|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
digitalm
|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | No dobre a ci je teda ta postava, kdyz ne jeji? |
No ved to kludne moze byt jej postava, len akosi trosicku zvacsena :D _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
co tady furt resite omg ? Norlamni clovek se na tu fotku podiva a za 1 sekundu je mu jasny, ze ta zenska ma zmensenou hlavu...
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
Chtelo by to original te fotky, nema nekdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út červen 14, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Ta postava je na 99%jeji jen je upravena.Podobne jako tisice jinych fotek,treba Ruhla tak upravovali ze z neho udelali totalni humus.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út červen 14, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
nevim, nevim... nemohla byt uplně mega objemu? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
Na photoshop je to dost dobrá kvalita _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 14, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | uff, tato fotka me vyrazila dech, pecka. Kdybych nevedel ze je to zenska, reknu si ze je to i na chlapa dost dobre.
btw: je to Kim Chizewsky, v obliceji vyraz trochu jak Coleman XD |
Tady to jde vidět... tělo velikostně stejné a přitom ta druhá fotka je focená blíž a jde vidět ten rozdíl hlav :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
tvle ted kdyz se na to divam tak nechapu jak sem to nemoh poznat XD
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | tvle ted kdyz se na to divam tak nechapu jak sem to nemoh poznat XD |
Co máš z toho :D já když jsem to původně viděl, tak jsem si taky myslel, že to tak je :D ale pak jsem si uvědomil, že je blbost, aby baba měla takto stavěnou kostru :D tak široké ramena :D pak jsem se na to zadíval a šlo vidět, že to je upravované...
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | tvle ted kdyz se na to divam tak nechapu jak sem to nemoh poznat XD |
Co máš z toho :D já když jsem to původně viděl, tak jsem si taky myslel, že to tak je :D ale pak jsem si uvědomil, že je blbost, aby baba měla takto stavěnou kostru :D tak široké ramena :D pak jsem se na to zadíval a šlo vidět, že to je upravované... |
Moc vidět , že je to upravované teda neni. (kdyby to tak nepřehnal) ale všiml jsem si že chybu udělal u levého bicepsu- (prsa)ta podprsenka ji tam cosi nesedí, tam je to nějaké podezřelé a na pravém bicepsu mi to příde nějake uřízlí. (moc rovný) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Ale muselo to dat docela práci to takhle parádně upravit _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | pain2 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | tvle ted kdyz se na to divam tak nechapu jak sem to nemoh poznat XD |
Co máš z toho :D já když jsem to původně viděl, tak jsem si taky myslel, že to tak je :D ale pak jsem si uvědomil, že je blbost, aby baba měla takto stavěnou kostru :D tak široké ramena :D pak jsem se na to zadíval a šlo vidět, že to je upravované... |
Moc vidět , že je to upravované teda neni. (kdyby to tak nepřehnal) ale všiml jsem si že chybu udělal u levého bicepsu- (prsa)ta podprsenka ji tam cosi nesedí, tam je to nějaké podezřelé a na pravém bicepsu mi to příde nějake uřízlí. (moc rovný) |
jj... na tom jsem to poznal taky, ale spíš jsem se díval na stavbu těla ku hlavě, ale už předem jsem psal, že je to víc, než povedeně upravené :D takto bych se s tím párat asi nechtěl, i když jestli to dělal grafik, co dělá modelky atd. tak těm to moc dlouho netrvá takové věci :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|