|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
1. ne, umřeš, stejně jako když jíš víc jak 1 vajíčko denně, tam je tuna cholesterolu a zabije tě to
2. (teď už vážně) - nesmysl.. jestli tak cvičí ty hovada ve fitku, schválně jak dlouho cvičí? jsou jejich výsledky úměrné době, jaké se věnují cvičení? a jsou i lidi, kteří by rostli i kdyby seděli doma a hráli šachy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt červen 16, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | 1. ne, umřeš, stejně jako když jíš víc jak 1 vajíčko denně, tam je tuna cholesterolu a zabije tě to
2. (teď už vážně) - nesmysl.. jestli tak cvičí ty hovada ve fitku, schválně jak dlouho cvičí? jsou jejich výsledky úměrné době, jaké se věnují cvičení? a jsou i lidi, kteří by rostli i kdyby seděli doma a hráli šachy :) |
Ve vajíčku je cholesterol dobrý a ten by tě neměl zabit. Kdesi jsem o tom četl.,že to jsou jen staré žvásty o tych vajíčkách. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 16, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Šmajdo, on (blázen) to ale myslel hodně ironicky, tys to jen nepochopil  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt červen 16, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Sestavuju si nový trénink pro případ, že už bych mohl zase začít v posilce.
Musim ale brát ohledy na krční páteř, kvůli které tam právě nemůžu (čekám na rozhodnutí doktora)
Teď ten dotaz:
Které cviky by mohly mít špatný dopad na krční páteř?
Třeba se docela bojím dřepů a výpadů, kde je činka položená na ramenou..
Trénink zatím vidím takhle (Split A, B a FB)
Tady ukázka tréninku nohou
Pondělí: (A)
Vnitř. Ham. - zakopávání v sedě 4x8
Vnějš. Ham. - zakopávání v leže na lavici 4x8
Ham. + Prdel. - Legpress s nohama vysoko 4x10
Středa: (B)
Kvadri. - Předkopávání v sedě 4x8
Kvadri. - Hacken dřep 4x8
Kvadri. + Prdel - Legpress s nohama nízko 4x10
Pátek: (FB)
Dřepy 6x6
A u těch dřepů mám právě strach, nerad bych byl mrzák.. Myslíte, že je to ok? Nebo popřípadě čím je nahradit? Už se mi nechce dávat další legpress..
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
...já tohle nechápu.
Jako co ti je? Máš něco s krkem, nebo ne? Buď můžeš cvičit, nebo ne.
Jinak bych tam dal spíš cviky jako mrtvola s VC/JC, rumunská mrtvola s VC/JC na hamstringy...
Na nohy variace dřepů (front, back, bulgarian.... dosedy na lavičku) ... popř legpress.
Pokud máš něco s páteří, tak bys nemohl cvičit ani ramena, záda... no vlastně nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
Doktor řekl že mam stuhlý svalstvo okolo krční páteře, nějaký srůsty a zdeformovaný plotýnky. A že prej nesmim cvičit, jezdit na kole, běhat, nic dokud mě znova nevyšetří a poslal mě na rehabilitace. Ty když jsem dochodil, tak se rehabilitační pracovnice i fyzioterapeutka shodly, že neni problém abych chodil do posilky. Ale s tím rodiče nesouhlasili a tak vznikl tenhle kompromis - cvičení s vlastní vahou na doma.. 15. jdu k doktorovi a podle toho co řekne, se buď můžu vrátit do posilovny, nebo spáchat sebevraždu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Doktor řekl že mam stuhlý svalstvo okolo krční páteře, nějaký srůsty a zdeformovaný plotýnky. A že prej nesmim cvičit, jezdit na kole, běhat, nic dokud mě znova nevyšetří a poslal mě na rehabilitace. Ty když jsem dochodil, tak se rehabilitační pracovnice i fyzioterapeutka shodly, že neni problém abych chodil do posilky. Ale s tím rodiče nesouhlasili a tak vznikl tenhle kompromis - cvičení s vlastní vahou na doma.. 15. jdu k doktorovi a podle toho co řekne, se buď můžu vrátit do posilovny, nebo spáchat sebevraždu. |
Ona to je samozřejmě otázka konkrétních případů, ale kdybych měla poslouchat to, co mi kdy řekli "normální" doktoři, tak skoro nevylezu u postele...
Zajdi ke sportovnímu a uvidíš...
Edit: Většina těch věcí se naopak dá korigovat správným posilováním.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
Ok, kdyžtak zkusím sportovního doktora, kdyby ten ortoped měl nějaký výhrady :)
Jinak dělám cviky na protahování krku 2-3x denně po 15ti minutách a jestli máš namysli posilovnu, tak tam s korektní technikou budou asi problémy, když jsem třebas v životě nedřepoval (ve staré posilce nebyla klec).. Holt se s tim budu muset nějak poprat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ok, kdyžtak zkusím sportovního doktora, kdyby ten ortoped měl nějaký výhrady :)
Jinak dělám cviky na protahování krku 2-3x denně po 15ti minutách a jestli máš namysli posilovnu, tak tam s korektní technikou budou asi problémy, když jsem třebas v životě nedřepoval (ve staré posilce nebyla klec).. Holt se s tim budu muset nějak poprat :) |
To půjde, neboj...
Drž se té správné techniky, nehoň se za velkými váhami a bude to dobré...:))
Jinak i fyziterapeuti znají spoustu dobrých cviků i s vlastní vahou, tak se zeptej, oni ti urči poradí... já jich dělám taky hafo normálně před silovým tréninkem:)) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
výpadů, dřepů a vůbec cviků s VČ na zádech bych se vůbec nebál a místo nich dal ty cviky s jednoručkama.. zesílíš tím úchop a určitě to celkově nebude na úkor techniky, a samozřejmě si takovými cviky nedojebeš krční páteř
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
Díky, to pomohlo.. Takže tréninky nohou už mam zmáknutý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Zajímalo by mně...
Jestli nemá někdo známého, kdo provozuje chození po laně (slackline či jiné výškové kategorie), potřeboval bych s ním probrat koupi lana a nějaké začátky, kamarádka chce koupit a nevyzná se v tom moc resp. vůbec.
Předem mockrát děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|