|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
c87

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Takze prisiel mi vychvalovany Nutrend whey core 100 a tu su moje postrehy. Chut velmi dobra, je vidiet ze to je viac koncentrat ako izolat, chut je v podstate totozna s chutou proteinu od Champion N. Pure Whey... co ma zaskocilo je ze sa s neho prasi ako zo stavbarskeho cementu, rozpustonost dobra ale dost peni co je dalsie negativum... A co sa tyka spracovania, tak to asi tiez az take oslinive nebude, lebo citim pekne zatazeny zaludok
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | Takze prisiel mi vychvalovany Nutrend whey core 100 a tu su moje postrehy. Chut velmi dobra, je vidiet ze to je viac koncentrat ako izolat, chut je v podstate totozna s chutou proteinu od Champion N. Pure Whey... co ma zaskocilo je ze sa s neho prasi ako zo stavbarskeho cementu, rozpustonost dobra ale dost peni co je dalsie negativum... A co sa tyka spracovania, tak to asi tiez az take oslinive nebude, lebo citim pekne zatazeny zaludok |
No tu chut bych s Championem teda nesrovnaval, zvlast pokud jde o cokoladu, kdy Pure Whey od Championu je mnohem vice cokoladovejsi a vyraznejsi. Whey coere neni moc vyrazny, proto si ho jeste prislazuji sladidlem a dochucuji holandskym kakaem. Vanilku jsem nemel, tak nevim. Co se tyka prasivosti, tak nevim, co te na tom zaskocilo, protoze se tu o tom pise porad dokola. Pena ano, to je asi hlavne to, proc jsem si ho znovu koupil a co na nem ocenuji nejvice (asi jako jeden z milionu . ). Kvalita prumerny az mirne nadprumerny protein protein, kterym nic nezkazis. Ve srovnani s Championem ale urcite lepsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
Tak mám konečně Myofussion "milk chocolate" po předchozí záměně s "chocolate peanut butter"
řeknu to jednoduše: už si nikdy nekoupim jinej protein, je to fakt bomba, chuť, krémovost, rozpustnost, všechno na jedničku
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pena ano, to je asi hlavne to, proc jsem si ho znovu koupil a co na nem ocenuji nejvice (asi jako jeden z milionu . )
|
možná jedinej z šesti miliard
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak mám konečně Myofussion "milk chocolate" po předchozí záměně s "chocolate peanut butter"
řeknu to jednoduše: už si nikdy nekoupim jinej protein, je to fakt bomba, chuť, krémovost, rozpustnost, všechno na jedničku |
To si hovoríme viacerí, a takisto aj dosť kamarádov, čo poznám zdieľajú podobný názor. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak mám konečně Myofussion "milk chocolate" po předchozí záměně s "chocolate peanut butter"
řeknu to jednoduše: už si nikdy nekoupim jinej protein, je to fakt bomba, chuť, krémovost, rozpustnost, všechno na jedničku |
Penivost a kremovitost z Whey core (nebo Promilu) a chut MyoFusion a byl by dokonaly protein :) Zkusel jsem to smichat, ale s tim MyoFusionem to vubec nenapenilo a bylo to mene huste i presto, ze tam bylo vic Whey core :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jari napsal: | Tak mám konečně Myofussion "milk chocolate" po předchozí záměně s "chocolate peanut butter"
Penivost a kremovitost z Whey core (nebo Promilu) a chut MyoFusion a byl by dokonaly protein :) Zkusel jsem to smichat, ale s tim MyoFusionem to vubec nenapenilo a bylo to mene huste i presto, ze tam bylo vic Whey core :) |
Krémovitost Whey core, chuť a to, jakým způsobem zůstává x minut po vypití v puse MyoFusion a to, jak na mě parádně fungoval promil (:D když sem začínal cvičit, ale tak by asi fungoval každej protein), to by byla pecka
Já budu dál pokračovat ve zkoušení dalších značek, ale Myo si doma budu furt nechávat, protože na něj se vždy těším neskutečným způsobem a pokud někam jedu, tak si ho beru s sebou do shakeru
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne červen 26, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Já zkusil ten ROX 78,v žádnem případě nedoporučuji po všech stránkách... |
Měl sem rox 68 a to bylo taky hnusný
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | jari napsal: | Tak mám konečně Myofussion "milk chocolate" po předchozí záměně s "chocolate peanut butter"
To si hovoríme viacerí, a takisto aj dosť kamarádov, čo poznám zdieľajú podobný názor. |
pripajam sa :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: po červen 27, 2011 12:27 am Předmět: |
|
|
Pharma Blend 6hr.... máte někdo zkušenosti? Jestli to není zase jen reklama, i když tvrdí, že není :D
3:1 - rychlé:pomalé bílkoviny
syrovátkový koncentrát, micelární kasein 80%, glutaminové peptidy, vaječný albumin, sójový izolát
až na tu sóju si nemyslím, že je to špatné :D jen, co Vaše názory? Nechci vyhodit prachy za něco, co nebude dobré :D a tak nějak nebude účinné (pomocné).
A jde mi o vícesložkový protein, ne Whey.
Tak pokud není tento ideální, který by byl lepší? :D dle referencí.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 27, 2011 5:05 am Předmět: |
|
|
Ten protein je celkem ok, jen ale neobsahuje 80% micelarniho kaseinu celkove, pokud jsi to tak pochopil, ale je to 80% z te "pomale" slozky, coz bude okolo 20g. Vajecny albumin bude zrejme jen suseny vajecny bilek a ta soja by tam taky nemusela byt, i kdyz je to alespon izolat a je tam toho trosicka. Vetsinu tvori syrovatkovy koncentrat (viz pomer 3:1). Jinak protein je pomerne kvalitni, rozhodne to zadny pruser nebude, ale mohl by byt lepsi, coz snad casem bude. Nekomu tam vadi to lnene seminko, protoze jsou to jakoby drcene kousky obili plavouci v proteinu, ale nic hrozneho a muzes to brat jako zdroj zdravych tuku. Navic maji vyborne prichute. Belgicka cokolada je uplne neco jineho nez klasicke cokolady, bila to same (i kdyz tu jsem jeste nemel), jahoda taky nezvykle povedena.
Jinak uplne nejlepsi varianta viceslozkoveho proteinu je toto https://obchod.ronnie.cz/s-2872-peptide-fusion.html , jen si musis cca 500kc priplatit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po červen 27, 2011 6:51 am Předmět: |
|
|
celkově u výrobků reflex nutrition si dokážu říct , když zrovna nemám chuť na maso nebo vajíčka , že jejich proteiny jsou kvalitní nahrážky pevného jídla
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|