|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
prachy mi ještě nepřišly, takže šetřím svůj skromný rozpočet a nikam dneska nejdu.. zasraní byrokrati, měli 3 měsíce na to aby mi ty peníze poslali a prostě ne, nemohli to udělat v termínu.. asi je čtvrt roku málo, fakt..
brigáda/práce taky v nedohlednu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
osekaný Split B
benchpress
15x osa (20kg)
8x 40kg
6x 60kg
3x 70kg
10x 50kg
moje benčovací období pominulo 70kg nehorázně těžkých, technika byla dneska o kus lepší než jindy, ale přesto jsem z benče moc radost neměl.. zkusím na nějakou dobu zaměnit benč za jednoručky, to jsem ještě nezkoušel, tak doufám že to bude dobrý nový impuls
MT
8x 50kg
6x 60kg
5x 70kg
5x 70kg
5x 70kg
5x 70kg
5x 70kg
naopak znatelně lepší než jindy byl mrtvý tah, 5x5x70 jsem ještě nedal (limitoval mě úchop), což jsem si konečně teď splnil a ani to nebolelo zkoušel jsem střídat ruce u střídavého úchopu a to musím ještě doladit (pochopitelně mám jednu variantu přirozenější než druhou, proto pak trošku vázne technika a tahám jakoby víc na stranu), ale jinak jsem opravdu spokojen
tlaky na šikmé
10x 12kg
8x 18kg
8x 18kg
6x 18kg
peck-deck
10x 30kg
10x 35kg
8x 35kg
8x 30kg
rozpažky na rovné
10x 12kg
10x 12kg
tlaky hlavou dolů
10x 16kg
10x 16kg
10x 16kg
to už bylo úplný dodělání
biceps s VČ
10x osa (10kg)
8x 20kg
8x 20kg
6x 22,5kg
už jsem si zvykl, že bicepsy nebudou mojí silnou stránkou, jak silově tak objemově.. škoda no
biceps s JČ
2x 18kg
10x 16kg
10x 14kg
16x 12kg
teda čekal jsem, že budu mít "trochu" víc síly než na tohle.. takže z JČ asi teď udělám jenom nějakou lehkou pumpovačku s 12kg na pořádný prokrvení po tom šaškování s VČ
+ břicho (celkem odfláknutý)
čas: 52 minut
opět jsem nedal nožičky, protože je zítra nohejbal, pak nevím jak mi to bude vycházet, takže je odcvičím asi až příští neděli, jestli vůbec... pro dnešek jsem zaplnil tuto mezeru v tréninkovém plánu mrtvým tahem, který mě baví čím dál víc a vidím v tom cviku aspoň nějakou budoucnost
a zase jsem v posilovně narazil na místního exota, kterej je sice slušnej mamut, ale vidím ho cvičit vždycky jenom bicáky a sem tam i něco jinýho (co stejně tahá rukama)  pro zajímavost, dneska jeho trénink vypadal následovně: biceps s VČ, pak s JČ (s vytáčením), kladiva s JČ, bicepsy na protisměrkách, chest press (chytil to jakoby podhmatem, takže krásně procvičil bicáky), pak EZ ve stoje, EZ na skotovce, JČ na skotovce a šel domů  trénink mu zabral +- 2 minuty stejnou dobu jako mě
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 04, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
Split A
MT
8x 60kg
5x 70kg
4x 80kg
2x 90kg
10x 60kg
dneska jsem to cvičil extrémně technicky, poslední série samozřejmě trochu dynamicky, ale pořád jsem si moc hlídal záda
přítahy JČ
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)
8x 18kg (x2)
moc těžký a krásně to sedlo
spodní kladka
10x 30kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
ramena s JČ
10x 12kg
8x 18kg
8x 18kg
5x 18kg
ještě jsem hodně cítil horní část prsou (z předvčerejšího tréninku) a taky mě hodně omezovaly trapézy, zvlášť ve fázi toho "dotlaku" nahoře, takže jsem dneska podal trochu horší výsledek než v předchozích trénincích (a hlavně tohle dneska bylo bez rezervy)... prostě neřešitelný problém :D
upažování v předklonu
10x 10kg (x2)
10x 10kg (x2)
military press na MP
10x 30kg
10x 30kg
8x 30kg
naopak znatelně lepší než minule byl dneska military press, takže to selhání u jednoruček bylo asi příliš napumpovanýma trapézama musím to nějak pořešit, vadí mi to
extenze JČ za hlavou
10x 10kg (x2)
10x 10kg (x2)
8x 10kg (x2)
superserie: kladiva s JČ + triceps kladka (lano)
16x 16kg + 15x 20kg
16x 16kg + 12x 20kg
14x 16kg + 15x 20kg
kladiva vynikající, poslední dobou u tohoto cviku sílím kladka opět lehká pumpovačka, abych si nezničil tricepsy jako minule :D
+ břicho
čas: 52 minut
trénink pohoda, nic mě nějak moc nezklamalo a to beru jako úspěch  teď nevím kdy bude další trénink, nějak zase osekám split B a to nejspíš ve středu/čtvrtek..
a moc, opravdu moc mi dneska zvedli náladu 2 tak 15-letí kluci ve fitku  jeden byl ten "ostřílenej týpek" a druhej hrál "jeho kumpána", klasikou bylo hecování na benči se 30kg, a co mě opravdu nejvíc dostalo byla technika bicepsových zdvihů  zkušenější si vzal 14ky, kumpán 10ky a oba prováděli hybridní pohyb vzdáleně připomínající kombinaci trhu, diskofilního tanečního záchvatu a lámání páteře směrem vzad  tito kluci cvičili vedle mě a fakt jsem se neudržel a musel jsem se smát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
II. FÁZE
menší Split B
JČ bench
10x 12kg
8x 16kg
8x 18kg
6x 22kg
5x 26kg
5x 26kg
5x 26kg
4x 26kg
8x 22kg
ÚŽASNÝ čekal jsem, že skončím tak u 22kg, tlaky (kromě benče a občas military) mi nikdy moc nešly, navíc po tom dnešním nohejbalu jsem byl unavenější.. ale v posilce jsem měl energie na rozdávání 26ky byl problém si nahodit, ale tlaky samotný byly v pohodě jenže jsem pak zkrátil pauzu před poslední sérií a to 5. opakování jsem úplně nedal, tak jsem to raději nechal být a dal si poslední lehčí sérii
prostě co dodat, tohle bude u mě teď cvik č. 1 na prsa, ikdyž jsem to cvičil vlastně poprvé v životě (na rovné lavici), tak to bralo kozy úplně parádně (daleko líp než benč, kterej je ale zase komplexnější) začátek tréninku a hned takový potěšení
tlaky hl. dolů (úhel lavice cca 35°)
10x 16kg
8x 18kg
8x 18kg
8x 18kg
vůbec jsem si nemyslel, že dám po předchozích tlacích těch 16kg co si tady vždycky dávám, ale bylo to ještě lepší než jindy :) a taky to krásně "řezalo" prsa, moc dobře to sedlo
peck-deck
10x 30kg
8x 35kg
8x 35kg
10x 30kg
už jenom dopumpování napumpovaného velice dobré
biceps s VČ
10x 10kg (jenom osa)
8x 20kg
8x 22,5kg
6x 22,5kg
celkem těžký, ale tak já už od bicepsů nic zázračnýho nečekám
biceps s JČ
16x 12kg
16x 12kg
veliký dopumpování
military press
10x 20kg
8x 30kg
8x 30kg
6x 30kg
konečně s volnou vahou, našel jsem si na to v posilovně šikovnou osu a zabírám lavičku u multipressu, ale to je mi jedno konečně mám svůj military press
+ břicho
čas: 48 minut
vynikající trénink  v posledních dnech mi to až podezřele vychází a tréninky jsou lepší jak silově, tak technicky a celkově prostě lepší  a dneska mě fakt hodně potěšil ten benč s jednoručkama, a všechno nějak dobře sedlo, takže paráda  i když bylo dneska v posilovně hned po otevíračce narvaný, hrozně moc lidí (mezi nima žádná ženská :D) a opět se tam ukázala nová skupinka čtyř 50kilových chlapců zápasících s mocným peck-deckem, bicepsovou EZtou a benčem
teď už mě čeká asi jenom odpočinek (na nohejbal večer už nejdu), čtvrtek + pátek si dám asi jenom nějaký protahování nohou doma, kvůli sobotnímu turnaji
glykogenu by se ve mě nedořezal
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
dneska se jenom tak lehce protáhnu (trochu mě bolí spodní záda) a asi to zkombinuju s týdenním deloadem.. protože na cvičení nemám momentálně ani náladu, ani peníze (ty už vůbec) a čeká mě ještě lítání po úřadech..
už zase se všechno kolem mě sere
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
nohejbalový turnaj - 1. místo  sice bylo hnusný vedro a nechal jsem tam duši, ale stálo to za to  úžasná hra, výhra ve skupině a potom celková výhra, takže spokojenost maximální :)
zítra se budu válet doma, trénink nohejbalu nebude a na posilku nejsou prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
vitamíny (extrifit v44), kofein (extrifit) a protein (smartlabs 100% whey) jsou konečně doma  hned jsem protein (čoko) ochutnal, ale chuť popsat nemůžu, protože to do mě spadlo jak do kanálu
odpoledne pojedu buď na nohejbal nebo nedám asi nic, ale zítra si snad najdu čas na posilovnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
hodina a půl nohejbal.. opět hodinu trojice, půl hodiny dvojice..
zítra odpoledne/možná navečer dám nějaký lehčí fullbody, ale stejně teď nejsou prachy na 3x týdně, takže vůbec nevím jak to vyřešit..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
sežeň brigádu aspoň na den a hned máš na měsíc posilky =)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
kdyby to bylo tak jednoduchý  já už bych snad aj dělal prostituta  nikde se nenabírá (ani brigádníci), zkouším to přes všechny známosti co mám ale fakt je to letos nejhorší za poslední roky.. ale snažím se každý den a už mám něco možná v náběhu, tak doufám a uvidím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 11, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
Ted me asi budes mit jeste mene radeji nez me mas  ale musim to napsat :) Uz zase fnukas, ze namas penize? V tvem logu to ctu porad a uz mne to skoro pripada, jak kdyby cekal, ze ti prijde PM s nabidkou sponzoringu  Jinak co se tyka te brigady, tak je to ted v sezone mozna horsi, ale pokud se clovek trochu snazi a chce praci, vzdycky neco najde, to mne nerikej ze ne  Jo a kdyz nemas prachy, tak si nemas kupovat vitaminy, kofein a protein, co ti dneska prisli. A nebo, si proste urcit zivotni priority, udelej si seznam svych dennich vydaju, neco vyskrkej, neco nahrad jinymi alternativami a hned si tak nejake penize vysetris.
Btw kolik stoji u vas fitko, ze nemas na 3 vstupy?
A co mobil, uz jsi prodal nebo tu zase rozjedes aukro? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | kdyby to bylo tak jednoduchý já už bych snad aj dělal prostituta nikde se nenabírá (ani brigádníci), zkouším to přes všechny známosti co mám ale fakt je to letos nejhorší za poslední roky.. ale snažím se každý den a už mám něco možná v náběhu, tak doufám a uvidím :) |
Pokud ti je nad 18 a jsi student, tak máš pohnout prdelí a vyrazit na měsíc či dva do ciziny.
Pokud ti 18 není, smůla
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
jaj takové pozitivní komentáře k brigádě, ale zkritizovat mi trénink to né
Draper: zmiňuju to jenom proto, kdyby náhodou někoho zajímalo proč se pořád flákám s tréninkama a nemůžu se do toho pořádně opřít
zase fňukám, no přišly mi ty peníze, na který jsem čekal skoro 4 měsíce :) takže je to vlastně fňukání o tom samým.. teď fňukám, protože mi přišlo o pár tisíc míň než mělo, takže mám totálně rozházenej rozpočet (kdyby mi přišlo tolik kolik mělo přijít, tak si koupím minimálně čtvrtletní permici  ).. denní výdaje jsou sice fajn, ale žádný nemám (nevydělávám, tudíž neutrácím) čili tudy cesta nevede.. a práce tu fakt není (byl jsem i na pracáku), práce žádná (a na práce na strojích ala CNC apod. opravdu nemám kvalifikaci :) ), brigáda už vůbec.. ve městě nejsou žádný pořádný firmy, chtělo by to nějaký větší město, ubytovnu a hurá
fitko stojí 55 kč, ne není to drahý, jenom já jsem taková socka  jak říkám, objednal jsem si ty nesmysly už minulý týden (dneska mi to přišlo) a současně mi dneska přišly ty peníze, ale nečekaně o mnoho míň, takže co už s těmi doplňky..
mobil jsem nakonec neprodal (opravdu bych na tom prodělal x tisíc), tak jsem se s tím smířil no
Mablung: 18 mi bylo, ale není můj styl si najít práci v Anglii a za pár dní tam na x týdnů/měsíců odletět  takový prácičky bych si rád plánoval trochu dlouhodoběji, teď už je na to pozdě (o žádné takové práci momentálně nevím)..
tak a zase do mě!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
jo a ještě..
priority jsou pro mě v současnosti: 1. nohejbal (proto cvičím málo nohy, tím se tak nějak "vytrácí" ten švih v nohou, který je u tohoto specifickýho sportu klíčový), 2. posilovna (očekávám výsledky úměrné mému celkovému snažení), 3. mít slunce v duši a světový mír
bohužel to vidím hodně špatně, protože mi bude v nejbližších dnech naděleno auto, takže budou další výdaje za benzin apod. (holt jsem počítal s tím, že když si od dubna vyřizuju brigádu, tak ji prostě mít v červenci budu :) ), takže vůbec nevim jak to udělám a možná posilovnu na několik týdnů nebo měsíců vyřadím úplně abych se stihl dát do kupy finančně a psychicky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|