PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ták..... Myofusion banán. Oproti jahodě (Myo) horší, ale pořád je to jedna z těch lepších chutí. A je až moc sladkej, budu muset víc ředit - což mi vyhovuje, pač piju rád a piju hodně (vody).

Tak sem chtěl tu jahodu koupit a asi bude fakt dobrá, protože mi jí vyprodali.. Ale rozhodně to musim zkusit, když ten Myofusion všichni tak hrozně vychvalujou (a to nemyslim jen tady, ale třeba i na supplementrewievs.com).. Co peanut butter? Někdo tu psal, že měl tuhle příchuť, jaká je? Na zahraničních forách u týhle příchutě žádný velký nadšení.
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy: prichut peanut butter neni spatna, ale oproti cokolade je proste slabsi.. me v ni trochu vadily takovy drobny castecky, nejsou nejak viditelny, ale pri piti je to trochu cejtit..
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Saint-Jimmy: prichut peanut butter neni spatna, ale oproti cokolade je proste slabsi.. me v ni trochu vadily takovy drobny castecky, nejsou nejak viditelny, ale pri piti je to trochu cejtit..

Ok dík, já právě klasickou čokoládu moc nemusim, tak asi prubnu tuhle příchuť a k tomu banán nebo jahodu (jestli bude v dohledný době skladem)..
kejchal

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2011 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lipidek napsal:
Tak se jen ještě trochu vmísím do dikuze o chuti proteinů. Po příspěvku popisující protein MF Combat v příchuti cookies and cream, jsem s čirý zvědavosti objednal Combat milk chocolate. A musim říct, že chuťově super. Už když jen otevřu pixlu a přičichnu, cejtim mléčnou čoko. Zatím jsem měl jen s vodou a chutná mi fakt hodně (příjemná chuťová změna po Reflexu). Jsem zvědav, jaký to bude s mlíkem. O složení se tu bavit radši nebudem... Ale pokud někdo hledá dobrej protein chuťově, můžu doporučit.

Jsem rad, ze jsem malinko pomohl s vyberem ;). Jinak dneska jsem si byl pro dalsi dva Combaty - trple berry a prave cokoladovy mliko. Jsou to ty, ktery si ctenari vybrali v ankete pod recenzi, tak uvidime jak dopadnou. Koncem pristiho tydne by mel byt clanek hotovej a ja pak samozrejme napisu dojmy i na ronnie forum.

+ Jako bonus se mi povedlo od vyrobce (MusclePharm - Denver) zjistit presne pomery zdroju bilkovin v Combatu. Jde o ojedinelou informaci, takze se mate urcite na co tesit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma nekdo vyzkouseny laktofit 50ku nugat? popripade reference na ostatni prichute? ..mam ozkouseny jen 65ku banan ktery je vynikajici ale chtel bych nakoupit vice prichuti na podzim..
bigflex

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Ma nekdo vyzkouseny laktofit 50ku nugat? popripade reference na ostatni prichute? ..mam ozkouseny jen 65ku banan ktery je vynikajici ale chtel bych nakoupit vice prichuti na podzim..

Nechápu, jak ještě někdo může ten Laktofit nakupovat, vždyť mají už víc jak deset let ty smaý produkty, který nejsou složení ani chutí nic moc. Btw. zajímalo by mě, jak se dá udělat 80% koncentrát ??? To už by byl asi izolát, nebo jak to mám chápat?
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
Btw. zajímalo by mě, jak se dá udělat 80% koncentrát ??? To už by byl asi izolát, nebo jak to mám chápat?

Tak 80% snad jeste ano, ale to uz je maximum. Ono to ve skutcnosti casto ale bude tak, ze to bud bude o neco mene a nebo to bude jeste necim "nastreleny" .

citace:

Co si pomatuji, tak ten 65ka 70ka s nugatovou prichuti byvaly vyborne, tzn. ze 50ka bude chutove asi jeste lepsi. A to uz je par let, co jsem to mel naposledy a od te doby PROMIL na chuti svych vyrobku celkem zapracoval.
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
nanobeast napsal:

Nechápu, jak ještě někdo může ten Laktofit nakupovat, vždyť mají už víc jak deset let ty smaý produkty, který nejsou složení ani chutí nic moc. Btw. zajímalo by mě, jak se dá udělat 80% koncentrát ??? To už by byl asi izolát, nebo jak to mám chápat?

A co na tom nechapes? ze me staci koncentrat? ze sem spokojenej ze za malo penez dostanu pro me dost muziky? nebo ze nesilim po nedenaturovanych specialech ktere zarucene poslou moje bicepsy na uplne jinou uroven? ...mozna po 10ti letech a az muj unaveny metabolismus zacne vyzadovat hydro/izolat cviceni zacnu premyslet o tehle nesmyslech..do te doby nemam potrebu kupovat nic jineho jen abych mel 3x v tydnu po treninku pocit ze "kurec to ted bude jina liga"...
kejchal

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
bigflex napsal:
nanobeast napsal:

A co na tom nechapes? ze me staci koncentrat? ze sem spokojenej ze za malo penez dostanu pro me dost muziky? nebo ze nesilim po nedenaturovanych specialech ktere zarucene poslou moje bicepsy na uplne jinou uroven? ...mozna po 10ti letech a az muj unaveny metabolismus zacne vyzadovat hydro/izolat cviceni zacnu premyslet o tehle nesmyslech..do te doby nemam potrebu kupovat nic jineho jen abych mel 3x v tydnu po treninku pocit ze "kurec to ted bude jina liga"...

Bez komentáře :-).

Draper napsal:
bigflex napsal:
Btw. zajímalo by mě, jak se dá udělat 80% koncentrát ??? To už by byl asi izolát, nebo jak to mám chápat?

Tak 80% snad jeste ano, ale to uz je maximum. Ono to ve skutcnosti casto ale bude tak, ze to bud bude o neco mene a nebo to bude jeste necim "nastreleny" .

No asi tak. Jako je to prinejmensim vhodny se nad tim pozastavit. Kazdopadne to je typicka ceska strategie Promilu. Nabidnout za par supu co nejvic bilkovin, ale nikoho nezajima kvalita zdroje, zpusob zpracovani + finalni vyuzitelnost.

citace:

Co si pomatuji, tak ten 65ka 70ka s nugatovou prichuti byvaly vyborne, tzn. ze 50ka bude chutove asi jeste lepsi. A to uz je par let, co jsem to mel naposledy a od te doby PROMIL na chuti svych vyrobku celkem zapracoval.

Muj prvni protein byl Laktofit, tusim 65ka? Ve vanilce. Pamatuju si, jakej to byl pruser (doslova). I kdyz je to divny, rad na nej vzpominam, protoze byl proste prvni :-).
Jinak s tim jak jde promil dopredu. Ten laktofit ve vanilce jsem mel tusim nekdy v roce 2007 a shodou okolnosti jsem mel moznost ochutnat vsechny viceslozkovy 80tky od promilu, asi tak dva tydny zpet. Vanilka je uplne presne stejna, jako byla pred temi 4mi roky.
Takze s tim pokrokem to taky nebude tak zhavy :-).
Ale treba cokolada (tu jsem nikdy predtim nemel) dela promil v 80tce dost slusnou a je to pomerne dost chutnej protein. Jedinej problem co s nim mam je, ze se mi proste nehorazne blbe travi a to se mi po 4ech letech potvrdilo znova...

Vim, ze jsem na tohle docela citlivej, ale je to pro me zaroven jakejsi ukazatel, jestli je ten protein kvalitni, nebo tam neco nekde vazne.
Je plno proteinu, u kterych nemam problem absolutne zadnej a muzu je pit hodne casto. I tak to ale nedelam. Kvalitni strava by vzdycky mela byt minimalne 60% denniho prijmu bilkobin, zbytek pak doplnuju proteinovym napojem, ale to je jenom moje osobni presvedceni :-).
Makro_cz

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="kejchal"][quote="nanobeast"]
bigflex napsal:
.

K laktofitum....

Laktofit 65 - nehoraznej prujem do hodiny po požití
Laktofit 80 - velice silné nadýmání, stravitelnost proteinu evidentně horší, nicméně chuťově ok. Kvalita proteinu naprosto odpovídá kvalitě, 1000g udajne 80 za 300-400Kč. co bysme chtěli že ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Makro_cz"][quote="kejchal"]
nanobeast napsal:
bigflex napsal:
.

K laktofitum....

Laktofit 80 - velice silné nadýmání, stravitelnost proteinu evidentně horší, nicméně chuťově ok. Kvalita proteinu naprosto odpovídá kvalitě, 1000g udajne 80 za 300-400Kč. co bysme chtěli že ?

gratulka
nanobeast

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chapu lidi co se po tom proteinu nasedi na zachode nebo maj zaludek jako balon..ja mam evidentnte vysokou laktozovou toleranci a ani jeden laktofit my problemy nedelal..a chutove jsou opravdu fajn...samozrejme bych si rad dal nejaky kvalitnejsi protein bohuzel taky musim sledovat financni stranku veci..a vysledky mam jak s laktofitem tak s hydro aminy od extrifitu [ale cena je uplne jinde] ..samozrejme ze veci jako laktofit 50/65 u me jsou jen v zime v objemu protoze nejsem z tech co snadno pribiraji na vaze...
redvous

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem si nedávno koupil od promilu 80ku-banán,vanilku a nugát a všechny úplně v pohodě,chuťově paráda,s trávením nemám sebemenší problém. takže spokojenost a 1,8kg kýbl za 600 je pěkná cena:o)
kejchal

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Makro_cz"][quote="kejchal"]
nanobeast napsal:
bigflex napsal:
.

K laktofitum....

No na me to pusobi uplne presne stejne :-). A znam nekolik dalsich lidi, co meli po 80tce extremni plynatost.
Jak tady nekdo pise, ze jim to problemy nedela, tak to je sice super, ale je treba si uvedomit, jestli chce delu davat neco evidentne ne uplne koser. I kdyz stravnik problem poznat nemusi, organy uvnitr muzou casem rikat neco jinyho.

Ono je to tak ale stejny se vsim. Bud se muzu jit najist do nejakeho poulicniho bistra a dat si obrovskej hamburger za 20,-. Nebo jit o kousek dal a dat si mensi za dvojnasobek u Mca, ale mit prakticky jistotu, ze danej kousek masa prosel nekolika kontrolama, stejne tak jako omacka uvnitr, pecivo i zelenina.
Tak je to prave uplne stejny i v tomhle pripade :-).
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to teda sorry, ale dávat McHovnalds jako příklad kvality stravy..to už je na mě trošku moc To i po tom laktofitu se zeseru míň..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: