|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | To podle mě moc řešíte. Když nemá ambice soutěžit na kulturistickém podiu, tak proč by si nemohl dát v objemu občas piškoty a mléko ? Když mu to chutná, tak ať si to občas klidně dá. Život není jen o svalech, ale i o jiných věcech.
Lidi se ládujou denně sladkostma, hamburgerama, přepálenýma hranolkama atd. a jeho by měli zabít po*raný piškoty a mléko ? |
Nikdo ho nezabijí. Jen mu říkáme, že to je zbytečnost, kravina, blbost...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | a proc bych to mel jako zkouset ? Takovej sranec, vsechno to jde do tuku ... |
mazec ale kdyby slo o corn flaky... nas expert na vyzivu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | To podle mě moc řešíte. Když nemá ambice soutěžit na kulturistickém podiu, tak proč by si nemohl dát v objemu občas piškoty a mléko ? Když mu to chutná, tak ať si to občas klidně dá. Život není jen o svalech, ale i o jiných věcech.
Lidi se ládujou denně sladkostma, hamburgerama, přepálenýma hranolkama atd. a jeho by měli zabít po*raný piškoty a mléko ? |
ach jo franto, at si klidne zere utopence s jogurtem, kazdemu to bude u prdele, ale kdyz sem napise takovej super recept a k tomu napise- Je to opravdu super zkuste to taky
tak sem mu jen napsal svuj nazor, ze pro me by to teda super nebylo, to je cele, tak tady zase nemel neco o souteznich ambicich a kulturistickem podiu...
|
|
| nahoru |
|
 |
maralo

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
asi se mýlíte,byl jsem se podívat na závodech v kulturistice a před vystoupení na podium cpali všichni do sebe piškoty.;) píšu co sem viděl ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: |
ach jo franto, at si klidne zere utopence s jogurtem, kazdemu to bude u prdele, ale kdyz sem napise takovej super recept a k tomu napise- Je to opravdu super zkuste to taky
tak sem mu jen napsal svuj nazor, ze pro me by to teda super nebylo, to je cele, tak tady zase nemel neco o souteznich ambicich a kulturistickem podiu... |
No vyjmecne stebou musim souhlasit, kdyz se nekdo zepta nebo napise blbost, tak odpoved je ze to bud JE sracka nebo NE a tady to (cos mimochodem pouzival i ty) ze obcas, a kdyz nejde na prkna, jasne ale tak kdyz do ji dvakrat do mesice tak at se nepta, kdyz se tim laduje co druhej den tak to good neni...
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
| maralo napsal: | | asi se mýlíte,byl jsem se podívat na závodech v kulturistice a před vystoupení na podium cpali všichni do sebe piškoty.;) píšu co sem viděl ;) |
A vis cemu se rika cukrovani ???
|
|
| nahoru |
|
 |
maralo

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | maralo napsal: | | asi se mýlíte,byl jsem se podívat na závodech v kulturistice a před vystoupení na podium cpali všichni do sebe piškoty.;) píšu co sem viděl ;) |
A vis cemu se rika cukrovani ??? |
cukrování? :D asi nemyslíme to samý :D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
| maralo napsal: | | asi se mýlíte,byl jsem se podívat na závodech v kulturistice a před vystoupení na podium cpali všichni do sebe piškoty.;) píšu co sem viděl ;) |
Ještě, že neskákali z okna, co? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Pokud je někdo jako Maralo (viz jeho fotka), nevidím důvod proč by si to neměl dopřát když mu to chutná.
Já osobně se tomu vyhnu jako hovnu na chodníku.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
ja zase doporucuju ov.vlocky+voda+tekute umele sladidlo+skorice mnam co bych dal za to abych mohl tohle zrat 6x denne :))
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | piskoty a mleko? to mam teda mnohem lepsi a vyzivovejsi vec :)
...
rika se ji lasange a klidne bych 6x denne zral :D a po pekáčích :D |
Navrhuji uzákonit aby ektomorfové jedli hnusný blafy a podobné věci měli zakázané. Mrchy se tu vyžíraj a nemusí se bát špeků
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | redis napsal: | piskoty a mleko? to mam teda mnohem lepsi a vyzivovejsi vec :)
...
rika se ji lasange a klidne bych 6x denne zral :D a po pekáčích :D |
Navrhuji uzákonit aby ektomorfové jedli hnusný blafy a podobné věci měli zakázané. Mrchy se tu vyžíraj a nemusí se bát špeků |
No nekdy si rikam ze bych taky na chvilku chtel bejt ektomorf, ale jenom na tu chvilku u lednicky
Ono ani u ektromorfu nejsou tyhle lahudky na budovani dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
ja nejsem ektomorf ja si to dam jednou za rok :D kdyz to zlevnej v lidlu xD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|