herci-postava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 49, 50, 51  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - herci-postava  Úvodní stránka -> Fotografie -> herci-postava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Joe Manganiello

hraje vlkodlaka v seriálu True Blood

jinak k Slymu... MILUJU HO
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem ci to tu uz bolo...R.D. Niro:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marinus

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten scott adkins fakt umi,ale jeho svaly v neporazitelny 2 mi prijdou docela pocitacove upravene.
Marinus

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johnny messner taky dobry borec

nebo vin diesel taky muj oblibeny herec a frajer bude nejspis taky v realu jelikoz v 17letech uz delal vyhazovace v klubech

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vin Diesel a The Rock mají skvělý historky (a už i dost známé), které pořád vypravějí v talk shows...
Dá se říct, že z těch namakanějších herců je právě Vin idolem dost holek a The Rock zas chlapů (ať už kůli wrestlingu, nebo kariéře v Holywoodu)

Mě se Vin bohužel líbí jen v Rychle a Zběšile, jeho další filmy sem nikdy moc nemusel
Marinus

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ho mam rad snakt v kazdym filmu,ma svuj styl ktery se mi hodne libi ale v rychle a zbesile je bezkonkurencni.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Vin Diesel a The Rock mají skvělý historky (a už i dost známé), které pořád vypravějí v talk shows...
Dá se říct, že z těch namakanějších herců je právě Vin idolem dost holek a The Rock zas chlapů (ať už kůli wrestlingu, nebo kariéře v Holywoodu)

Mě se Vin bohužel líbí jen v Rychle a Zběšile, jeho další filmy sem nikdy moc nemusel

Mě se s ním zatím hodně líbilo jen Black pitch. Ale zato to řadím mezi nej filmy co jsem kdy viděl

Marinus napsal:
johnny messner taky dobry borec

Upřímně řečeno, spíše oceňuji co je za ním
mandor

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Neviem ci to tu uz bolo...R.D. Niro:

Cape Fear Nemáš fotky z Raging Bull, kde je ještě lépe vidět jak se pro roli dokázal zprasit nebo naopak vymakat?
Oddo

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chris Hemsworth v Thorovi, super ;-)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady mate slavneho buchara
Vikio

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyvole to ne
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Sly pro mě dokázal zazdít jakýkoliv film.
Mezi Arnoldem s Stallonem je obrovský rozdíl. Arnold hrál bojovníky, vypadal jako bojovník, choval se jako bojovník.
Stallone hrál bojovníky, vypadal že se každou chvíli rozbrečí a choval se jako když se každou chvíli rozbrečí.
Arnolodovo neumění hrát paradoxně dodávalo jeho postavám určité charisma. Bojovník moc mimiku nepotřebuje. Stalloneho neschopnost hrát, díky tomu že neměl Arnoldovo charisma, dokázala ty filmy shodit do hlubin.

Neschopnost hrát? V tom případě máš neschopnost to zhodnotit. Mám rád Arnieho, ale Sly je podle mě mnohem lepší herec a pro mě osobně i charizmatičtější. A co týká bojových scén, tak ty měl vždycky přesvědčivější než Arnold......
Takže ano mezi Arnoldem a Slyem je zásadní rozdíl, ale podle mého ve prospěch Slye...ikdyž osazenstvo kulturistického webu to může vidět jinak a bude to pochopitelné.
A máš pravdu, že Slyho hrdinové jsou mnohem citlivější...hrají normální lidi, kteří jsou vystaveni násilí. Ne kosící bezduché mašiny typu Arnolda. a pokud už Stallone přišel s podobnou rolí, tak jeho Rambo 2 vydělal šestkrát tolik, než Arnieho film, který záměrně měl být ve stejném roce na Ramba odpovědí, Komando.
Arnieho filmy, které vydělali nejvíc, byli většinou postavené na obří produkci a na svou dobu velkolepých tricích..Terminatoři, Total Recall. True lies
Stallone dokázal vytvořit za babku filmy, které vydělali 300milionů, Série Rocky (1,2,3,4) Bez triků, jen postavené na charizmatu a nápadu Stalloneho. Takže asi tak.

A jestli si viděl třeba Rambo4....tak jestli tohle není nejdrsnější bojovník, drsnější než jakákoliv postava od Arnieho...tak nevím. Ikdyž toto je subjektivní.

Je to všechno věc názoru, ale napsal si to tak jednostranně, že jsem musel reagovat...vzhledem k tomu, že to vidím opačně. A to mám na rozdíl od tebe rád oba tyhle borce. Jen si dokážu na obou vychutnat tu jinakost...přesně to co je oba udrželo čtvrtstoletí na špici oba dva. Oni totiž byli konkurenty (jedinými...ostatní jen vzhlíželi k jejich úspěchu a vlivu)....Ale právě, že každý představovali jiný druh hrdiny...právě proto si zase tolik do zelí nelezli.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne červen 19, 2011 4:36 pm, celkově upraveno 2 krát
Cratach

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me osobne jsou teda filmy, kdy Arnold hraje nekoho jinyho nez akcniho hrdinu, dost utrpeni ... viz. vsechny ty jeho "komedie". V tomhle musim souhlasit s Johnem, ze spousta Stallonovejch postav mela vetsi hloubku a on to dokazal docela obstojne zahrat.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak asi nejlepší postavu z akčních herců měl vyjma Arnolda....skutečně ten M. J. White.
Marinus

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mark wahlberg ma tez good postavu,hlavne triceps!

Doporučuji jeho film:čtyři bratři,tam ma objemy jak prase.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - herci-postava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 49, 50, 51  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: