PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
lookzoR

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud v proteinu není hlavní surovinou sója, tak bych se ji nebal kdyby tam byly stopy či g na 100g, ale čím méně tím lépe... :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pain2

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc všem, zkusím tedy ten Pharma blend 6hr, když je teď v akci :D a uvidím... jinak těch 80% jsem pochopil, že to je zastoupení mezi pomalýma :) takže té sóji by tam nemělo být moc :)

Edit: Jinak ten peptide fusion mám možnost sehnat levněji, takže tam by nebyl takový rozdíl od akčního Pharma blend :) akorát, k čemu slouží ten digezyme? Já jen, jestli to není něco stimulačního (zní to tak), stimulační látky nesmím užívat, tak proto se raději ptám :D

Naposledy upravil pain2 dne po červen 27, 2011 10:06 am, celkově upraveno 1 krát
lookzoR

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
Díky moc všem, zkusím tedy ten Pharma blend 6hr, když je teď v akci :D a uvidím... jinak těch 80% jsem pochopil, že to je zastoupení mezi pomalýma :) takže té sóji by tam nemělo být moc :)

taky si myslím, pharma blend není nic špatného a nekvalitního
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No někdo ti to asi napíše lépe, ale... podle názvu digezyme bude trávící enzym, tzn lepší trávení a štěpení bílkoviny z proteinu
pain2

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
No někdo ti to asi napíše lépe, ale... podle názvu digezyme bude trávící enzym, tzn lepší trávení a štěpení bílkoviny z proteinu

Tak to by mi mohlo sednout, jelikož mám chronický zánět žaludku a mám problémy většinu potravin v klidu natrávit.
pain2

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, po delším váhání mám 3-4 favority :D Pharma blend 6hr, Peptide fusion a nebo Elite gourmet/elite fusion 7 :D jen mě zajímala kombinace v tom elite gourmet píšou jako složení:syrovátkový proteinový izolát získaný iontovou výměnou, CFM syrovátkový koncentrát, syrovátkové peptidy, mléčný protein, miscelární kaseiny a kaseináty, kaseinát vápenatý
údajně kaseinát vápenatý je na nic, ale i tak je tam miscelární... tak nevím, jestli je to vhodná kombinace :D
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
Tak, po delším váhání mám 3-4 favority :D Pharma blend 6hr, Peptide fusion a nebo Elite gourmet/elite fusion 7 :D jen mě zajímala kombinace v tom elite gourmet píšou jako složení:syrovátkový proteinový izolát získaný iontovou výměnou, CFM syrovátkový koncentrát, syrovátkové peptidy, mléčný protein, miscelární kaseiny a kaseináty, kaseinát vápenatý
údajně kaseinát vápenatý je na nic, ale i tak je tam miscelární... tak nevím, jestli je to vhodná kombinace :D

Myslim, že ty tvoji "favoriti" jsou každej trošičku z jiný ligy.. Jestli nemáš problém s cenou u Peptide Fusion, tak ho ber a nad tím zbylím plepsem vůbec neuvažuj
pain2

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
pain2 napsal:

Myslim, že ty tvoji "favoriti" jsou každej trošičku z jiný ligy.. Jestli nemáš problém s cenou u Peptide Fusion, tak ho ber a nad tím zbylím plepsem vůbec neuvažuj

Oukej :) ukecali jste mne :D víc lidí se přiklání k tomu peptide fusion a je pravda, že od reflexu mám i monohydrát, který funguje :D od extrifitu ne ( nevím, jak je to možné, ale i struktura prášku je jiná).... mno... tak jdu do toho reflexu :D
lipidek

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2: Jen bych se chtěl zeptat, podle jakýho měřítka posuzuješ, kterej monohydrát funguje a kterej ne.. Jen by mě to zajímalo...
Co se týče Peptide Fusion, není co řešit, pokud na to máš prachy a chceš kvalitu. Momentálně ho dobírám a za sebe můžu říct následující:
- Konzistence: pro mě super, nepráší
- Stravitelnost : bez problému, žádnej problém. Ale to já nemám s žádným proteinem, co jsem zatím měl.
- Rozpustnost : perfektní. Stačí protřepat shaker a je to hotový
- Chuť : jde to. Nečekej žádnu hitparádu. Tenhle výrobek není primárně zaměřenej na chuť. I když špatně nechutná to ne. Ale sliny ti z něj taky nepotečou.
- Účinek : nemůžu soudit... Svaly jako Arnoldovi mi z něj nenarostly..., ale 2 kg svalů přez noc taky neztratím, takže asi funguje dobře..:-)

Jdi do něj. Pokud upřednostníš kvalitu před chuťovým orgasmem, doporučuju.
pain2

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lipidek napsal:
pain2: Jen bych se chtěl zeptat, podle jakýho měřítka posuzuješ, kterej monohydrát funguje a kterej ne.. Jen by mě to zajímalo...
Co se týče Peptide Fusion, není co řešit, pokud na to máš prachy a chceš kvalitu. Momentálně ho dobírám a za sebe můžu říct následující:
- Konzistence: pro mě super, nepráší
- Stravitelnost : bez problému, žádnej problém. Ale to já nemám s žádným proteinem, co jsem zatím měl.
- Rozpustnost : perfektní. Stačí protřepat shaker a je to hotový
- Chuť : jde to. Nečekej žádnu hitparádu. Tenhle výrobek není primárně zaměřenej na chuť. I když špatně nechutná to ne. Ale sliny ti z něj taky nepotečou.
- Účinek : nemůžu soudit... Svaly jako Arnoldovi mi z něj nenarostly..., ale 2 kg svalů přez noc taky neztratím, takže asi funguje dobře..:-)

Jdi do něj. Pokud upřednostníš kvalitu před chuťovým orgasmem, doporučuju.

Díky za názor :) o chuť mi moc nejde, momentálně dobírám Hi-tec protein 80 a ta chuť taky není bůh ví jaká :D jen si chci dopřát teď kvalitu, no :)
Jinak... s monohydrátem od extrifitu jsem nic nepociťoval ani žádná váha nerostla (a mírný nárůst bych přikláněl k běžné stravě, jakoby i bez toho monohydrátu) ale hned po prvním nasycování od reflex nutrition jsem nabral 3kg a dál jsem nabral další 2... u extrifitu se mi to nestalo a po konci doby užívání jsem ztratil jen 1kg... prostě na každého funguje něco jiného. Ale sám to nechápu, přitom by to mělo být úplně stejné :D jen asi od reflexu není mikronizovaný a to možná je u mě lepší, nevím.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:

Dymatize vyškrtni...musel jsem se ho jak z chuťových tak z ostatních důvodů zbavit.Opravdu bych ho nedoporučoval. Blend je ok a ten Peptide určo taky, je to přecijenom reflex no...
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a je to tu výběr nového proteinu,nechci udělat chybu tak se Vás ptám,jaký protein by jste si vybraly ,jde mi hlavně o chuť a kvalitu, přemýšlel jsme na Myofusion,Pharma whey HT,Optimum whey gold a Muscle pharm Combat. Jsem v koncích jde mi o to ,abych si pochutnal,popř do sebe dostal nějaké kvalitní živiny, když občas nestíhám a potřebuju do sebe něco hodit. Díky za názory
c87

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Tak a je to tu výběr nového proteinu,nechci udělat chybu tak se Vás ptám,jaký protein by jste si vybraly ,jde mi hlavně o chuť a kvalitu, přemýšlel jsme na Myofusion,Pharma whey HT,Optimum whey gold a Muscle pharm Combat. Jsem v koncích jde mi o to ,abych si pochutnal,popř do sebe dostal nějaké kvalitní živiny, když občas nestíhám a potřebuju do sebe něco hodit. Díky za názory

miesas tu hrusky z jablkami, pokial si chces pochutit tak si neber Optimum
c87

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:

ak mas mince tak bych volil Reflex, predsa len to slozenie na obale je jasne deklarovane a urcite kvalitne spracovany protein bez nejakych ojebov
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 2:15 pm    Předmět: Nutrend Whey Core 100 Odpovědět s citátem

V životě si nekupujte od nutrendu protein Whey core 100, to jsem ještě nezažil, pokaždy co to míchám se nehorázně naseru, začalo to ráno, kdy jsem spěchal do práce a když jsem ho umíchal tak jsem asi po pul hodine vypil 100ml koktejlu a zbytek sem musel nalít do hajzlu, protože to je něco neuvěřitelnyho jak ta sračka pění, nejradši bych to někomu omlátil o hlavu, protože to můžu vysypat do hajzlu. Vyhozený prachy.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: