|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ursus.
|
Zaslal: st červen 29, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
hej no mas pravdu, aj ked teraz je za kokota, a chael ktory ojeboval je teraz chudak za obet, aj ked nema licenciu, je stale v ufc..lebo defakto porazil andersona a ma velku papulu tak z neho mozu nadojit pekne a on sa pekne podojit necha, heh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Footer

|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | hej no mas pravdu, aj ked teraz je za kokota, a chael ktory ojeboval je teraz chudak za obet, aj ked nema licenciu, je stale v ufc..lebo defakto porazil andersona a ma velku papulu tak z neho mozu nadojit pekne a on sa pekne podojit necha, heh |
sorry ale tady musim bejt řiťopich - on ho neporazil ani defakto, to by se možná dalo říct, kdyby to dali rozhodčí nějakym kontroverznim rozhodnutím po vyrovnanym boji Andersonovi, ale legitimní sub je prostě jednoznačný vítězství, i když dostáváš pět kol do huby... It' not over, till it's over!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Footer

|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
jasný chápu a souhlasim, ale za danejch podmínek si myslim, že se Danovi ulevilo, že ho Anderson porazil...a to přesně v momentě, kdy vyšel najevo ten skandál se Sonnenovo AS...jako řešit vrácení pásu na základě steroidů, to nedělá moc dobrý PR :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
Na Kimba se docela těším, box by mohl sedět víc než MMA. On sice žádná špička nikdy nebude, ale je to zajímavý týpek. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Já jsem skromnej a stačí mi, že jsem zvědavej co předvede:-) .... jak píšu, u něj člověk nemůže asi čekat nějaký špičkový sportovní výkon, ale spíš tu show/zábavu. Což má pro mě výhodu, že když to nevyjde, tak nebudu nějak nasranej _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Já čekal, že ho vyrazí. Vůbec se Danovi nedivím.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Já taky ne, zuffa teď určitě nedovolí žádné ničitele image. Navíc se to dá brát i jako nejlepší způsob zbavení se jej po třech porážkách. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: út červenec 05, 2011 10:08 am Předmět: |
|
|
Navážu na miriův nedávný post:
http://mixfight.ru/news/2011/7/4/arlovski-is-back/
Vypadá to, že Andrei Arlovski se nám může znovu ukázat už 27. srpna, na eventu společnosti ProElite, které obnovila svoji činnost. Zdá se, že se jim Andreie podařilo podepsat a údajně je možnost, že by se znovu střetl s Timem Sylviou.
Přeloženo pomocí google translator:
| citace: | Loser posledních čtyř zápasů Bělorusko těžké váze Andrei Arlovski může vrátit do ringu 27.srpna - to je datum plánované pro návrat k podnikání po téměř tříleté pauze společnosti ProElite
Za téměř dva roky, společnost ProElite v turnajích EliteXC, který se lišil dostatečně vysoké úrovně účastníků, a jeden z nich dokonce i rekord v počtu diváků, který vede dodnes. Jak se říká zaměstnanci společnosti, společnost zpočátku dost peněz, aby se stala novou verzi Pride, ale iracionální výdaje a spoléhání se na Kimbo Slice jako hlavní hvězda organizace zničil všechny dobré podněty.
Není to tak dávno, byl majetek společnosti koupil nový majitel, a on se už podařilo podepsat Arlovski. Tam jsou také pověsti, že vedoucí jednání s dalšími ex-šampión UFC Tim Sylvia. Pokud se podepsal, pak může otočit utkání se zajímavým pozadím, vzhledem k tomu, že najednou modelu Patricia Mikula od Arlovski Sylvia, ale bojovníci se od sebe v duchu nemůže tolerovat.
Mimochodem, je první turnaj oživil organizace naplánováno na srpen 27 a Arlovski bude pravděpodobně jedna ze smluvních stran. | _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|