|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítězem turnaje se stane: |
| Fedor Emelianenko |
|
46% |
[ 30 ] |
| Alistair Overeem |
|
41% |
[ 27 ] |
| Sergei Kharitonov |
|
3% |
[ 2 ] |
| Andrei Arlovski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Fabricio Werdum |
|
3% |
[ 2 ] |
| Brett Rogers |
|
0% |
[ 0 ] |
| Antonio Silva |
|
4% |
[ 3 ] |
| Josh Barnett |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 65 |
|
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 5:11 am Předmět: |
|
|
uz nikdy ale necekam na fajt do noci, vzdycky jak cekam tak to stoji uplne za hovno. Btw si myslim ze to do toho ctvrteho kola melo jit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 5:17 am Předmět: |
|
|
spatny, spatny, spatny..AO se proste bal a werdum vylozene cekal, jestli ho to prestane bavit a odhodla se s nim jit na zem a otevrit..  kazdopadne Alistair ma co chtel, i kdyz trochu _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 6:41 am Předmět: |
|
|
hm souboj best stand-uper a best ground gamer dotažen do absuridity...
i když, že je Werdum momentálně asi nejlepší bjj v těžké váze se dá celkem uznat, ale že má Overeem nejlepší stand-up to už je otázka...
Tady je vidět obrovský rozdíl mezi postojem v K-1 a v MMA. U overeema, jak se ukazuje, pokud se enschová za dvoják velikých rukavic, je to pořád ten starý Overeem jako před lety v lhw. Dopředu by to šlo, ale inkasovat rány mu moc nevoní. A to Werdum neni žádnej top hw striker. Takový dvě, tři pumelice od Dos Santose a nevim, nevim...
Udělal dobrou takedown defence, striking, ale jak se ukázalo, tak přeci jen to obrovský tělo si bere hodně kyslíku a poprví za 4 roky v těžký váze co jel celý tři kola to bylo dost znát. Werdum ho několikrát ve stoji celkem přebil. Výsledek 30-27 jak dali dva ze 3 rozhodčích mi moc nesedí. Ale budiž, chtěl sem vidět Big Foota s Overeemem v semifinále.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
Tak doufam, ze uz se tu nikdo nebude zesmesnovat tvrzenim, ze je AO nejlepsi, neni. Jak narazi na tvrdeho strikera, pude dolu. Werdum mu zatapel a to se svym postojem soustredil hlavne na prechod na zem.
Podivejte se na statistiky z Fighmetric: http://blog.fightmetric.com/2011/06/overeem-vs-werdum-ii-official.html
Imho Overeem nemel vyhrat, nicmene by to SF asi uz nerozchodilo, po Fedorovi by skoncil druhy medialne nejzajimavejsi chlapek... Rozhodci jsou tam asi z krasobrusleni, jinak by nemohli dat takove body, fraska.
Zapas stal za hovno, AO nic nedelel , aby nic neposral, Werdum to prehanel s temi svymi pobidkami k zemi, ale alespon se o neco snazil. Po dlouhe dobe nezajimavy SF main fight. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 8:41 am Předmět: |
|
|
Taky nechápu, jak mohli dát 30 - 27. Byl to dost těžký zápas na rozhodování, měli to pustit do 4. kola, když už tam tu možnost mají. Jestli takhle půjde Overeem na Silvu, tak nemá šanci. Barnett přesně podle očekávání, Brett neměl šanci.
Barnett to celé vyhraje a otevře si dveře do UFC. Byznys je byznys a Dana to ví. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
Naposledy upravil deemao dne ne červen 19, 2011 9:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
 Tak tohle nebylo moc zabavny... ale Werdumovi bych to nedal, byl sice aktivnejsi, ale nebezpecnejsi tezko. Dostat ranu, lehnout na zem, chytit Reema, vydychat se, vstat, dostat ranu, lehnout na zem... bylo to trosku monotoni :)
Edit: http://www.mmafighting.com/2011/06/19/alistair-overeem-beats-fabricio-werdum-by-unanimous-decision/
Uvidime jak si poradi Reem se Silvou, tam uz takove rozdily ve stylu nebudou... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Naposledy upravil Lunreal dne ne červen 19, 2011 9:51 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
reem: prisel mi ze musel nejak brzo vysadit:P takovej striker ale co predvedl v zapase bylo velky hovno - ja bych mu vitestvi nedal
werdum: sel na to zase chytre libil se mi jeho styl ikdyz mozna si mohl vic verit v tom strikingu parkrat reema pekne zasahl nemusel furt skakat na zem ale bylo videt jak si na ty zemi je jistej a jak reem proste nevi
dopoadlo to jak to dopadlo ja bych to videl opacne max. jeste jedno kolo a v mych ocich teda reem dost spadl protoze vubec nic nepredvedl a chci ho videt s nejakym fakt dobrym strikerem jds?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
po tomto predstavení Alistaira, čo ma dosť sklamalo, to vidím fakt na Josha,, Werdum inak mal vyhrať, žiaľ, síce sa furt válal, nabádal ho a pod. ale alistair absolútne žiadna gnp - ako sa na to pripravoval??? ok je to bjj master a? to neznamená, že tam tie pumelice netreba soliť, kurnik, duplom také monštrum ako AO, dokonca a v stand upe ho Werdum prebíjal a to už je čo povedať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
Minimalne prvu polovicu zapasu mi AO jednoznacne prisiel nebezpecnejsi, ako Werdum, ked chce niekto bojovat na zemi, musi si tam supera vziat cez TD a nie si lahat na zem a volat ho tam ako kurtizana  Na druhu stranu keby mal Werdum viac knockout power, tak Reem mozno chyti k.o. Druha polovica zapasu - v druhom kole Werdum skoro skolaboval, ale v tretom este celkom sliapal. Overeem tiez uz nevladal, tak nic moc. Po tomto zapase by som Silvovi dal dost velke sance, ze Overeema v takejto forme porazi.
Barnett - je to master, Rogers asi definitivne ukazal, ze vie byt nebezpecny v stoji, ale wretsling a grappling ma na houby, dostat ho na zem asi nebude pre lepsich borcov ziaden problem.
Griggs ma prekvapil, V. Overeem mu podlahol dost jednoznacne.
Monson - to bol jediny fight co ma vyslovene nudil, Snowman dokopy nic neukazal a od zaciatku akoby si ani neveril, Cormier ukazal pekny stand up... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
- Reem strasne opatrnej, aby neco neposral a nedal tak Werdumovi trohu prostoru, nicmene Werdum nepredvedl krome saskaren vubec nic, takze opravnena vyhra pro Alistaira..kazdopadne zklamani, ale pokazdy to proste idealne vyjit nemusi
- Barnett bez problemu dostal Rogerse na zem a tam uz pro nej nebyl vubec souperem, na Barnetta sem ejste hodne zvedavej co predvede (ikdyz mi je dost nesympatickej))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 11:29 am Předmět: GP |
|
|
Tak pro mne velké zklamání. Přivstal jsem si ve 4, ač se musím dneska šrotit na zkoušku jako blázen, ale AO vs Werdum, takovou bitvu jsem přeci musel vidět, že...
Výsledek ale za to nestál. AO od začátku absolutně pasivní, co se mi tak ještě líbilo, byla skvělá TDD. Pokud jediné, co striker, šampión K1, předvede, je pár ran za celé utkání a pár kolen, tak je to fakt slabota. A to jsem se těšil na ty Alistairovo drtivý komba, které po chvíli vyčkvání předvádí, a po kterých se soupeř kácí k zemi... Nicméně těch jsem se nedočkal. Naopak při pohledu na dvojitý kryt při každém Werdumovo výpadu mi bylo blivno ( s tím by chtěl AO po vítězství v GP do UFC ?! Doslova živě vidím Alistaira schovaného za dvojákem zády na kleci a JD Santose dělajícího z Alistaira fašírku... )
A Werdum ? Marnost povídat, toho chlapa nemám rád. Prosr... (a nejen sobě, ale všem, co chtěli vidět akci) půl zápasu žadoněním o ground fight na zadku... krajně nesympatické. A to nemluvím o tom, že několikrát nedbal výzvy rozhodčího a ještě dobrých pár sekund dřepěl na zemi...
Zápas byl dle mého rozhodnut dobře, protože Werdum nedostal soupeře na zem žádným TD, ani na ní nic nepředvedl a ve stoje měl jen pár světlých okamžiků, které ale nebyly nijak zvlášť nebezpečné. AO skvělá TDD a 1-2 kolena, jinak nic. Takže tak. I když mám smíšené pocity...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
jen sem si potvrdil, ze Reem je nafoukla bublina. V K1 by ho Saki byt zdravy sesekal, pak mel ve finale zmlacenyho dedulu. easy. A tento zapas ? omg vzdyt byl pomalej jak Pudzian, srovnejte si to se zapasem Carwin JDS. To je proste uplne jina liga. Ted je mi o to vic lito ze Fedor se s Reemem uz asi neutka. Fedor tu dinamiku porad ma, z Reema cisi tezkopadnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
Když jsem viděl tu prasoformu u Barneta, tak jsem si hned vsadil na Rogerse. Dost mě překvapil, jak je na tom silově výborně. To jak tam háázel s Rogersem ještě teď nechápu.
Alík je možná trochu z formy ale ještě bych počkal na další zápas a potom se můžem bavit, jestli na tu špičku má nebo ne. Je možný, že mu moc neprospěla ta pulroční pauza, přeci jenom loni byl zvyklej na mnohem větší tempo, než letos...
JInak jsem ale moc rád, že mě z pro mě nepochopitelných důvodů nevzbudil budík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|