|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
Já zas ještě nesebral odvahu to pít s vodou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 10:23 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Tak se tu vedle mě na mě směje Pharma Whey HT+ příchuť banán,to bude dobrota | taky uvažuju o tomhle proteinu, tak napiš jestli to dobrota je prosim
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
| gresht napsal: | | vejdy napsal: | Tak se tu vedle mě na mě směje Pharma Whey HT+ příchuť banán,to bude dobrota | taky uvažuju o tomhle proteinu, tak napiš jestli to dobrota je prosim |
Neváhej a kup,je to záruka kvality a dobré chutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
Ne, Horste, není to jen reklama! No jen se sám podívej, co všechno ta pánvička vydrží!!
EDIT: Nehnojte mi všichni Extrifit. 80ka jahoda a čokoláda jsou skvělý na chuť a nejsou po nich prdy, je to paráda. Že si to někdo dělá s vodou, to už je jeho problém
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | EDIT: Nehnojte mi všichni Extrifit. 80ka jahoda a čokoláda jsou skvělý na chuť a nejsou po nich prdy, je to paráda. Že si to někdo dělá s vodou, to už je jeho problém |
na Extrifit ať mi nikdo nešahá byl to můj první protein a těch 5 nebo kolik kilo jsem toho spořádal, dyť je to úplně pohoda.. za takovou cenu je to náhodou slušnej českej protein :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Moocha napsal: | EDIT: Nehnojte mi všichni Extrifit. 80ka jahoda a čokoláda jsou skvělý na chuť a nejsou po nich prdy, je to paráda. Že si to někdo dělá s vodou, to už je jeho problém |
na Extrifit ať mi nikdo nešahá byl to můj první protein a těch 5 nebo kolik kilo jsem toho spořádal, dyť je to úplně pohoda.. za takovou cenu je to náhodou slušnej českej protein :) |
Extrifit nehaním,také ho mám ve skříni,ale že by byl zrovna za slušnou cenu...?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
a nebo kdybyste porad nezrali 80a vice plusky tak si klidne pochutnate i s vodou^^
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
Jakej je WPC 80 extrifit co se týče hustoty? Měl jsem jen sáček borůvku a přišlo mi to hrozně vodový..jak jsou na tom ostatní příchutě? Před a po tréninku dávám jedině hydro, ale chci ted koupit nějakej novej protein na ráno popřípadě na nějakou tu sváču, když nebude po ruce nic jinýho a nechci, aby to bylo uplně vodový.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | Jakej je WPC 80 extrifit co se týče hustoty? Měl jsem jen sáček borůvku a přišlo mi to hrozně vodový..jak jsou na tom ostatní příchutě? Před a po tréninku dávám jedině hydro, ale chci ted koupit nějakej novej protein na ráno popřípadě na nějakou tu sváču, když nebude po ruce nic jinýho a nechci, aby to bylo uplně vodový.. |
Mě přijde celkově docela krémovej ale je jasný že na krémovitost např. myofusionu to nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
no a s vodou je to celkem řídký, ale když si dáš odměrku + 150ml vody tak je to v pohodě (doporučeně je 200ml a je to samozřejmě znatelně řidší, tak jsem uplatňoval tohle svoje ředění a pohoda) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|