|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 07, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Účastníci sexuologického kongresu:
Nadržen Masturbatov (Rusko), Vstanko Erekčič (Chorvatsko), Honimír Mikunda (ČR), Tuje Bej (Irák), Hon Si-ho (Čína), Varlat Amahral (Indie), Penis Zasmukles (Kypr), Hulmiho Ukolen (Finsko), Penis Klitoridis (Řecko), Chcaldo Mandolini (Itálie), Maji Jakojamu (Japonsko), Stojan Jakotič (Srbsko), Plandal Šulen (Francie), Sergej Stokurev (Rusko), Franz Furtmustahl (Německo)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
MLHA - skvělý film, fakt napínavý a ten konec, z toho nemůžu..  Neudělal bych to jinak, ale je to dost velká ironie.. 8/10 _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červen 11, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 14, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
<a> Ludia mam technicku otázku ::: Ked som si kupil 2 krémi na opalovanie jeden 30 a druhý 15 faktor... ak zoberiem do uvahy že je to ako rezistor (odpor) ktorý znižuje elektrické napätie, tak krém na opalovanie znižuje silu slnka dopadajucu na pokožku čiže to môžem počítať taktona seba natriem seriovo : F (faktor) = F15 + F30 tak výsledná hodnota krémov bude 45 ? alebo sa to tak nespráva a najprv bude učinkovať krém 1. a následne ak stratí účinok bude učinkovať krém 2. ? O_o pls radu :/
<j1rka> ...a teď nevím...
<j1rka> ...Budou se dvě polévky v jedné vodě vařit minut 5, nebo 20???
<Vojta> Pockej, vezmu si na to papir...
<Vojta> a sypal jsi je tam najednou, anebo nejdriv jednu a pak druhou?
<j1rka> No, sériově...
<Vojta> jo takze za sebou
<Vojta> tak to je pak jednoduchy, neni nad cim premejslet. To bude 20 minut, protoze prvnich 10 minut bude spotrebovavat energii dodavanou sporakem ta prvni polivka a ty druhy neda nic. A pak zase nastoupi ta druha a ta prvni bude stagnovat. Takze jestli mas velkej hlad, tak tu prvni po deseti minutach vyndej, najez se a tu druhou tam zatim nech... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: po červen 20, 2011 11:09 am Předmět: ... |
|
|
Rozprávajú sa dvaja zbožní mladíci pred svadbou jedného z nich.
-Trápim sa, či tá moja nastávajúca je este panna. Ona síce vraví, že
áno, ale človek nikdy nevie.
-Ale to pri svadobnej noci ľahko zistíš, stačí ti lopata a trochu červenej a zelenej farby.
-Čo je to za hlúpost?
-Žiadna hlúpost! Jedno vajce si zafarbi na červeno a jedno na zeleno. Ked sa v spálni vyzlečieš a nevesta ti povie, že také farebné vajcia ešte nevidela, môžeš ju rovno jebnuť tou lopatou.
|
|
| nahoru |
|
 |
PauliCZ
|
Zaslal: po červen 27, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
Jde zajíc lesem a křičí: "Přefikl jsem lvici!"
Potká vlka a vlk na to: "Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"
Zajíc běží dál a křičí: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!" Potká medvěda a medvěd: "Zajíci, zavři klapačku. Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"
A zajíc jakoby nic: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!!"
Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Lev za nim, ale nějak se tam zasekl.
Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: "No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří..." _________________ "No pain,no gain"
:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 28, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
Proč spadla holčička z houpačky?
Protože nemá ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 8:17 am Předmět: |
|
|
Dívka: Dnes mám operaci srdce.
Chlapec: Ja vím.
Dívka: Miluju Tě!
Chlapec: Já tebe víc. Ohodně víc!
Po operaci, když se dívka probere, je u ní jen otec.
Dívka: Kde je?
Otec: Ty nevíš, kto ti daroval to srdce?
Dívka: Co?? (rozpláče se)
Otec: Dělám si srandu, šel se vysrat. ... :D
Pepíčkova sousedka porodila chlapečka.Ten se ale narodil bez uší. Sousedka přivezla malého synáčka domů a pozvala na návštěvu Pepíčkovu rodinu. Předtím,než šli na návštěvu,si tatínek zavolal Pepíčka a povídá: "Jestli se zeptáš,proč nemá uši... nebo o uších jenom cekneš,dostaneš takový výprask,jaký jsi nezažil!" Pepíček to pochopil a vyrazili. Když se Pepíček podíval do postýlky povídá:"Jé,to je krásné miminko." Sousedka se zaraduje a říká:"Děkuji Pepíčku,jsi moc hodný." Pepíček dále povídá:"A má moc krásné palečky,kouzelný malý nosánek,krásná očička." Sousedka na to:"Ty jsi ale zlatíčko,Pepíčku." A vidí dobře?"ptá se zase Pepíček. Sousedka na to:"Doktor povídal,že je 100% šance,že zrak bude v pořádku." Pepíček se ušklíbne a říká:"Tak to je fajn,protože kdyby potřeboval brejličky,byl by dost v prdeli..." _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
| PauliCZ napsal: | | Jde zajíc lesem a křičí: "Přefikl jsem lvici!" |
:DD ten je dokonalej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 7:53 pm Předmět: ... |
|
|
Chlap kráča po nekonečnej americkej asfaltke, až dôjde na miesto, kde leží uprostred cesty indián s uchom na asfalte.
Pristúpi k nemu a ten mu slabým hlasom hovorí :
„Čierny Lincoln Continental, rok výroby 1965, poznávacia značka Ohio 5776, deravý výfuk, vodič malý, plešatý, biela košeľa, klobúk.“
„To všetko takto počujete?“ podiví sa chlap.
„Nie, to hovado ma pred chvíľou prešlo!“
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 7:54 pm Předmět: ... |
|
|
Ženy sú ako kondómy.. Trávia viac času v tvojej peňaženke, ako na kokote ...:D:D
Ale nebol som až taký opitý!
- Hej? Hodil si môjho škrečka a zakričal si "PIKAČU, vyberám si teba!"
Potom si zaliezol do skrine a hodinu si kričal, že vchod do Narnie nefunguje. Potom si vrieskal na moje auto "OPTIMUS ja viem že si to ty, pretransformuj sa!" Zvyšok noci si strávil vypúšťaním bazéna s tým, že hladáš Nema, a keď si sa vracal domov, objal si bezdomovca so slovami: Dumbledore, ty žiješ!
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Zahradník velkého hotelu zjistí, že růžové keře narostly deset metrů do výšky. Potom objeví i třiceticentimetrová rajčata a padesátikilové melouny.
Volá řediteli: „Já nemam nic proti tomu, že ubytováváme Tour de France, ale řekněte těm závodníkům, aby přestali chcát v zahradě!“ _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
Mami, mami, môzem vylízať misu??? Nerob blbosti a spláchni!!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|