Asi to nechápu, ale co je zajímavého na digitálně zmástrovaném žbleptání do mikrofonu? Jestli ty texty, tak se přiznejte kolik z Vás teda rozumí tomu textu v klipu např. od Payeho? Já si toho z něj moc neodnesl...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Paye: pamatuju si jak sem mel na zakladce original kazetu Ill Communication a pucil si ji ode me takovej sigr z vyssiho rocniku, pripadal sem si strasne dulezite
Já rap sice skoro neposloucham, ale rozhodně v tom vidim kus dobrý práce pokud je to dobrej song, nemyslim si že to zarapuje každej. To se pak dá říct že každý zazpívá nějaký song.
Moc nechápu ty obraty že se to nedá spojovat s hudbou a uměním, kdo dal ty hranice že rap, techno, dnb atd neni hudba??
Agnez...zrovna Dmx je pěknej Gangsta trotl. A ten jeho permanentně drsnej výraz je taky slušná komedie.A ano, třeba Lady Gaga rozhodně dělá lepší hudbu než on. Ono to totiž není problém, jelikož on hudbu nedělá. I naše blbý Chinaski máj proti němu hafo talentu. Je to jen můj názor. Tvůj stejně neovlivním. Mimochodem na text ti kašlu. Není problém napsat něco co chytně borce jako seš ty a ještě budeš mít pocit jak je to nehorázně ze života. Jak se chudák hošík z ghetta vypracoval Pokud jde o hudbu, tak producenti Britney Spears občas odvedou slušnou práci. DMX jen kydá haldy hnoje na pozadí průměrného samplu svým vcelku dost hnusným hlasem. Když vidím na hudební stanici někoho jako on, mám chuť obrazovku vyhodit z okna.
Pro mě jsou Kato a Rest a další čeští (českoslovenští) fakt dobrý rapeři.. Poslechněte si jejich skladby, to co oni předvádí, to je talent a dar, na světě je plno "raperů" ale málo kdo má takový cit pro rytmus a lyriku.. Troufám si říct, že tohle je fakt kus umění, tihle kluci začínali od nuly, nedělají žádné přeplácané klipy a nedělají to pro milióny.. Docela si potrpím na českou scénu, máme tu pár dobrých kousků a o to víc mě mrzí, že tu nějaký hovna píší o tom, že to je odpad společnosti ... Nesrovnávat tyhle kluky s Rytmusem !!
Nikdy nepochopim nazory typu: to neni hudba
Kazdy styl ma sve pro a proti. Ale zatracovat metal, pze posloucham rap a naopak je omezene. 100 lidi 100 chuti.
na tom gipsy rapu jde pěkně vidět co se stane, když se to nechá projet počítačem, přidá se tomu pár zvuků, podklad a tak. s trochou nadsázky je to docela poslouchatelné
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru