vite nekdo o peknem treningovem videu ?
zajimal by me treba mariusz, derek, travis, svenda karlsna magnuse samuelsona a pod
neco byl pumping iron nebo neuveritelny ronie
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Mariusz par treninkovych videi ma, cely komplet ma Jouko Ahola, Svend Karlsen i Magnusson .. na youtube najdes nejaky polotreninky od Poundstona nebo Ortmayera .. myslim ze i Brian Shaw tam ma videi dost
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
ja to mam z youtube, ale chtel jsem to mit vcelku
ale rozhodne dekuju
Tohle je prave v celku, ty rary co se rozbaly se spoji v jedno video
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne út srpen 30, 2011 6:09 pm, celkově upraveno 2 krát
prostě to stáhni, označ všechny rary a klikni pravým a rozbalit zde ;)
ja jsem v tomhle ohledu panic nepolibenej, jsem rad kdyz mi starsi sestra otevre stranky RW
ok, ale koukam ze muzu kazdou hodinu stahnout jenom jedno, se mi to protahne do zejtra
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru