PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
lookzoR

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Kámoš měl BCAA dával je během tréninku asi 20+-tablet a říkal, že mu to malinko šlape, že není tak rychle unavenej, otázka ovšem na kolik je to placebo nebo ne. A potom taky při tomhle dávkování je to strašnejch peněz

tak tak, btw. nevim jak se jmenujes, ale odpovědel jsem ti. to neni na tebe spaziku :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lookzoR

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
MiKra

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz ty se radši podívej na sebe a zamysli se nad svým tréninkem a tou povedenou dietou.. A přestaň se po mě vozit.. Já ráno nemám čas jako ty, že si uděláš x vajec na tvrdo, omelety, lupínky a bůh ví co, to si radši přispím, navíc mi to vyhovuje a jsem spokojený.. Snídaně mám dost..
Partridge

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lookzor: ne neodověděl! jenom si mlel naprosto z cesty o tom že si měl jenom jednu pixlu bcaa a že po tvojem treninku "těžkých" dřepů cítíš dva dny nohy. Snažil ses pět moudra o komplexních aminokyselinách ale svoje tvrzení dokládáš jenom svými takzvanými "zkušenostmi". takže na moji otázku proč je podle tebe suplementace neefetivní si furt neodpověděl.
lookzoR

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Partridge

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ty jsi fakt rypák, suplementace BCAA je vůči finančním nákladům a výkonu NEEFEKTIVNÍ, nenapsal jsem že suplementace je neefektivní a jestli jo, tak ti to mohlo dojít

radši předhoď nějaký tvoje fakta a napiš něco konstruktivního než ty ptákoviny co tu do mě hustíš

EDIT: jo napsal jsem to, ale bylo to v kontextu s předešlým příspěvkem, zapoměl jsem ho citovat - vše se zaobíralo AMINAMA jak komplexníma tak BCAA

Ok, za 1. to že dávkování amin (fakt skvěle, že to že se to týká jen jich si napsal tak brzo) je podle tebe výkon kontra cena neefektivní není pravda (viz například předsoutěžní diety, proti tomu argumentovat nemůžeš)
za 2. ty mi budeš říkat něco o ptákovinách? já se jenom ptal jak dokážeš svoje tvrzení (např o bcca, které si měl v životě jen jednou, nebo o komplexních, které si pro změnu neměl vůbec )nic víc, nic mín. to ty tu hustíš do lidí nesmysly ty teoretiku.
vejdy

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra :
MiKra

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Mikra :

... plnohodnotný příspěvek :) ... Nabrat příspěvky můžeš i jinak ....
lookzoR

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát
blazen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzore, tvoje arogance a zpusob, jakym prekrucujes svoje prispeky i prispevky ostatnich, a s jakou samozrejmou namyslenosti to delas, to je proste neuveritelny
Moocha

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci ti do toho kecat. Ale jestli jsi si přečetl o osobní zkušenosti někoho jiného, tak to má do praxe daleko.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak říkal kid, převzatá zkušenost, žádná zkušenost.
lookzoR

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Partridge

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jinak eSko a Moocha, asi ano, ale lepší nežli si to přečíst na stránkách výrobců. Neberu informace z free ebooků. Tak tomu se už dá minimálně trochu věřit. Nebo ne?:)

To snad ne tohle, uvědomuješ si že vypadáš jako naprostý blbec? O pár postů víš všechny přesvědčuješ o tom že bys nikdy netvrdil něco co sám na sobě nemáš odzkoušené a chrlíš tu moudra o suplementaci a ted tady přiznáš že si prostě jenom kecal a nevíš o ničem absolutně nic. A ještě k tomu to tvoje trapné chování, mlžení a měnění tématu kterým jenom zastíráš svoje nepravdy.
lookzoR

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil lookzoR dne so červen 11, 2011 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: