|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
a nebo si vem promil kde je to taky bez ojebov a jeste si pochutnas^^
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | pain2 napsal: | Tak, po delším váhání mám 3-4 favority :D Pharma blend 6hr, Peptide fusion a nebo Elite gourmet/elite fusion 7 :D jen mě zajímala kombinace v tom elite gourmet píšou jako složení:syrovátkový proteinový izolát získaný iontovou výměnou, CFM syrovátkový koncentrát, syrovátkové peptidy, mléčný protein, miscelární kaseiny a kaseináty, kaseinát vápenatý
údajně kaseinát vápenatý je na nic, ale i tak je tam miscelární... tak nevím, jestli je to vhodná kombinace :D |
ak mas mince tak bych volil Reflex, predsa len to slozenie na obale je jasne deklarovane a urcite kvalitne spracovany protein bez nejakych ojebov |
Už jsem si objednal čokoládový Peptide Fusion od Reflexu :D tak uvidím a vyšlo to na nějakých 1300,- což se ještě dá oproti cenám na jiných E-shopech.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:25 pm Předmět: Re: Nutrend Whey Core 100 |
|
|
| haluzinhoo napsal: | | V životě si nekupujte od nutrendu protein Whey core 100, to jsem ještě nezažil, pokaždy co to míchám se nehorázně naseru, začalo to ráno, kdy jsem spěchal do práce a když jsem ho umíchal tak jsem asi po pul hodine vypil 100ml koktejlu a zbytek sem musel nalít do hajzlu, protože to je něco neuvěřitelnyho jak ta sračka pění, nejradši bych to někomu omlátil o hlavu, protože to můžu vysypat do hajzlu. Vyhozený prachy. |
Ono se to dá nechat odstát... proteiny od Hi Techu taky silně pění, ale po dvou až pěti minutách je pěna dole, ale pokud člověk spěchá, tak je to blbý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
haluzinhoo: zkus to delat tycovym mixerem, ja takhle dokazu umichat jak whey core, tak promil, skoro bez peny (ale mozna mam jenom zazracnej mixer) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
jasne tycovej mixer :) Protein si vetsinou lidi delaj a pijou kdyz nemaj cas na jidlo a uz vidim jak ma kazdej v zamestnani nebo nekde na ceste mixer hehe. To jen ukazuje jak kvalitni to je znacka, tohle je proste do nebe volajici totalni demence. V dnesni dobe ma bejt u proteinu uplna samozrejmost, ze se bude perfektne rozpoustet, zadne peneni, hrudky a ze bude dobre chutnat a ze po nem nebudu 50x za hodinu prdet. Tohle jak nemaj vyreseny, tak me uz opravdu nebude zajimat, ze to je nejakej ultranovejspecialni protein... Ale jak vidim, tak je furt dost lidi co si to bude kupovat, tak oni asi ani nemaj duvod neco menit, nebo zlepsovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 28, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
hovnival: psal sem to jako mozny reseni pro haluzinha (rano DOMA pred praci - zabere to tak minutu i s umytim), ja mel whey core jenom naky vzorky a nemam duvod k jeho koupi.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út červen 28, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
Strasny citlivky nektery lidi tu^^ trocha peny a je ohen na strese...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 28, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
inak niekto, kto je registrovaný na fóre si mslím, že znamená, že si vie čo-to prečítať v sekcii o proteínoch už má skutočne neraz detailne popísané ako proťáky od nutrendu penia a pod. nech tam dajú akýkoľvek obal a urobia tomu bárs akú reklamu, tie svoje muchy nevychytali stále (podobne ten promil a ich cemntárne) a to, že sa predávajú-ako predávajú vidím skor ako dosledok ich marketingovej stratégie opierajúcej sa o masívnu reklamu ako niečo iné...lebo naozaj nevidím dôvod, prečo sa rozhodnúť pre kúpu ich výrobkov, snáď patriotizmus možno heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 28, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Turakam: nebo vyjimky milujici nekonecnou penu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červen 28, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Strasny citlivky nektery lidi tu^^ trocha peny a je ohen na strese... |
nebo trocha proteinu s mlíkem a oheň je v celým baráku
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: út červen 28, 2011 4:33 pm Předmět: Re: Nutrend Whey Core 100 |
|
|
| pain2 napsal: | | haluzinhoo napsal: | | V životě si nekupujte od nutrendu protein Whey core 100, to jsem ještě nezažil, pokaždy co to míchám se nehorázně naseru, začalo to ráno, kdy jsem spěchal do práce a když jsem ho umíchal tak jsem asi po pul hodine vypil 100ml koktejlu a zbytek sem musel nalít do hajzlu, protože to je něco neuvěřitelnyho jak ta sračka pění, nejradši bych to někomu omlátil o hlavu, protože to můžu vysypat do hajzlu. Vyhozený prachy. |
Ono se to dá nechat odstát... proteiny od Hi Techu taky silně pění, ale po dvou až pěti minutách je pěna dole, ale pokud člověk spěchá, tak je to blbý. |
Tak potom tady ten protein mega ultra silně pění, protože po peti minutach bych vypil mozna tak jednoho loka, protože bezprostředně po umíchání v shakeru je to fakt jenom samotná pěna. Koupil jsem si ho proto, protože jsem někde ve fitku pil výbornej malinovej protein, ale nepamatoval jsem si název, a na netu jsem našel jen tenhle v malině, tak jsem ho chtěl zkusit no a doplatil jsem na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 28, 2011 5:31 pm Předmět: Re: Nutrend Whey Core 100 |
|
|
| citace: | | Tak potom tady ten protein mega ultra silně pění, protože po peti minutach bych vypil mozna tak jednoho loka, protože bezprostředně po umíchání v shakeru je to fakt jenom samotná pěna. Koupil jsem si ho proto, protože jsem někde ve fitku pil výbornej malinovej protein, ale nepamatoval jsem si název, a na netu jsem našel jen tenhle v malině, tak jsem ho chtěl zkusit no a doplatil jsem na to. |
Ajo, tak to je potom asi moc :D Od Hi Tecu sice hodně napění... až 4cm do výšky, ale když jsem se díval, tak hladina samotného koktejlu zůstává stejná a nebo jen minimálně klesne.
Teď čekám na ten protein od Reflexu a jsem zvědavý na rozdíly :D cenové jsou zatím jasné :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červen 28, 2011 5:46 pm Předmět: Re: Nutrend Whey Core 100 |
|
|
| pain2 napsal: |
Ono se to dá nechat odstát... |
u whey cor.. nefunguje ani to. Já si to udělal večer, dal do lednice a ráno teprv pil. Je pravda, že pěna tam není, chuť dobrá ale sleju to do sklenice a přesto mi v shakeru zustane mega hustýho pěnovýho bordelu, v kterym je jistě ještě spousta bílkovin. Zajímalo by mě, kolik je v tom nápoji a kolik v odpadu. Jo, můžu si vzít lžičku a všechnu tu čokopěnu sníst ( a vona je snad lepší než ten kokteil, co se týče chuti ) ale kde to potom jsme?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|