PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Draper napsal:
... Jak jsem ale u vas dnes vydel ty 4lbs pixl pekne vystavene jedna vedle druhe, tak me hodne svrbela ruka, abych nevytahl z kapsy penezenku na nekoupil si coko-milk :-)).

Jeeeezismarja a na to upozornujes jako proc? Protoze ostatni cepuju za pravopis? Ano je to hnusna do oci bijici hrubka, kterou bych nikdy jindy nenapsal, ale stalo se a stydim se za to. A jestli sis vsiml, tak necepuju ani tak za tyhle hrubky, pokud jich neni 10 v jednom prispevku, protoze splest se muze kazdy, ale spise za takove ty strasne "cool" vyrazy jako treba tet, tag, zdrawim a podobne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale no ja len v dobrom
kejchal

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
tak tomuhle se říká reklama :D
to je jak reklama na extrifit

Neni to reklama. Distributor pro CR vubec nevedel, ze recenzi budu delat. To ze z ni (prozatim) vysel Combat tak dobre, je ciste zasluha toho samotnyho produktu, resp. jeho tvurcu. Vsechno co v tom clanku je, jsem psal podle svyho vedomi a svedomi s tim, jak na me ten protein pusobil, jaky jsem s nim mel zkusenosti, co si o nem myslim a jak mi chutnal.

Doporucuju si precist deifinici slova recenze, jde o subjektivni posudek a za nim si jako jeho autor stojim.

Jak jiz jsem psal, pujdou jeste dalsi dve prichute, tak to mozna nebude takova oda na radost a superlativy. To zalezi ciste na tom, jak mi budou chutnat. A pokud budou, tak v tech odach budu klidne pokracovat, protoze prozatim jsem z nej nadsenej a nemam duvod to skryvat.

Nevim proc bych mel schazovat protein jenom kvuli tomu, ze ho nevyrabim ja sam, kdyz je proste dobrej.

Behem 14ti dni (mozna uz pristi tyden), bude kolega psat recenezi na Native whey v cokolade (Reflex), tak sem pak napisu nejaky info, jakej na me udelal dojem.
kejchal

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Draper napsal:
... Jak jsem ale u vas dnes vydel ty 4lbs pixl pekne vystavene jedna vedle druhe, tak me hodne svrbela ruka, abych nevytahl z kapsy penezenku na nekoupil si coko-milk :-)).

Taky se mi obcas podari napsat podobnou koninu. A co? Clovek dela chyby. Delame je vsichni, kazdej den. Nekdo v zivote a nekdo jenom na foru. Budme radi za ty na foru :-).
marian.kopr

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 4:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Nevidim jediny dovod, preco by niekto, kto si napriklad urobi na ranajky ovsenu kasu v style klasickeho porridge nemohol toto zapit proteinovym pripravkom. Mozno je chutnejsie ten prasok pridat do kase, nastruhat tam jablko, pridat susene hrozienka a prisypat pomlete orechy...ale to je len a len o preferencii. Nebavime sa ale o tom, ci sojovy, alebo iny... Ja by som akosi sojovy nekupil.

Myslím, že tohle je klasika každého z nás. Pokud nejso zrovna vejce, taktam prostě pstím nějaký protein a je vystarno na první tři hodinky dne.
marian.kopr

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 4:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kejchal napsal:
Paye napsal:

Neni to reklama. Distributor pro CR vubec nevedel, ze recenzi budu delat. To ze z ni (prozatim) vysel Combat tak dobre, je ciste zasluha toho samotnyho produktu, resp. jeho tvurcu. Vsechno co v tom clanku je, jsem psal podle svyho vedomi a svedomi s tim, jak na me ten protein pusobil, jaky jsem s nim mel zkusenosti, co si o nem myslim a jak mi chutnal.

Doporucuju si precist deifinici slova recenze, jde o subjektivni posudek a za nim si jako jeho autor stojim.

Jak jiz jsem psal, pujdou jeste dalsi dve prichute, tak to mozna nebude takova oda na radost a superlativy. To zalezi ciste na tom, jak mi budou chutnat. A pokud budou, tak v tech odach budu klidne pokracovat, protoze prozatim jsem z nej nadsenej a nemam duvod to skryvat.

Nevim proc bych mel schazovat protein jenom kvuli tomu, ze ho nevyrabim ja sam, kdyz je proste dobrej.

Behem 14ti dni (mozna uz pristi tyden), bude kolega psat recenezi na Native whey v cokolade (Reflex), tak sem pak napisu nejaky info, jakej na me udelal dojem.

Trochu bych nesouhlasi l s Paye, kdyby byly PR na Extrifit takové jako zminovaná recenze, bylo by alespoň co číst. Reklamy na extrifit jsou docela slabé, nehledě na bannery s NABBA kulturisty, kteří už si stejně asi nikdy nezazávodí.
pain2

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám menší dotaz :D nevím, jestli to tu už nepadlo, ale je to možné.

Proč se v některých proteinových doplňcích vyskytuje kreatin a přitom všichni kritizují, když si někdo přimíchá kreatin do shaku :D Já jen by mě zajímalo, jestli je tam třeba mnohem horší vstřebatelnost, nebo to znehodnocuje samotný kreatin? Pokud jo, tak nechápu, proč ho tam cpou někteří výrobci.

Možná bych chápal, že tam přisypou kreatin, zvýší cenu, zákazníka to naláká, že vše je v jednom a nikdo se třeba nestará, že to tělo nevstřebá nebo je po kreatinu a tudíž je to k ničemu.

Jen mě zajímá, jestli je taková katastrofa, když smíchám monohydrát s proteinem? :D Ono je to taky ulehčení si práce, ale pokud bych tím úplně zdevastoval účinky kreatinu, tak bych se na to kašlal a dávkoval bych zvlášť.
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to vubec katastrofa..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
eSko napsal:
EpsteinBarr napsal:
petr616 napsal:

Proteinove koktejly nemíchejte s normálním jídlem, tráví se rychleji (půl hodiny až hodinu) a zbytečně pak posouvají hůř natrávené normální jídlo (které potřebuje tak dvě hodiny) ven z žaludku.

Chapu, ze kdyz povazuje udelat si vlocky s proteinem 8 lidi z 10 (jako tady na foru) tak se to stava "pravdou a pravidlem" a neni duvod to tak nedelat. Proc je na proteinech napsano konzumujte mezi jidly je asi jasne...

Rad by som ta poprosil o nejaky zdroj tychto informacii. Myslim konkretne na to, ze rychlo stravitelna (resp. vstrebatelna zlozka) pevnej stravy sposobi rychlejsie vyprazdnovanie zaludka, a teda nedostatocne spracovanie potravy v zaludku. Neber to ako nejaku provokaciu. Skusku z fyziologie som mal niekedy pred 15 rokmi a som mimo odbor, takze urcite mi nejake veci unikaju. A tato informacia mi pride ako dost zasadna. Ja skusim vyhrabat z mojej kniznice lekarsku fyziologiu. Dik.

To je od Tetsua. Pokud chceš adresu webu, ze kterýho petr čerpá, tak PM me.

Jenom bych dodal, ze tam ma spoustu zajimavych clanku, konkretne treba i nahlednuti co delaji za proteiny
je zajimave, slozeni a duvod proc tam kokretni slozky jsou, neco mi prijde jako trosicku delani z komara velblouda a pitvani veci do detailu ale neco na tom bude. Pokud jsi z oboru celkem by me zajimal nazor na vyuzitelnost jednoslozkovych proteinu vzheldem k prihlednuti k zakonu limitni aminokyseliny a druhy zakon ktery je vztazen k nadbytku jedne aminkyseliny oproti jinym a naslednym problemum stim spojenym, celkem me to vrta hlavou....

Pokud nekonzumuješ od rána do večera 1 - 2 druhy zdrojů proteinů, nic špatného (viz popisované ledvinové problémy a metabolické poruchy) Ti z dlouhodobého hlediska nehrozí. Jestli někdo staví stravu na instantním prášku, tak se určitě zdravotní problémy mohou dostavit, hned to sice nebude, ale časem určitě. Nikdo takový tu ale určitě není a pokud se točí dokola vajíčka, všechny druhy masa, ryby, tvarohy, mléčné výrobky, luštěniny atd., tak může být člověk absolutně v klidu. Organismus dokáže podržet aminokyseliny nějakou dobu v krvi (z předešlého jídla), pokud tam pošleš pak jíné jídlo s rozdílným AK spektrem, potřebné AK se doplní a organismus už si vše zařídí a výrazné odpady nehrozí.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to někoho bude zajímat. Na nejmenovaných stránkách jsem našel cenu očekávaného proteinu Reflex Instant whey NATIVE. Cenově tam vyšel stejně jako Instatn whey deluxe
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Možná to někoho bude zajímat. Na nejmenovaných stránkách jsem našel cenu očekávaného proteinu Reflex Instant whey NATIVE. Cenově tam vyšel stejně jako Instatn whey deluxe

staci zadat do googlu Instant Whey Native a vyjede ti hned nekolik eshopu, kde uz je k dispozici.

jinak chutove PRY zadna hitparada, ale to se dalo ocekavat, protoze tenhle protein neni delanej proto, aby vyvolaval chutove orgazmy :)

http://vimeo.com/24159003

jinak doporucuji dukladne procist slozeni, at vidite, jak ma vypadat kvalitou prakticky dokonaly protein :)
vejdy

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@DRAPER : koupil jsem ten ROX 78,až ochutnám dám vědět,ale složení vypadá vcelku ještě dobře.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
patrikdundych napsal:

staci zadat do googlu Instant Whey Native a vyjede ti hned nekolik eshopu, kde uz je k dispozici.

jinak chutove PRY zadna hitparada, ale to se dalo ocekavat, protoze tenhle protein neni delanej proto, aby vyvolaval chutove orgazmy :)

http://vimeo.com/24159003

jinak doporucuji dukladne procist slozeni, at vidite, jak ma vypadat kvalitou prakticky dokonaly protein :)

tak ja hovidel poprve nekde v nabidce ,tak sem jen na nej upozornil
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ten Myofusion od Gaspari chutná opravdu jako to mléko od Mullera, parádní počin
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
kejchal napsal:
Paye napsal:

Trochu bych nesouhlasi l s Paye, kdyby byly PR na Extrifit takové jako zminovaná recenze, bylo by alespoň co číst. Reklamy na extrifit jsou docela slabé, nehledě na bannery s NABBA kulturisty, kteří už si stejně asi nikdy nezazávodí.

co to tady placas za nesmysly ?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: