|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
Už neřeším Mablunga... nechce, nechce, nemusí...
Ale jinak... já mám dysplazii taky. V 16 mě chtěli posílat na operaci s oběma kyčlema, ale nešla jsem a místo toho jsem začala tu oblast mnohem víc posilovat... Zpevnilo se to a je to asi tak o milion procent lepší... Vyskočí mi teď tak max jednou do roka a hned se hází zpátky. Oproti tomu stavu, kdy jsem nedřepovala je to sakra rozdíl... Pravda je, že nesmím nikdy úplně přestat, jinak se rozpadnu....:) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | už ho nechte, drepy sou fajn ale linyho cvicence do nich nenaroubujete :)
Btw Mablungu nemas taky hyperlordozu? Ona pak ta prdel vypada vetsi, protoze je vystrcena dozadu... |
Opak, lordozu mám napřímenou (Mírná dextrokonvexita TH-L přechodu při téměř napřímené lordoze ... ).
| kulíšek napsal: | Už neřeším Mablunga... nechce, nechce, nemusí...
Ale jinak... já mám dysplazii taky. V 16 mě chtěli posílat na operaci s oběma kyčlema, ale nešla jsem a místo toho jsem začala tu oblast mnohem víc posilovat... Zpevnilo se to a je to asi tak o milion procent lepší... Vyskočí mi teď tak max jednou do roka a hned se hází zpátky. Oproti tomu stavu, kdy jsem nedřepovala je to sakra rozdíl... Pravda je, že nesmím nikdy úplně přestat, jinak se rozpadnu....:) |
Mě kyčel nevyskakuje. Jen se mi tam občas (doktoři mi to nevysvětlovali, takže si dávám dohromady info z jiných zdrojů) dělají krásné záněty které mě dokáží na měsíc vyřadit z provozu. Tudíž se jak čert kříži vyhýbám věcem které mi to způsobují, jako je třeba nachlazení a nebo zakopávání.
| kubaz napsal: | tobe furt nedochazi ze jestli ti vadi tva tlusta prdel tak mas prestat zrat a ne prestat drepovat |
Tobě furt nedochází že tuk mizí ze všech partií, takže ten kdo má prdel velkou při 30 % tuku, bude jí mít velkou i při 15 %.
Vyzkoušeno.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Tobě furt nedochází že tuk mizí ze všech partií, takže ten kdo má prdel velkou při 30 % tuku, bude jí mít velkou i při 15 %.
Vyzkoušeno. |
chapete to nekdo nebo to jen me absolutne nedava smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
| citace: | Tobě furt nedochází že tuk mizí ze všech partií, takže ten kdo má prdel velkou při 30 % tuku, bude jí mít velkou i při 15 %.
Vyzkoušeno. |
S tím nebudu souhlasit. Na některých partiích se tuk ukládá více (boky, břicho a prdel), takže při hubnutí od tama bude i více mizet. Takže prdel při 15% tuku bude mít poněkud jinej poměr velikosti vůči ostatním partiím, než pří 30% tuku. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Mablung napsal: |
Vyzkoušeno. |
chapete to nekdo nebo to jen me absolutne nedava smysl |
mel na mysli, ze kdyz zhubne, tak bude mit zadek stale "vetsi" o proti zbytku celeho tela.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
tuk se samozrejme kazdemu rovnomerne nespaluje, stejne tak, jak se kazdemu jinak nabaluje, nekdo ma malou prdel a velkej pupek a nekdo ma zase velke boky a prdel. Mablungu proste butto sem dej fotku a nebo uz mlc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | No já teda občas vídám v posilovnách ty tzv. "liftery", který machrujou s těma dřepama a mrtvolama, ale mají prdelvětší jak těhotná bába, teda nevím co na tom je sexy
Já dřepy a mrtvoly taky cvičím jen tak lehce a max. 1x týdně, protože jinak bych měl taky prdel jak štyrskej valach... |
Tak ty jsi jasný
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | A kde jsou ty hlášky?? |
'' necvicim drepy, protoze mam velkou a tlustou prdel ''
|
|
| nahoru |
|
 |
DUng3n
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:49 pm Předmět: .. |
|
|
Hlaska kamose kdy prohlasil : kamos bere nitrix a prej se po tom slusne nabouch a vyrostlo mu pero me jednou fakt dostala :D A nejhorsi je ze mu to clovek nevymluvi. Mozna mu lip stal po tom argininu nebo co to v tom je ale to je tak vsechno :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | Tobě furt nedochází že tuk mizí ze všech partií, takže ten kdo má prdel velkou při 30 % tuku, bude jí mít velkou i při 15 %.
Vyzkoušeno. |
S tím nebudu souhlasit. Na některých partiích se tuk ukládá více (boky, břicho a prdel), takže při hubnutí od tama bude i více mizet. Takže prdel při 15% tuku bude mít poněkud jinej poměr velikosti vůči ostatním partiím, než pří 30% tuku. |
Mizení tuků je individuální, stejně tak jako ukládání
Současné míry
prdel 119
Pas 101
Míry ze září
Prdel 111
pas 92
Asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
ostatní míry na porovnání nemáš? takhle to akorát ukazuje, že se ti tuk spaluje víceméně rovnoměrně z obou partií (takže ne že by toho na prdeli zůstávalo víc a nemizelo to)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 3:59 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| DUng3n napsal: | | Hlaska kamose kdy prohlasil : kamos bere nitrix a prej se po tom slusne nabouch a vyrostlo mu pero me jednou fakt dostala :D A nejhorsi je ze mu to clovek nevymluvi. Mozna mu lip stal po tom argininu nebo co to v tom je ale to je tak vsechno :D |
Tak tyhle věci tě prokrví, nakopnou a napumpujou, takže mu může stát líp úplně bez problémů
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | ostatní míry na porovnání nemáš? takhle to akorát ukazuje, že se ti tuk spaluje víceméně rovnoměrně z obou partií (takže ne že by toho na prdeli zůstávalo víc a nemizelo to) |
Stehno teď mám 72, předtím to bylo tak 67, 68. Hrudník se mi nikdy nepodařilo naměřit správně
Tuk mi asi mizí více méně asi rovnoměrně. Jenže to znamená, že prdel zůstává velká a v relativních číslech se při hubnutí oproti pasu ještě zvětšuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
DUng3n
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 4:11 pm Předmět: . |
|
|
jj did rikam , ale aby ti po tom vyrost? :D:D to by z toho byl hit planety a nixtrix ovladnul svet :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|