|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Persan
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Persan napsal: | tybo: zrovna A3 a leon mají stejnou palubku a interiér dost podobnej |
no koukám koukám. když právě na středový panel a volant sem se zaměřil nejvíc..
Takže tu máme poslední dva favority. zhruba stejně staré auta se stejnou motorovou paletou a výbavou. v origo servisu bych to neservisoval, takže je asi jedno jestli audi nebo seat ( zvlášť když svůj vlastní servis provozuje spolužák ze střední). audi se mi jeví jako atraktivnější..
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
záleží kolik toho najedeš a na co bude auto primárně, ale asi bych šel do nafty, když kouknu na ceny benzínu
Leon je rozhodně míň tuctový auto jak A3 a rozhodně je hezčí třeba s Top Sport/Cupra nárazníkama, to bezpochyby.
210kW je cca. 270HP, to by sis moc nepomohl oproti K04  kolik ti to šoltýs sliboval na K04? 270HP?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
Kámoš má Oktávku s tím 1.8 turbo benzínem, ale má to na LPG, jinak by tě to asi sežralo :-) A nestěžuje si na to, výkon mu prý rozhodně nechybí :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
bud 1,6 nebo 1,9tdi. na svižnou jízdu stačí oba. Ale zas nevím jestli má cenu naftový motor, když teď nejčastěji jezdím vzdálenosti tak do 30km. přece jenom než se takový motor zahřeje aby přestal chrochtat..:D
ony sou oba vozy hezké. zas většina A3 má třebas projektorové svítilny, které vzhledu strašně moc přidají. zase na druhou stranu leon má na sobě alespon občas nějaký prolis. A3 je taková nudnější klasika..
a 270 koní fakt nepotřebuju  v redakci se dostanu k úplně jiným autům s úplně jiným výkonem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
jde spíš o to, že sem zatím neměl možnost jezdit s ničím levnějším než za milion a v prodejní situaci 8 let starých aut se fakt nevyznám
kdybych šel do třídy malých kompaktů, tak na mně vyskočí všechny fábie, 206, saxa a podobně. radši bych zůstal u té nižší střední.
a vzhledem k použité technice obou koncernových vozů jde jenom o design a v tom jsem v tuto chvíli opravdu bezradný..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Svezu se s dotazem.
Má nějaký smysl kupovat do mé 14 let staré Fiestičky s benzínovým motorem 1,25 a výkonem 55kW příležitostně benzín Shell V-power (či podobné benály)?
Nejde mi o slibované zvýšení výkonu, spíš o proklamované odstraňování usazenin, zmenšení tření, no prostě o údržbu motoru.
Případně co by jste doporučili laikovi na preventivní údržbu motoru? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Svezu se s dotazem.
Má nějaký smysl kupovat do mé 14 let staré Fiestičky s benzínovým motorem 1,25 a výkonem 55kW příležitostně benzín Shell V-power (či podobné benály)?
Nejde mi o slibované zvýšení výkonu, spíš o proklamované odstraňování usazenin, zmenšení tření, no prostě o údržbu motoru.
Případně co by jste doporučili laikovi na preventivní údržbu motoru? |
u Shellky bych si nekoupil už ani vodu do ostřikovače !!! duvod je takový že před deseti lety byly s kvalitou na špičce tedka je jejich kvalita zkoro nejhorší . ne jen z meho pohledu ale i z jiných vyjádření ,
tedka už jen okradaj lidi za nezkutečně drahý pohonně hmoty a lidem jim pořad věří ,
Ano kdysi jsem kupoval u nich benzín do R8 , Gallarda, TT ADT , naftu do A3 to bylo fakt poznat , dneska to je jen hnus .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
Ok, ale o Shellku nejde. Spíš mě zajímají účinky podobných benálů, aditiv,... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, sháním auto, spíš menší, klidně 3dveřáka, r.v. tak od 2000, cena do 50000...chci se zeptat kdo má jaký zkušenosti např. s Puntem, 206, 306 nebo jinýma autama tohoto typu. Zatím, co jsem tak koukal, tak je favoritem asi Felicia, ale chtěl bych se ještě mrknout po něčem jiným...budu rád za každej tip a názor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
Korny - 206 není špatný, zkušenosti mám, je to dobré auto do města (jestli teda vezmeš 1.1, 1.4), seženeš většinou kolem 40.000 a víc, převodovka trochu horší, ale to je u peugeotů normální, spotřeba malá (u benzinu cca do 6l, záleží jak jezdíš samozřejmě).
PLUSY
+ atraktivní design
+ útulný interiér
+ odolné zážehové motory
+ tiché vznětové motory HDI (zejména 1,4 l)
MINUS
- průměrné dílenské zpracování
- malé a nepohodlné přední sedačky
- málo místa vzadu
- malý zavazadelník
- rezervní kolo umístěné pod podlahou
- hlučnost osmiventilových zážehových motorů
...to je z jednoho webu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|