|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kubaz

|
Zaslal: so červen 11, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | | lookzoR napsal: | | Podle mě je supplementování málo efektivní a supplementování komplexními aminokyselinami, ještě víc. |
A to jako proč? |
protože 95% lidí , co berou suplementy nemají 100%-ně vyřešenou stravu tak , aby suplementy v jejich jídelníčku byly opravdu jen DOPLŇKY STRAVY .
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červen 11, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Partridge napsal: | | lookzoR napsal: | | Podle mě je supplementování málo efektivní a supplementování komplexními aminokyselinami, ještě víc. |
A to jako proč? |
protože 95% lidí , co berou suplementy nemají 100%-ně vyřešenou stravu tak , aby suplementy v jejich jídelníčku byly opravdu jen DOPLŇKY STRAVY . |
Chtěl jsem slyšet odpověd od něj, protože pochybuju že tohle je jeho myšlenka. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so červen 11, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | Partridge napsal: | | lookzoR napsal: | | Podle mě je supplementování málo efektivní a supplementování komplexními aminokyselinami, ještě víc. |
A to jako proč? |
Ty jsi šašek, někdo ti řekne svůj názor a ty hned jak kdybych někoho urážel a měl se kázat před soudem.
Ale tak proč. Protože kdyby jsi měl z komplexních aminokyselin dostat efektivní množství všech aminokyselin, tak by to s tebou seklo ( teda spíš s tvoji peněženou). A stejně si stojím za tim, že pokud nejsi profesionální powerlifter či strongman, tak je užívání aminokyselin to poslední co by jsi měl udělat. Protože jestli to alespon tak z 1% funguje tak jak to vyzvedávají výrobci, tak to bude zázrak... ( to byla taky trošku nadnešená věta, ale doufám že to je všem co si to ozkoušeli jasné).
Často se taky setkávám s lidmi, kteří při suplementování změnili trénink, jídlo nebo přidali suplementy a přičetli to k BCAA nebo prostě k aminám... Osobně jsem již jednou měl BCAA, ale hodlám to ještě zkusit, protože před pár lety jsem nebyl tak vytížený a nezvedal takové váhy co teď, nyní pocituji ještě den až 2 po tréninku dřepů nohy, tak uvidíme co se bude dít, dám vědět.
|
Suplementování je málo efektivní? Bych moc neřekl... Je jasný, že musíš mít vyřešenou stravu, ale hned po ránu proteiňák a něco po tréninku je pro mě docela základ.. Co se týče BCAA, ty jsou úplně k hovnu, jestli má někdo tolik peněz ,aby mu pixla vydržela pár dnů, pak ať si to kupuje, jinak v menším nožství vyhozený prachy..btw nechceš zase udělat aktuálku jak si vedeš? Docela by mě to zajímalo.... _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so červen 11, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
ano a přesně o tom mluvím , jak někdo vůbec může z pusy vypustit , že protein po ránu je nějaký základ , DOPLNĚK STRAVY se NEvyužívá jako NÁHRADA NEJDŮLEŽITĚJŠÍHO JÍDLA DNE - snídaně
Naposledy upravil kubaz dne so červen 11, 2011 11:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:35 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ano a přesně o tom mluvím , jak někdo vůbec může z pusy vypustit , že protein po ránu je nějaký základ , DOPLNĚK STRAVY se NEvyužívá jako NÁHRADA NEJDŮLEŽITĚJŠÍHO JÍDLA DNE - snídaně |
omg tak jinak, vstanu a jdu si dát proteiňák, pak se jdu vysrat, připravím si věci do práce a udělám si lupínky s mlékem a kakaem, banán a nebo nějaké ovoce.. NIKDE jsem nepsal, že nahrazuji proteinem celou snídani..
LookzoR, já jsem dal do BCAA tolik peněz, až mě to sere.. Přečetl jsem si pár článku a pak jsem zjistil, že to množství co jím, je spíše placebo, pak jsem dávky zvyšoval a zvyšoval a stejně když jsem je dobral, nepocítil jsem změnu, a jestli bych měl brát 0,4g na 1kg hmotnosti, tak bych měl pixlu třeba od Nutrendu jenom na pár dní, takže za ty prachy to nestojí.. Poučil jsem se a radši investuji do lepšího proteinu a nebo do monohydrátu.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Furt si neodpověděl proč je podle tebe suplementace jako taková jak říkáš "málo efektivní"
No a ktomu užívání komplexních aminokyselin, ty určitě využítí mají a tvrdit že je to to poslední co by měl člověk dělat je pěkná kravina.
Edit: když chceš mermomocí ty osobní zkušenosti, tak bcaa ve velkych davkach během treninku je pro mě to nejlepší, nikdy mi tak dobře treninky nešlapaly, mám vždycky o hodně víc eneregii a silově sem taky o úroven výš, regenarace je taky kvalitnější a kratší než bez nich. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
Naposledy upravil Partridge dne so červen 11, 2011 12:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | ivolens napsal: |
WPC 80 Extrifit neobsahuje gelitu již nejméně rok. Je to čisté instantní CFM. Jediné, myslím. Ostatní jsou obvykle těžko rozpustné ultrafiltráty, v lepším případě řízlé cé ef emkem. Jiné eshopy se o to, co nabízí, vůbec nestarají a často dělají značkám jen ostudu. Mnohdy majitelé shopů daný výrobek ani neviděli. Obvykle začnou shánět produkt až v momentě, kdy si jej nějaký nešťastník objedná. Jen umístí produkt, ukradnou fotky a o víc se nezajímají. Žádná aktualizace, nic. Vrcholem pak jsou obrázky již dávno neexistujících obalů a prehistorických nepravdivých textů. V tomto je nutno velmi vysoko vyzdvihnout shop ronnie.cz, kde se o aktualizace a správná data stará celý tým pilných včel dělnic. HOWGH. |
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA pak odsud nemaji zdrhat lidi, když sou tady takovy srance |
Co je na tom k smíchu? Však má pravdu, a podotýkám že nemám nic společného s Extrifitem ani s Ronnie ani s nikým jiným. Takových eshopů, kde mají fotku 2 roky starýho proteinu a když si ho obědnáš, napíšou ti že ho nemají, je tuna.
Naposledy upravil Spazik dne so červen 11, 2011 12:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Kubaz: ty útoky si odpust.
Já se tu bavím obecně o efektu suplementace a na moji otázku mi lookzor stále neodpověděl _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
Kámoš měl BCAA dával je během tréninku asi 20+-tablet a říkal, že mu to malinko šlape, že není tak rychle unavenej, otázka ovšem na kolik je to placebo nebo ne. A potom taky při tomhle dávkování je to strašnejch peněz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 11, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Kámoš měl BCAA dával je během tréninku asi 20+-tablet a říkal, že mu to malinko šlape, že není tak rychle unavenej, otázka ovšem na kolik je to placebo nebo ne. A potom taky při tomhle dávkování je to strašnejch peněz |
Ja daval 30-40g, myslel jsem si, ze to funguje a diky tomu zvladam sve 3-4 hodinove treninky (tenkrat to byl split), ted uz je asi rok nedavam vubec a vubec zadnou suplementaci po treninku, treninky mam jeste narocnejsi a zvladam to bez nich uplne stejne.
edit: nechapu ty lidi, co si v posilovne po treinku koupi za 40-50kc 5 tablet BCAAcek a cekaji od toho zazraky, pritom se vsadim, ze o jidle nemaji ani paru a podle toho take vypadaji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|