*spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vítězem turnaje se stane:
Fedor Emelianenko
46%
 46%  [ 30 ]
Alistair Overeem
41%
 41%  [ 27 ]
Sergei Kharitonov
3%
 3%  [ 2 ]
Andrei Arlovski
0%
 0%  [ 0 ]
Fabricio Werdum
3%
 3%  [ 2 ]
Brett Rogers
0%
 0%  [ 0 ]
Antonio Silva
4%
 4%  [ 3 ]
Josh Barnett
1%
 1%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 65

Autor Zpráva
deemao

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy děláte, jak kdyby Barnett byl nějaký nováček. Dřív měl "formu" ještě horší, ale jasně ukazuje, že o tohle tu nejde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Tady je vidět obrovský rozdíl mezi postojem v K-1 a v MMA. U overeema, jak se ukazuje, pokud se enschová za dvoják velikých rukavic, je to pořád ten starý Overeem jako před lety v lhw. Dopředu by to šlo, ale inkasovat rány mu moc nevoní. A to Werdum neni žádnej top hw striker. Takový dvě, tři pumelice od Dos Santose a nevim, nevim....
Musím s tebou souhlasit. Jsem z výkonu AO hrozně zklamanej. Je pravda, že dosáhl toho, co chtěl - výhry, ale ten zápas? Špatný. O to více si přeju srovnání UFC a SF fighterů, AO mi přišel jako nezničitelný, ale evidentně to tak není. JDS a Cain? Zřejmě opravdu jiná liga, jsem v šoku...

Barnet - hrozná nuda, ale dominatní.

Mosnon - hrozná nuda, ale neměl na něj. Mrzí mě to, protože toho levičáka mám rád...

EDIT: Jinak event jako takový - SF stojí pořád za hovno. Zuffa jim evidentně nešlape na paty.

Naposledy upravil mirio dne ne červen 19, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, kde se dá zkouknout?
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja se dival tady:
http://fightnext.com/video/WOOXY34MBSSS/Alistair-Overeem-vs-Fabricio-Werdum--Strikeforce-Overeem-vs-Werdum
magion

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ty vole tak Werdum, ze se necitil trapne.. co to jako je? aby prosil, aby sel nekdo na zem.. tak je to mma a ne grappling, v tehle chvili sem si pral. aby byly povoleny soccer kicky a tu skeblu mu ukopl.. Alik evidentne jeste nema sesynchronizovanou off roid season s on roid season.. potrebuje tu fyzicku a vybusnost drtit i v off season pak to bude lepsi.. on je ale chytrej (viz jeho strategie) a sam to vi, tak se nebojim, ze do sebe nepude...

edit: to su zvedavej jak se pripravi Alik na Silvu.. to bude muset kurva maknout, bo Silva ho pravdepodobne dostane na zem svou silou... bohuzel moc sanci mu nedavam :/ Silva je ocelovej, knoknout ho nepude..

Naposledy upravil magion dne ne červen 19, 2011 4:59 pm, celkově upraveno 2 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj. díkes
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
no ty vole tak Werdum ze se necitil trapne.. co to jako je? aby prosil aby sel nekdo na zem.. tak je to mma a ne grappling, v techle chvili sem si pral. aby byly povoleny soccer kicky a tu skeblu mu ukopl..
Koukám na to potřetí v řadě a je to fakt špatný. Werdum - absolutní tragéd. AO? Nepředvedl vůbec nic. Tak, jak jsem se strašně na tenhle event těšil, jsem hrozně zklamanej...
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňa sklamal ale aj Reemov brat, Grigs sa nebojí ísť do divokých výmen a dosť som si ho počas jeho posobenia v Sf obľúbil, ale Ten Valentin bol márny, neviem, či tú prípravu zase raz odflákol, alebo čo, ale nepredviedol doslova nič a tapped due strikes, na tak skúseného borca veľká bieda, celkovo škoda, v poslednej dobe predvádzala Sf veľmi pozerateľné eventy, toto bolo trošku sklamanie a dosť ma to utvrdilo, že borci z UFC sú veru inde. AO sa tým titulom K1 oháňa v každom rozhovore a pod., ale toto ozaj nevyšlo, bohvie možno za tým bolo aj dačo iné, nejaká nepriznaná choroba a pod, lebo sa mi nechce veriť, že údajne jedného z naj strikerov planéty rozbíja v stand upe Werdum a celkovo bol nejaký lemravý.

AO vyjadrenie k perfomance:
"Considering that Fabricio is the best grappler in MMA, the game plan was to not go into his game. I consider myself, with the K-1 title, the best striker in MMA, so I wanted to keep it standing. He made so many takedown attempts. It was a little frustrating to me, because I couldn't finish him in that first [round], and I also couldn't deliver the fight that I wanted to deliver to the fans."

"We worked a lot on my cardio. I wasn't worried about that," said Overeem. "He just did not want to stand and bang with me, and I expected that. He had a lot of words before the fight, so it's a pity. My apologies to the fans."

já ti nevím Karle...
Majesty

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak po tomhle vykonu muze rict ze se consider himself as the best striker in mma, to fakt nepochopim, doufam ze ho aspon hanba liska :)
poklop789

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak u Reema fakt velky zklamani, cekal jsem jsem od neho teda mnohem vic... Je takovej tezkopadnej, v K1 se schova za ty velky rukavice, ale v mma dostaval rany i od Werduma. Kdyby nemel takovou fyzickou prevahu tak by to asi nevyhral, ale zase s Werdumem hazel jak s papirem To jak byl pos*** o tom ani nebudu mluvit, vubec nepouzival nohy. Kdyby taky chudak ale nemusel pokazdy vysazovat, tak by byl urcite ve vetsi pohode Doufam ze s Bigfootem to byde koukatelnejsi.
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedy, že se na to nedalo moc koukat (i když to vlastně bylo zvláštním způsobem zajímavé) je pravda, ale něco podobného jsem čekal .... i když jsem si myslel, že v tom postoji se Alistar ukáže jako jasně lepší striker (což se tedy moc nepředvedl), a taky jsem nečekal, že Werdum bude dělat takovou trapárnu s tím leháním si na zem (nic jiného ty jeho pokusy o poraz a podobně nebyly). Nicméně jak jsem kdysi psal, pokud Alistar strikně dodrží taktiku zůstat stát, tak vyhraje. Werdum to posral, protože si myslím, že kdyby do toho v postoji pořádně šel, tak by, jak byl Alistar soustředěný jen na to zůstat nahoře, mu jich mohl pár slušně nakouřit a pak ho dodělat. Ale jeho chyba. Se Silvou myslím/doufám se Alistar nebude tak šíleně bát jít do těla, a snad to bude o hodně koukatelnější. Jak to dopadne mi je fuk, stačí když se nebudu nudit.

Barnett hezký .... nadupaný jak svině, i když nevypadá, a furt prostě umí. Jsem na něj dál zvědavej .... fandit mu nebudu, komu fandím, ten to prosere ...

Grigss pěkný, i když to dost blbě podle toho (ne)výkonu Overeema hodnoti.Monsona jsem ještě neviděl ...

EDIT ... tak už viděl a škoda, ale Cormier moc pěkný striking.

Naposledy upravil ygg dne ne červen 19, 2011 11:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to o taktice, o vic jak roku nezapaseni v mma a velkym respektu pred werdumovou ground game. Ale jak rikal tusim Turakam - kdyz chcete bojovat na zemi, tak si tam musite protivnika slozit a ne si lehnout na zada jak cokl a cekat... tohle Werdum hodne posral a fandili mu snad jen skalni odpurci Reema. A i kdyz Werdum zasadil par ran a nejaky to kolinko, tak slo pokazde o tridu slabsi udery nez co landnul Reem (ne ze by nekdo cekal opak). Trochu me prekvapila kondice obou fighteru ve tretim kole, urcite to chtelo jeste jedno kolo... kez by byl dalsi zapas o nejaky ten mesic driv
agnez

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
reem: prisel mi ze musel nejak brzo vysadit:P takovej striker ale co predvedl v zapase bylo velky hovno - ja bych mu vitestvi nedal

werdum: sel na to zase chytre libil se mi jeho styl ikdyz mozna si mohl vic verit v tom strikingu parkrat reema pekne zasahl nemusel furt skakat na zem ale bylo videt jak si na ty zemi je jistej a jak reem proste nevi

dopoadlo to jak to dopadlo ja bych to videl opacne max. jeste jedno kolo a v mych ocich teda reem dost spadl protoze vubec nic nepredvedl a chci ho videt s nejakym fakt dobrym strikerem jds?

Ja sice taky napisu nekdy hrubku,ale to VITESTVI bije do oka Jinak k zapasu,byla to bida s nouzi.Obrovske divadlo od Werduma,to jsem jeste nevidel,taktika byla zrejme jasna.Na druhou stranu na nej mel AO skocit kdyz tam lezel a jeste ho trapne prosil v tom prvnim kole.No Alistair sel asi na jistotu,mohl do toho jit ale agresivneji.

Naposledy upravil agnez dne po červen 20, 2011 1:02 am, celkově upraveno 2 krát
ursus.

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podla mna s nim mal boxovat werdum, a mozno by aspon prehral decentne a pri tom nevykone overeema by mozno aj urval nejaku split dec. kedze judgoval cecil peoples
m4l

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez: chjo tobe asi jeste nikdy nevypadlo pismenko....
demence tohle qutovat ale neprekvapuje me to..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - *spoil* STRIKEFORCE HW Grand Prix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: