|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | vejdy: a proc jim neveris ani slovo, nejaky spatny zkusenosti, spatne se ti travily, nebo si z nich mel malo svaloviny, spatny spani? neni to jenom tim, ze to napsal Draper vid |
Nechci se tu nejak povysovat, ale taky mne jaksi pripada, ze vejdy tlumoci presne to, co ja napisu
edit: vejdy, zadnej odbronik nejsem, v mnoha vecech se treba mylim, i kdyz za mnoha, co jsem napsal, si stojim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne pá červen 17, 2011 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
PROFESSIONAL WPC 80 % jahoda, můj první protein a jsem z něj totálně vystříkanej. Ta chuť!! Dal jsem na hoďku mlíko do mrazáku, zamíchal 30g proteinu s 200ml, je to famózní.. Výbornej koktejl :) Už se těšim na to dvoukilový balení čokošky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | PROFESSIONAL WPC 80 % jahoda, můj první protein a jsem z něj totálně vystříkanej. Ta chuť!! Dal jsem na hoďku mlíko do mrazáku, zamíchal 30g proteinu s 200ml, je to famózní.. Výbornej koktejl :) Už se těšim na to dvoukilový balení čokošky! |
jojo s tim napul zmrzlym mlikem je ho mnohem lepsi, taky to tak delam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
Nechci se tu nejak povysovat, ale taky mne jaksi pripada, ze vejdy tlumoci presne to, co ja napisu
edit: vejdy, zadnej odbronik nejsem, v mnoha vecech se treba mylim, i kdyz za mnoha, co jsem napsal, si stojim.[/quote]
Jste mě rozesmáli,ale není to tak jen tu sbírám zajímavé názory a s některými si rozumím a mám stejný názor,toť vše...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: so červen 18, 2011 8:43 pm Předmět: Re: cena/kvalita ? |
|
|
| vejdy napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | vejdy napsal: |
Ani jeden bych nekoupil i kdyby byl za slušnou cenu,možná ten optium whey,ale to si raději nějakou stovku přidám za kvalitnější whey.... |
A co je prosímtě na ON Whey Gold Standard nekvalitního: Nejvíc je tam izolátu, přídavek hydra, trávící enzymy, 78 % bílkovin, není tam aspartam, skvělá rozpustnost, nepráší..mně to teda přijde hodně v pohodě a ne nadarmo je to jeden z nejprodávanějších proteinů.. |
Proteiny z USA neberu a nevěřím jim ani slovo na etiketě,beru země EU které podléhají přísným kontrolám a normám! |
Jasně A proto třeba PhD, který nestavěj svůj marketing na ničem jiným, než na přísnejch kontrolách kvality, poslali do světa celou šarži, kerou jaksi zapomněli osladit a pak ještě nějakou, kerá všem přišla nějaká podivuhodná Zas bych si těma "přísnejma kontrolama" v EU nebyl tak uplně jistej.. Papír snese všechno. Taky dávám přednost výrobků z EU, ale neviděl bych to tak černobíle.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
Jelikoz jsem mel moznost vyzkouset novinku na poli viceslozkovych proteinu - MusclePharm Combat Powder, podelim se s vami o par dojmu.
Na test jsem dostal prichut Cookies and cream a rovnou muzu rict, ze jde o nejlepsi cookies, co jsem kdy vubec jedl. Uz mi jich par pod rukama proslo (Syntha-6, Matrix, Myofusion atd.). Obecne jde o prichut, kterou bych si nikdy normalne nekoupil, ale tahle je fakticky peckoidni. Treba ve studenym (dobrym) mlice chutna lip jak cokoliv od Mcdonalda od McFlurryho po vsechny ty jejich milkshaky a to neprehanim.
Takze prozatim velmi doporucuji. Na vyzkouseni dostanu jeste dalsi dve prichute, tak pak napisu i dojmy z nich.
Pokud si chcete precist detailni recenzi s fotkama, Ronnie snad promine, klikejte na podpis  .
Zaverem bych jenom podotknul, ze jde o individualni nazor - muj, individualni zkusenosti - moje a nikdo mi za vysledek nic neplati :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
Tak doufam Kejchale, ze uz tam mam na zitra jeden schovanej :) jen skoda, ze je tam tak malo peny, ale asi neumis sejkrovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 20, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 20, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem vypil moc čokoládovýho :P
|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: po červen 20, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | Dneska mi přišel vanilkovej Smartlabs. Kdo tohle neochutnal, neví co je proteiňák s orgastickou chutí .
Aaaaaargh!! |
mno podle mě spíše bezchutí, ale proti gustu.... takže se nebudu hádat :-) |
Možná 100 lidí 100 chutí, ale dle mého (samozřejmě objektivního :) názoru, je vanilka od Smartlabs jejich nejlepší příchuť ze všech, co vyrábí. Což je těžký posoudit, protože jsou všechny fakt hodně dobrý. Prostě neměl jsem zatím vanilku, která by se přiblížila té jejich, až tak dobrá je :-).
Asi ti ji budu muset Drapere dát na přezkoušenou, protože není možný, aby si degradoval takhle dobrej protein a přitom pil vítěze chuťových testů . Jinak ten MusclePharm ti můžu nechat na ochutnání, stačí říct, na kdy ho tam chceš mít do PMka ;).
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
caute kamos so mnou zacal cvicit a chce kupit protein z tych mierne lacnejsich. ktoru znacku mu mozem s cistym svedomim poradit? Promil alebo optimum nutrition alebo mega pro?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červen 21, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
ano,optimum je z tych mierne lacnejsich... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|