PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
pain2 napsal:
blazen napsal:
na proteinech (a doplňcích výživy obecně) je napsáno tolik věcí, že kdybys měl všechno dodržovat, tak neděláš celej den nic jinýho a musel by sis dávat sakra pozor na to, kdy právě to či ono chceš použít :)

Přesně tak... konkrétně na tom Hi-tec proteinu je napsané konzumujte po jídle nebo mezi, takže je to celkem jedno a každý má jiné časové měřítko, co je po a mezi :D Každý si upraví dobu konzumace tak nejlíp, jak je mu to vhodné

Jak rikas

edit : neber to nikaj spatne co jsem psal, pokud mas nejake problemy s zaludkem tak to je samozrejme jina vec, je to obecne pravidlo, ktere ale porusuje spostu lidi i bez problemu takze tak...

Však v pohodě.Samozřejmě bych dal nejspíš na tvou radu, kdybych to dělal blbě, ale je pravda, že jsem se snažil konzumovat to mimo jídlo... a ať už s jídlem, či mimo něj (krom toho, že mi bylo fakt blbě ) jsem nerozeznal moc rozdíl. Možná protože to nestrávím bez jídla a spíš mám akorát sračku. Proto s jídlem. Večer už to můžu dát nalačno, protože něco v žaludku mám z večeře, ale po ránu to prostě nejde. Jedině je možnost pít to před cvičením, ale po cvičení jsem opět hladový prostě je to složité. Dělám to tak, jak mi to vyhovuje. Třeba si tělo ráno z toho proteinu neveme všechno, ale zase, aby si nevzalo nic to se mi zdá nepravděpodobné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak... ještě dnes večer mi napsali z Hi-tecu, že momentálně nezná zastoupení v procentech jednotlivé složky proteinů, ale kontaktuje výrobní oddělení a informuje mě
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kejchal napsal:
Jelikoz jsem mel moznost vyzkouset novinku na poli viceslozkovych proteinu - MusclePharm Combat Powder, podelim se s vami o par dojmu.

Na test jsem dostal prichut Cookies and cream a rovnou muzu rict, ze jde o nejlepsi cookies, co jsem kdy vubec jedl. Uz mi jich par pod rukama proslo (Syntha-6, Matrix, Myofusion atd.). Obecne jde o prichut, kterou bych si nikdy normalne nekoupil, ale tahle je fakticky peckoidni. Treba ve studenym (dobrym) mlice chutna lip jak cokoliv od Mcdonalda od McFlurryho po vsechny ty jejich milkshaky a to neprehanim.

Takze prozatim velmi doporucuji. Na vyzkouseni dostanu jeste dalsi dve prichute, tak pak napisu i dojmy z nich.

Pokud si chcete precist detailni recenzi s fotkama, Ronnie snad promine, klikejte na podpis .

Zaverem bych jenom podotknul, ze jde o individualni nazor - muj, individualni zkusenosti - moje a nikdo mi za vysledek nic neplati :-).

Tak jsem to vyzkouel taky a take mohu vrela doporucit. Minimalne chutove se velmi podoba Matrixu cookies and cream jen s tim rozdilem, ze nezanechava v sejkru "bordel", ktery mne osobne nevadi ba naopak, ale mnoho lidi si na toto u Matrixu stezuji. Co se tyka penivosti, bohuzel taky velmi slaba , coz ale 99% lidi oceni. Chut velmi vyrazna a s ledovym mlekem vynikajci protein. Osobne me nejvic zajima prichut cokoladove mleko, takze uvazuji, ze si to na zkousku koupim.

Kejchale dik za vzorek :)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:

Proteinove koktejly nemíchejte s normálním jídlem, tráví se rychleji (půl hodiny až hodinu) a zbytečně pak posouvají hůř natrávené normální jídlo (které potřebuje tak dvě hodiny) ven z žaludku.

Chapu, ze kdyz povazuje udelat si vlocky s proteinem 8 lidi z 10 (jako tady na foru) tak se to stava "pravdou a pravidlem" a neni duvod to tak nedelat. Proc je na proteinech napsano konzumujte mezi jidly je asi jasne...

Rad by som ta poprosil o nejaky zdroj tychto informacii. Myslim konkretne na to, ze rychlo stravitelna (resp. vstrebatelna zlozka) pevnej stravy sposobi rychlejsie vyprazdnovanie zaludka, a teda nedostatocne spracovanie potravy v zaludku. Neber to ako nejaku provokaciu. Skusku z fyziologie som mal niekedy pred 15 rokmi a som mimo odbor, takze urcite mi nejake veci unikaju. A tato informacia mi pride ako dost zasadna. Ja skusim vyhrabat z mojej kniznice lekarsku fyziologiu. Dik.
vejdy

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@DRAPER : měl jsi ROX 78 od Aminostáru?
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

Nejaky ROX od Aminostaru jsem mel vzorek, ale myslim, ze to byla 68ka prichut cokolada. Hodne nepovedena a nevyrazna chut, pokud se vubec da mluvit o chuti cokolady, spise jsem tam citil cosi umeleho.
vejdy

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
vejdy napsal:

Nejaky ROX od Aminostaru jsem mel vzorek, ale myslim, ze to byla 68ka prichut cokolada. Hodne nepovedena a nevyrazna chut, pokud se vubec da mluvit o chuti cokolady, spise jsem tam citil cosi umeleho.

chuť by se dala upravit ale složení celkem slušné?
kejchal

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kejchal napsal:
Jelikoz jsem mel moznost vyzkouset novinku na poli viceslozkovych proteinu - MusclePharm Combat Powder, podelim se s vami o par dojmu.

Na test jsem dostal prichut Cookies and cream a rovnou muzu rict, ze jde o nejlepsi cookies, co jsem kdy vubec jedl. Uz mi jich par pod rukama proslo (Syntha-6, Matrix, Myofusion atd.). Obecne jde o prichut, kterou bych si nikdy normalne nekoupil, ale tahle je fakticky peckoidni. Treba ve studenym (dobrym) mlice chutna lip jak cokoliv od Mcdonalda od McFlurryho po vsechny ty jejich milkshaky a to neprehanim.

Takze prozatim velmi doporucuji. Na vyzkouseni dostanu jeste dalsi dve prichute, tak pak napisu i dojmy z nich.

Pokud si chcete precist detailni recenzi s fotkama, Ronnie snad promine, klikejte na podpis .

Zaverem bych jenom podotknul, ze jde o individualni nazor - muj, individualni zkusenosti - moje a nikdo mi za vysledek nic neplati :-).

Tak jsem to vyzkouel taky a take mohu vrela doporucit. Minimalne chutove se velmi podoba Matrixu cookies and cream jen s tim rozdilem, ze nezanechava v sejkru "bordel", ktery mne osobne nevadi ba naopak, ale mnoho lidi si na toto u Matrixu stezuji. Co se tyka penivosti, bohuzel taky velmi slaba , coz ale 99% lidi oceni. Chut velmi vyrazna a s ledovym mlekem vynikajci protein. Osobne me nejvic zajima prichut cokoladove mleko, takze uvazuji, ze si to na zkousku koupim.

Kejchale dik za vzorek :)

Nemas za co Drejprde ;-). Budu si ted brat na test Triple berry (skodolibci pro ni hlasovali :-D). Sam jsem zvedavej, jestli se to bude dat vubec pit, pripravuju se na nejhorsi, protoze samotnej nazev me prijde docela desivej, ale tak uvidime, cookies taky dost prekvapil.

Samozrejme ti ho zase dam ochutnat (aby si o nic neprisel).
Napisu sem pak info, jakmile ji zkusim a neco k ni napisu - nafotim.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
petr616 napsal:

Proteinove koktejly nemíchejte s normálním jídlem, tráví se rychleji (půl hodiny až hodinu) a zbytečně pak posouvají hůř natrávené normální jídlo (které potřebuje tak dvě hodiny) ven z žaludku.

Chapu, ze kdyz povazuje udelat si vlocky s proteinem 8 lidi z 10 (jako tady na foru) tak se to stava "pravdou a pravidlem" a neni duvod to tak nedelat. Proc je na proteinech napsano konzumujte mezi jidly je asi jasne...

Rad by som ta poprosil o nejaky zdroj tychto informacii. Myslim konkretne na to, ze rychlo stravitelna (resp. vstrebatelna zlozka) pevnej stravy sposobi rychlejsie vyprazdnovanie zaludka, a teda nedostatocne spracovanie potravy v zaludku. Neber to ako nejaku provokaciu. Skusku z fyziologie som mal niekedy pred 15 rokmi a som mimo odbor, takze urcite mi nejake veci unikaju. A tato informacia mi pride ako dost zasadna. Ja skusim vyhrabat z mojej kniznice lekarsku fyziologiu. Dik.

To je od Tetsua. Pokud chceš adresu webu, ze kterýho petr čerpá, tak PM me.
petr616

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
EpsteinBarr napsal:
petr616 napsal:

To je od Tetsua. Pokud chceš adresu webu, ze kterýho petr čerpá, tak PM me.

Jenom bych dodal, ze tam ma spoustu zajimavych clanku, konkretne treba i nahlednuti co delaji za proteiny
je zajimave, slozeni a duvod proc tam kokretni slozky jsou, neco mi prijde jako trosicku delani z komara velblouda a pitvani veci do detailu ale neco na tom bude. Pokud jsi z oboru celkem by me zajimal nazor na vyuzitelnost jednoslozkovych proteinu vzheldem k prihlednuti k zakonu limitni aminokyseliny a druhy zakon ktery je vztazen k nadbytku jedne aminkyseliny oproti jinym a naslednym problemum stim spojenym, celkem me to vrta hlavou....
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kejchal napsal:

Nemas za co Drejprde ;-). Budu si ted brat na test Triple berry (skodolibci pro ni hlasovali :-D). Sam jsem zvedavej, jestli se to bude dat vubec pit, pripravuju se na nejhorsi, protoze samotnej nazev me prijde docela desivej, ale tak uvidime, cookies taky dost prekvapil.

Mne se puvodne moc nelibil design te firmy, takze jsem to ani nejak neresil, proset dalsi protein a necekal jsem nic extra. Jak jsem ale u vas dnes vydel ty 4lbs pixl pekne vystavene jedna vedle druhe, tak me hodne svrbela ruka, abych nevytahl z kapsy penezenku na nekoupil si coko-milk :-)). Ale mozna do toho pujdu a pokud bude zajem, samozrejme se podelim :)

BTW ted jsem dopil druhou pulku toho cookies, mel jsem to uz namichane v sejkru od odpoledne a nachvilu jsem to dal do mraznicky a byl z toho vynikajci kokteil s ledovou tristi navic
kejchal

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kejchal napsal:

Mne se puvodne moc nelibil design te firmy, takze jsem to ani nejak neresil, proset dalsi protein a necekal jsem nic extra. Jak jsem ale u vas dnes vydel ty 4lbs pixl pekne vystavene jedna vedle druhe, tak me hodne svrbela ruka, abych nevytahl z kapsy penezenku na nekoupil si coko-milk :-)). Ale mozna do toho pujdu a pokud bude zajem, samozrejme se podelim :)

BTW ted jsem dopil druhou pulku toho cookies, mel jsem to uz namichane v sejkru od odpoledne a nachvilu jsem to dal do mraznicky a byl z toho vynikajci kokteil s ledovou tristi navic

No ve me ten cookies docela gradoval. Ze zacatku me nejak extra neohromil. Jako samo, ze byl dobrej, ale cim dyl ho piju, tak mi nejak vic chutna . Podobne jsem to mel treba u bananovyho Myofusion, nebo Chow v oriskove coko.

Jako v dobrym, hodne studenym mliku je ten cookies uplne mazecovej. Je mi tak nejak uplne jedno, ze tim ten protein znehodnotim, kdyz je to tak nehorazne dobry .

Jinak treti prichut, co pujde do testu, bude asi prave to cokoladovy mliko, takze se pak urcite nejak domluvime .
Paye

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tomuhle se říká reklama :D

to je jak reklama na extrifit
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
tak tomuhle se říká reklama :D
viceslozkoveho-proteinu

to je jak reklama na extrifit

ale prdlajc.....je to jen recenze a takovych tam bude plno na ruzne zajimave znacky a jejich sortiment.
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
... Jak jsem ale u vas dnes vydel ty 4lbs pixl pekne vystavene jedna vedle druhe, tak me hodne svrbela ruka, abych nevytahl z kapsy penezenku na nekoupil si coko-milk :-)).

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: