|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 8:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
redis

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 8:17 am Předmět: |
|
|
petey kdo to je? je mi povedomej
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 8:44 am Předmět: |
|
|
to je popshoit? jako na ty fotce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | to je popshoit? jako na ty fotce ? |
Záda má na to chlupatý dost, trenérskou licenci má, akorát nám chlapec nějak zhubnul
Nicméně. Zájmy a koníčky
Fitness: Profesionálně
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
no prave se divim, rikal, ze ma svou vanu rad :D ale jako teda klobouk dolu od ty doby co sem videl videa na sobe zapracoval :) a chlupu ma urcite vic nez pred tim taky :D
Btw. nevim proc pripomina mi skopcaky ^^ a hlavne mi nekoho desne pripomina ... nevim koho
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
kazdopadne popik na sobe maknul a vypada to dobre, ted jeste sundat ten svetr, nahodit normalnejsi vyraz a bude to v pohode. Ten hrudnik vypada z boku fakt paradne, celkove dal dolu hodne tuku a hmoty tam je fakt dost...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem potkal knížete u Národního divadla jak vycházel z knihkupectví. V tašce měl několik knížek. Zahlédl jsem jen "Základy matematiky" a "Jak se stát nezávislým". Pokud je koupil Mirkovi, tak nás možná čekají světlejší zítřky... _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červenec 12, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | kazdopadne popik na sobe maknul a vypada to dobre, ted jeste sundat ten svetr, nahodit normalnejsi vyraz a bude to v pohode. Ten hrudnik vypada z boku fakt paradne, celkove dal dolu hodne tuku a hmoty tam je fakt dost... |
To jo, jsem celkem koukal... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 12, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | kazdopadne popik na sobe maknul a vypada to dobre, ted jeste sundat ten svetr, nahodit normalnejsi vyraz a bude to v pohode. Ten hrudnik vypada z boku fakt paradne, celkove dal dolu hodne tuku a hmoty tam je fakt dost... |
Hm, ale co ten mozek?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|