Krome par vzorku proteinu a par baleni BCAAcek jsem od nich nikdy nic nemel, proteiny po chutove strance celkem mile prekvapily, BCAAcka nijak neposoudim.
Mne osobne se tahle firma nejprve znechutila asi tou nejtrapnejsi reklamni kampani v historii firem vyrabejici doplnky vyzivy :D , proto jsem vuci ni byl trochu skepticky, ale ted uz se to trochu zklidnilo a nejak dvakrat mne nevadi, naopak kdybych si mel vybrat kvalitni protein, asi by prave Extrifit byl mezi tema, o kterych bych uvazoval.
Pristi protein, ktery si koupim bude ale Whey core 100, na ten se uz tesim :) (a za tenhle prispevek mne Extrifit ani Nutrend ani pan Jebas zadny darek neposlali, neposilaji a ani neposlou , je to jen moje hodnoceni, takze bez obav, pokud by nekdo nahodou obavy mel ) |
Já sem odzkoušel WPC 80, Hydro 77 ten můžu vřele doporučit, Vita 44, hydrolyzovaný amina, beef amina, synefrine, long 80. Všechno super, spokojenost, užíval sem je v dietě a taky mě za to nic nedávají, jen moje hodnocení. Dostávám doplňky od xxtreme nutrition kdyby někdo náhodou. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: |
pan ,,uz nejsem natural,, ti to posle za tohle |
Tenhle tvuj nick se mne docela libil, protoze taky moc nemusim banany (maji na me moc cukru ) a tak je celkem skoda, ze ti mozna brzy jeden banan prijde a rovnou nad symbol toho fasisty, co mas v avataru _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | nanobeast napsal: | | Beef amino hydro super zkusenost..pokud jsou penize prakticky zadny jiny suplement krom vitaminu doma nemam... |
V čem super zkušenost? Pokud má člověk pořádný jídlo s dostatkem bílkovin, tak imho (nechci tě podcěňovat) bys ani nepoznal že papáš hydrolizovanou želatinu.. Nebo aspoň já se přiznám, že bych to asi nepoznal.. |
V cem super zkusenost? proste my paradne slapal v zime bear kdyz sem bral po trenalu toto ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | nanobeast napsal: | | Beef amino hydro super zkusenost..pokud jsou penize prakticky zadny jiny suplement krom vitaminu doma nemam... |
V čem super zkušenost? Pokud má člověk pořádný jídlo s dostatkem bílkovin, tak imho (nechci tě podcěňovat) bys ani nepoznal že papáš hydrolizovanou želatinu.. Nebo aspoň já se přiznám, že bych to asi nepoznal.. |
V cem super zkusenost? proste my paradne slapal v zime bear kdyz sem bral po trenalu toto ... |
Kdybych se v tom chtel vrtat, tak se zeptam, co znamena paradne slapal , ale radeji te nebudu nervovat, kdyz mas posledni dny ty trable s mlikem
Ja teda nepoznal, jestli mne slapalo 40g BCAAcek denne nebo jsem si to jen namlouval a ty to poznas z par gramu proteinu po treninku
Mimochodem to jsi psal tenkrat ty, ze kdyz jsi zaradil do jidelnicku trochu hoveziho masa, tak jsi za mesic pribral VYRAZNE vic svalove hmoty nez na kurecim nebo si to s nekym pletu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Já mám teď od Extrifitu tu 90ku Isolát, příchuť čokoláda. Míchám s vodou a chuťově slušný (možná se mi zdá i celkem sladký), nejlepší v ledové vodě, krásně vyšejkruju do pěny. Ale můžu říct, že jsem ho zkusil i ledovým mlékem a to byl prostě zážitek, tak vynikajíci šejk jsem snad ještě neměl ...každopádně to s mlékem moc nepraktikuju, protože by vznikla taková závislost že bych to chlemtal pořád |
dnes mi prisiel banan 90iso, dost som sa obaval po bananovych skusenostiach s inym proteinom co bol grc, ale za tu cenu bol len banan, tak som to riskol a dobre som spravil. S vodou super, sice peni, ale po pridani glukozy som si to musel vychutnat , presiel u mna na 1st place v chuti, som zvedavy co to bude s mliekom
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: |
pan ,,uz nejsem natural,, ti to posle za tohle |
Tenhle tvuj nick se mne docela libil, protoze taky moc nemusim banany (maji na me moc cukru ) a tak je celkem skoda, ze ti mozna brzy jeden banan prijde a rovnou nad symbol toho fasisty, co mas v avataru |
to je fotbalova legenda, ty proteinožroute
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | nanobeast napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | nanobeast napsal: | | Beef amino hydro super zkusenost..pokud jsou penize prakticky zadny jiny suplement krom vitaminu doma nemam... |
V cem super zkusenost? proste my paradne slapal v zime bear kdyz sem bral po trenalu toto ... |
Kdybych se v tom chtel vrtat, tak se zeptam, co znamena paradne slapal , ale radeji te nebudu nervovat, kdyz mas posledni dny ty trable s mlikem
Ja teda nepoznal, jestli mne slapalo 40g BCAAcek denne nebo jsem si to jen namlouval a ty to poznas z par gramu proteinu po treninku
Mimochodem to jsi psal tenkrat ty, ze kdyz jsi zaradil do jidelnicku trochu hoveziho masa, tak jsi za mesic pribral VYRAZNE vic svalove hmoty nez na kurecim nebo si to s nekym pletu? |
Ty Amina sem pouzival misto proteinu po treninku...objem sel nahoru..sila sla nahoru..takze to proste hodnotim pozitivne..kdybych uzival promil 65ku a mel dobre vysledky tak bych mel "super zkusenost" s promilem..bohuzel sem zatim jel objem jen jednu zimu takze ti to mohu rict priste..
To druhe byl plk..i kdyz tam to slovo vyrazne nebylo...nicmene jsem si v te dobre myslel ze to vysnam melo protoze sem hovezi v jidelnicku prakticky nemel..
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 7:12 am Předmět: |
|
|
Podle mě je supplementování komplexními aminokyselinami neefektivní. Když už tak BCAA a ve většim, aby to mělo kýžený efekt...
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:43 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červen 11, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | Podle mě je supplementování málo efektivní a supplementování komplexními aminokyselinami, ještě víc. |
A to jako proč? _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|