|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: ne červenec 17, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
včera
tire flip asi 4x, měl jsem unavená záda z tahů tak jsem to moc nehrotil
farmers walks - 2x105kg, jen pár metrů, chůze by už docela šla jenže zase se mi otevřely hluboké rány na lýtkách z posledního tréninku, a dál to prostě přes bolest nešlo jít
hercules hold 2x105kg
35s -zkouška
50s - tady už na ostro, docela mě to potěšilo, myslím že kdybych se ještě jo hryznul tak bychch měl ještě 5-10s k dobru _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
CG bench
5x95
4x5x107
dřep
5x95
5x145
4x5x175
přítahy činky k hrudníku
5x120
4x5x145
dneska jsme ještě převažovali náčíní a zjistili jsme že kláda má místo 90kg jen 82kg což mě sklamalo, nevim jak dlouho prosichyla ale výkony které jsem psal jsou o těch 8kg lehčí :- ( . Na druhou stranu jsem převažoval pneu co máme na výrazy a zjistil jsem, že celková váha je o 6kg větší než se kterou jsem počítal. Z toho vyplývají maxima
přemístění 106kg
continental powerclean 3x3x116kg
1xpřemístění+push press 3x3x106kg
čistý tlak ve stoje 96kg _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
Pěkný výkony
Ať ti to šlape
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
push press
5x95
4x5x100
+nějaké blbnutí s log liftem do 95kg
mrtvý tah
5x180
4x5x200
continental powerclean
3x85
3x100
3x105
2x3x115
rozpažky
5x8x13
pohodovej trénink, přitvrdíme _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
Ty tahy mas dost dobry
mas predstavu kolik mas max?
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Ty tahy mas dost dobry
mas predstavu kolik mas max? |
oficiálně jsem nikdy maximálku nezkoušel bojim se abych si nezkurvil záda, co vim tak v seriích jsem dělal třeba 4x5x210, 3x3x220, 3x2x230. Já mám ted' váhy trošku podseklý a přidávám. Co si myslím tak maxko by mohlo být někde kolem 250. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
no kdyz das 3x3x220 tak to by melo být cca 90% maximálky
takze teoreticky 245-250kg by si měl potáhnout
To uz je dost pekny
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | no kdyz das 3x3x220 tak to by melo být cca 90% maximálky
takze teoreticky 245-250kg by si měl potáhnout
To uz je dost pekny |
furt je to na strongmany dost málo _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st červenec 20, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
hele vsude se pise
mrtvola max 2x TH - dobrý výkon
2,5x TH - výborný výkon
3xTH - vynikající výkon
Tak co by jsi chtel
mrtvola pres 200kg se uz ve fitku tak casto nevidi
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | hele vsude se pise
mrtvola max 2x TH - dobrý výkon
2,5x TH - výborný výkon
3xTH - vynikající výkon
Tak co by jsi chtel
mrtvola pres 200kg se uz ve fitku tak casto nevidi |
nevim jak je to ve fitku, já trénuju doma, ale chtěl bych výkon posunout o 20-30kg, když budu dřít tak to snad pujde _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so červenec 23, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
včera lehčí trénink, nebylo mi moc dobře
CG bench
5x95
5x109
4x4x109
přítahy na hrazdě
5x10
Dneska jsem zjistil že mám nějakou svalovou chřipku či co, nedávno se na to bratr na to léčil antibiotiky. Hold pech. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červenec 25, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
horečku už nemám, ale svaly jsou ve stavu jako kdyby jste na ně odcvičili 30serií - bez síly a bolí. Mám tim zasažený stehna, krk a předloktí. Nejhorší to je v předloktí, vypadá to asi tak, že se ted' nedovedu udržet ani na hrazdě nebo otevřít limonádu. Vůbec nevim co s tim.  Pěkně mi to narušilo dobře rozjetej cyklus _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
nemoc doléčená, snad jsem ready a zejtra zase začnu. Dneska jsem s tátou a kámošem vyráběl nový kufry. Dneska jsme je vyplnily betonem, až bude beton zavadlý tak je zaslepíme a dáme madla a nakládací tyče. Na každý kufr padlo 3,6m profilové oceli U120 a 45kg betonu, podle propočtů by kufr měl vážit 93-98kg. Myslím, že tak ve středu by mohly být připravený k tahání. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
1xpřemístění + push press
5x60
5x85
3x105
2x5x90
4x95
MT
5x95
5x120
3x5x150
biceps jednoruč
5x7x13
po nemoci uplně vychcípanej, na push press nebyla vůbec síla a MT jsem si dal jen lehce. Hodně špatnej trénink. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|