blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi 5 hodin turnaj (celkem 12 nebo 13 setů).. stehna byly v pohodě po včerejšku, ale lýtka pořád nějaký ztuhlý.. nicméně, ikdyž jsem nehrál se svým mančaftem, ale nějak jsme to promíchali, tak jsme skončili druzí, což je pěkný
zítřejší posilovnu možná odložím na pondělí, protože ráno ještě budem hrát nohec..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nohec se nehrál, správce se ani neuráčil nám říct, že se tam hraje celej víkend volejbal na všech kurtech... a na posilku nemám ani čas ani pomyšlení, ale zkusím trénink asi zítra... myšlenkama jsem ale pořád úplně v prdeli z toho co se stalo..
blazen

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska byla hodinka a půl nohejbalu.. posilku dám zítra.. snad se mi už podaří jet 3x týdně..

a z nasrání jsem se rozhodl, že na MT zkusím zítra pyramidu.. ne maximálku (ikdyž to možná trochu přestřelím, takže nezvednu to co bych chtěl), ale prostě se zkusím pohnout dál.. konečně to mám v rukách a jsem na ty velký kotouče zvyklej, takže technika je daleko lepší než na začátku a s pyramidou se určitě posunu dál než s 5x5
blazen

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Split A

vybít vztek v posilce.. ohledně toho případu mě toho sere čím dál víc, a člověk ani netuší, jak velký jsou novináři svině, dokud to na vlastní kůži nezažije...

MT
8x 50kg dynamicky
5x 60kg technika dobrá, ale úchop vůbec nestíhal tak jsem zkusil střídavý úchop
4x 70kg
2x 80kg
2x 90kg
2x 100kg
8x 60kg

jednoznačně PR, ale na to teď nehraju.. ten střídavej úchop se mi (když jsem ho dřív zkoušel) zdál úplně na houby, jednu ruku jsem měl jakoby "výš" než tu druhou a tak jsem byl celej divně posunutej, ale dneska to bylo celkem v pohodě.. a takovou jistotu (dokonce i u těch 100kg) v úchopu jsem ještě nezažil takže ode dneška se budu snažit tahat jenom střídavým, ač jsem si myslel, že mi to nikdy nepřijde přirozenější než klasický nadhmat
s mrtvolou jako takovou a technikou jsem taky dneska spokojen :)

přítahy JČ
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)

horní kladka k hrudníku
10x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
6x 50kg
10x 40kg

záda úplně na padrť

francouz v leže
10x EZ +15kg
9x EZ +15kg
7x EZ +15kg

kladka triceps - lano
10x 25kg
10x 25kg
10x 20kg

tricepsy taky na kaši

ramena s JČ
10x 12kg
8x 16kg
8x 16kg
6x 16kg

takže změna, buď zase zpátky prohodím triceps a ramena, nebo to poskládám jinak.. ale tohle byla ještě horší kombinace než minule tricepsy absolutně nedávaly ty tlaky..

předpažování
6x 12kg
10x 10kg
10x 10kg

vyměním to za military press, ikdybych tam měl dávat jenom 30kg (kvůli už unavenějším středním deltám).. protože nic mi nebere přední delty líp než military, tohle předpažování může jít do prdele

upažování v předklonu
12x 8kg (x2)
12x 8kg (x2)

kladiva s JČ
16x 16kg
14x 16kg

+ břicho

čas: 55 minut

dneska jsem po dloooouhé době s tréninkem spokojený mrtvý tah šel líp než jsem vůbec čekal a konečně jsem poznal, co to je (pro mě) těžký MT ostatní cviky taky pohoda, už zbývá jenom trochu doladit detaily a pak pojedu naplno

a jak jsem se dneska přesvědčil, tak úchop nepotřebuju tak moc hrotit, takže budu zařazovat (ve dny, kdy nebudu cvičit MT) jenom static hold střídavým úchopem..
blazen

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... od úterka jsem nedělal nic.. za chvíli jedu na pohřeb, tak snad to nějak vydržíme
posilku zkusím dát zítra..
blazen

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NĚCO

MT
8x 50kg
5x 60kg
4x 70kg
3x 80kg
2x 90kg
1x 100kg

dneska jsem z toho cítil trochu víc spodní záda, ale při 80kg se to tak nějak spravilo... dobře to šlo :) akorát jsem u toho strávil 20 minut

tlaky na šikmé
10x 14kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 18kg

horní kladka k hrudníku
10x 35kg
8x 40kg
6x 45kg
6x 50kg
10x 45kg
10x 40kg

ramena s JČ
10x 12kg
8x 16kg
8x 16kg
6x 16kg

biceps s JČ
12x 12kg
20x 16kg
12x 16kg

tlaky hlavou dolů
10x 16kg
10x 16kg
10x 16kg

francouz v leže
10x EZ +15kg
10x EZ +15kg
6x EZ +15kg

ukřižování (široký nadhmat, pauza 90 sec.)
30s.
30s.

+ břicho

čas: 65 minut

pořád sem špatnej, kor po tom včerejšku.. takže dám buď týden deload nebo jen tak lehce něco 1x týdně.. příští týden máme předávání maturit, podle všeho jsem to udělal, takže aspoň že tak no..
do 2 týdnů mi přijdou prachy, takže okamžitě objednám multivitamin, protein (podle peněz snad i rovnou gainer) a konečně si koupím auto..
blazen

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně mám papíry na to, že nejsem úplně blbej
na posilovnu to vidím tak ve čtvrtek, ale spíš až v pátek.. asi dám něco podobnýho jako minule, tzn. 2 cviky na větší partie, 1 na menší..

EDIT: dneska si dám doma jenom pár kliků a zkusím trochu zaimprovizovat :)
blazen

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten slátaný trénink teda dám zítra..
od příštího týdne zkusím nějak střídat to AB, až přijdou prašule tak snad už budu zase chodit 3x týdně a konečně to trochu rozjedu už mám v hlavě přidávání vah u cviků, úplně mi totiž chybí ta příjemná svalová unavenost na druhý den (ale ne zase nějaká nepříjemná svalovka)
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NĚCO

MT
10x 50kg
6x 60kg
4x 70kg
2x 80kg
2x 90kg
2x 100kg
2x 100kg
2x 100kg

pěkný pocit ale odteď už metráky jezdit nebudu, maximálně budu šmatlat kolem těch 90kg (u metráku není ta technika úplně ideální, odhaduju že je to tak 90-95% maximálky).. takže klasická pyramidka

benchpress
15x osa (20kg)
8x 40kg
6x 60kg
4x 70kg

já jak ten benč nejedu pár tréninků, tak jde technika do prdele dneska to bylo těžký, tak jsem to radši ani nehrotil.. stejně mě baví víc jednoručky na šikmé, takže se zdá, že moje benčovací období už pominulo

přítahy JČ
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)

krásně jsem cítil křidýlka, dneska to fakt pěkně sedlo a měl jsem i takový to ideální tempo

ramena s JČ
10x 12kg
8x 16kg
8x 18kg
6x 18kg

úžasný konečně se mi tu vrací síla (ona konkrétně u ramen hodně rychle odchází, když je necvičím naplno a vynechám nějaký trénink).. dneska jsem se nechal vyjímečně jistit, ale ani jsem dopomoc nepotřeboval :) takže ramena se vracejí do formy, to jsem moc rád, protože tu sílu tady někdy nenacházím ani po několika měsících

biceps s JČ
10x 12kg
16x 18kg
16x 16kg
16x 14kg

ty 18ky na bicáky beru jenom vyjímečně (a i u bicepsů mi síla odchází velmi rychle : ( ), ale dneska byl takovej hecovací den, a šlo to i celkem v pohodě bez cheatingu (ten byl až u 16kg, to byla dost těžká série)

rozpažky na rovné
10x 12kg
15x 12kg

fakt dobrý protáhnutí, nebudu tady přidávat váhu, pak akorát kazím techniku a cítím ramena

francouz v leže
10x EZ +15kg
8x EZ +15kg
8x EZ +15kg

horní kladka k hrudníku
10x 35kg
8x 40kg
8x 45kg
8x 45kg

záda už byly úplně hotový

military press na MP
10x 30kg (konstrukce)
8x 40kg
8x 40kg za hlavu
7x 30kg

na dodělání delty hořely

ukřižování
35 sec.
35 sec.

+ břicho (bylo odpočatý, takže jsem ho hodně zničil )

čas: kolem 70-75 minut

po dlouhé době (kdy mi nevycházely tréninky pravidelně nebo mi to všelijak nešlo - až na 1 či 2 tréninkové vyjímky) byl tohle úžasnej trénink úplně vynikající, všechno mi tak nějak vycházelo podle plánu, technicky to sedlo hodně dobře, prostě trénink jak má být (nožičky jsem záměrně vynechal, v sobotu hrajem turnaj v nohejbalu + jdu odpoledne na festival, tak tam nechci stát s umrtvenýma nohama)
blazen

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pár setů na nohejbalu a nějaký to kopáníčko mimo..
posilovna je v plánu až na úterý
blazen

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechtěně celá včerejší-dnešní aktivita spočívala v pochodu 23km (ze zábavy z jedné vesnice) domů celkem dobrý na úplný odumření nohou :D
blazen

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1 hodina 20 minut nohejbal.. posledních 30 minut jsme hráli dvojky, takže šílená lítačka
blazen

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PROTAHOVAČKA

ramena s JČ
10x 8kg (12kg měl borec na druhé straně posilovny, nechtělo se mi pro to lozit )
8x 18kg
8x 18kg
6x 18kg

poslední série bez rezervy, ale technicky to dneska opět sedlo a silově jsem se tak nějak vrátil do formy

přítahy v sedě s oporou hrudníku (úzký úchop)
10x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
8x 45kg
10x 40kg

tohle jsem necvičil tak 3 měsíce určitě, takže trochu probíhalo hledání techniky :) spíš takovej cvik pro změnu, ať necvičim furt to samý

tlaky na šikmé s JČ
10x 12kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 18kg

u tohoto dneska technika moc nesedla..

hyperextenze
12x
12x
12x

peck-deck (nebo pec-deck? já nevim )
10x 25kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg

nikdy jsem p-c moc necvičil, ale nevěděl jsem že to může být taková sranda krásně jsem cítil, co jsem cítit měl :)

horní kladka za hlavu
10x 35kg
12x 40kg
12x 40kg

začalo to být těžký, tak jsem toho nechal..

superserie: extenze JČ za hlavou + kladiva JČ
10x 10kg (x2) + 18x 16kg
10x 10kg (x2) + 16x 16kg
12x 10kg (x2)

dobrá pumpa na závěr

+ břicho

čas: 43 minut

dnešek byl jenom tak na protažení a trošku změnu, ale od čtvrtka chci najet konečně na AB split tak jak jsem to plánoval.. budu mít konečně prachy i čas (ikdyž bohužel, nemám zatím brigádu ani práci), tak se do toho už doopravdy opřu

EDIT: dneska jsem zase nožky vynechal, protože po té víkendové noční tůře mám nějak dokurvený vazy a cosi u kloubů, trochu to cítím když třeba vstanu ze židle nebo šlapu na kole, tak jsem to nechtěl hned přetěžovat a ještě tomu dám chvilku odpočinek.. každopádně se ale chystám na čtvrtek - A a pátek - B :)
taky se pokusím zařadit nějaký shazovačky nebo něco, abych odcházel z posilovny aspoň polomrtvej, protože těch pár pracovních sérií mi moc nedává, tak zkusím přitvrdit
blazen

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodina a půl nohejbalu.. dneska se velmi dobře hrálo
akorát mě sere, že mi ještě nepřišly ty peníze, nadrženě už myší kroužím u objednávky (vitamíny, nakopávač, protein, gainer) v ronnie eshopu kolem tlačítka OBJEDNAT jenomže pořád chybí financ poslední termín, kdy mi to má přijít je zítra, tak snad prachy přijdou a já si konečně objednám co chci
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Split A

MT
8x 50kg
6x 60kg
4x 70kg
3x 80kg
2x 90kg
10x 60kg

dneska nějak slábnul úchop, ne moc drasticky ale zrovna jistotu jsem v rukách neměl.. ale jinak paráda, pěkně to sedlo a ta závěrečná pumpovačka s 60kg musím zařazovat pravidelně :)

přítahy JČ
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)
10x 18kg (x2)

horní kladka k hrudníku
10x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
6x 45kg + 6x 40kg + 10x 35kg

dneska byly záda nějaký unavinkaný

ramena s JČ
10x 8kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 18kg

ramena jsem trochu cítil ještě z minulýho tréninku, ale i tak se mi podařilo zopakovat výsledek z minula a pohodička :)

military press na MP
10x 30kg
8x 30kg
8x 30kg

přední delty úplně na hadry, to jsem zvědav, jak mi zítra půjdou tlaky

upažování v předklonu
12x 8kg (x2)
12x 8kg (x2)

francouz v leže
10x EZ +15kg
8x EZ +15kg
5x EZ +15kg

brutálně těžký dneska, asi bylo něco se zemskou gravitací

superserie: kladka triceps (lano) + kladiva JČ
10x 20kg + 16x 16kg
10x 20kg + 16x 16kg
15x 15kg

radši jsem na ty tricepsy dal velmi zlehka kladku, trochu to prokrvil, ať nejsem zítra ztuhlej.. a kladiva dneska byly obzvláště vypečené

+ břicho

čas: 53 minut

ale jo, dobrý to bylo :) všechny cviky sedly, žádný zuřivý hledání techniky (jak se mi někdy stává) a kromě mírnýho zklamání u tricepsů všechno bylo v pořádku snad nebudu zítra moc polámanej a dám split-B

EDIT: ještě jsem si vzpomněl, že mě tam celkem srali 2 borci (tak o 2-4 roky starší než já), já jsem se v klidu chystal na mrtvolku a oni byli hned vedle na výponech a vedle z druhé strany (úplně mě obklopili :D ) na multipressu.. jako nic proti, ale když jsem tam tahal těch svých 80,90kg a oni tam po sobě řvali "PIČOOO DÁŠ TOOO POOOĎ POOOĎ KURVA SÁÁÁM JOOOO POOOĎ JEŠTĚĚĚ JEŠTĚ JEDEN DÁŠ POOOOOĎ JOOOOOOOO" tak mě to zrovna nepovzbudilo nemluvě o tom, že jak pořád šmatlali v supersériích (proč zrovna cg bench na MP + výpony je mi záhadou), tak museli pochodovat kolem mě a z přitom mi furt, ale FURT zakopávali o činku
tak snad se s něma zítra zase nepotkám :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: