| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
Francis Benfatto a Frank Zane jsou parádní. Černobílý fotky mají něco do sebe. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
udelej nam radost a nominuj jednu |
Špatný den? Udělej si radost sám a místo keců něco pošli.. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so červenec 16, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
Vybrat jednu je nemožný, ale hledal bych asi v 90. letech....
čelní póza pro mě tato/ nebo co dával Seva98
A zezadu je král jasnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, nemusite tu fotku furt quotovat jinak tady bude pres celej topic jeden a ten samej ksicht ;) _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Naposledy upravil frode dne út červenec 19, 2011 9:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Johncreasy napsal: | Tak pokud to pojmeme jako foto ne jen klasické pózy....pak je klenot tohle.
|
jj, u tehle jsem si dycy myslel ze je to photoshop, je tam primo dokonalej |
je focenej pres zrdcadlo a to pak ta fotka muze bejt docela dost vzdalena skutecnosti, treba u nas ve fitku dela zrdcadlo mohutnej vrch tela, ale pidi nohy, takze pokazde kdyz tam vidim svoje nohy, tak mam depku :))
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
david.lee.hat: Z jakýho roku je ta fotka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st červenec 27, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Když mi bylo 12 a poprvé jsem viděl Pumping Iron, roky jsem se divil, proč ten černoch z Francie skončil za Arnoldem. Serge Nubret pro mě vždy zůstane ideálem. Zvlášť v bočních pozách, kterých nafotil opravdu spoustu skvělých. Teď jsem hodinu listoval jeho fotkama a hodně dlouho mi trvalo, než jsem se rozhoupal k verdiktu... mým vítězem bude asi tato fotka v černobílé úpravě.
_________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |