|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
Otazka je jestli je cca kazdy treti den jednou za cas :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DaveX
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
Oživuji trochu toto téma, je dobrý vývar do diety?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
Čistý vývar? Proč ne...záleží na čem je ta dieta založena a jeslti ho "chlastáš" po litrech nebo si dáš misku před obědem...a co je hlavně v tom vývaru:)
Máš moc obecnou otázku..je to jako e zeptat "je jogurt vhodný do diety?"
odpověď obecná zní "ano" ale záleží na tom jaký jogurt, ovocný či smetanový, či obojí...atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Čistý vývar? Proč ne...záleží na čem je ta dieta založena a jeslti ho "chlastáš" po litrech nebo si dáš misku před obědem...a co je hlavně v tom vývaru:)
Máš moc obecnou otázku..je to jako e zeptat "je jogurt vhodný do diety?"
odpověď obecná zní "ano" ale záleží na tom jaký jogurt, ovocný či smetanový, či obojí...atd... |
No máma dělá vývary z kuřecích, vepřových případně hovězích kostí. Je to mňamka. Je v tom zelenina, nudle atd. Koření asi taky + nějaký kousek masoxu. Já si to prostě neumím odpustit, dělá je velmi dobré
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so únor 04, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
Poradila bych ti, pokud jsou v tomjen nudle, dát si pak třeba druhé jídlo o polovinu méně přílohy..nebo to prostě nahradit (záleží kolik si dáš nudlí) pokud máš napočítanou dietu.
To ať z toho uděláš plnohodnotný jídlo, to je zbytečné říkat. Češi mají velké oči a nejlépe si dají dva talíře polévky a k tomu pět knedlí:P takže jen to vyvážit a není v tom problém..
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
Zaslal: út červen 25, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | Varite zeleninove polevky ? Hodil by se nejaky recept |
Vařil jsem hodně v zimě. Mám v mražáku udělaný silný vývar, který tvoří základ mých polévek a který jim dodá úplně jinou chuť, než kostka. Mám rád cuketovou, brokolicovou, celerovou a letos jsem také přišel na chuť fenyklové. Dělám je krémové, k vybrané zelenině přidám malé množství brambor, zaleju vodou, přidám koření, přileju vývar a po rozvaření ještě rozmixuju. Ke všem těmto polévkám se hodí i trocha smetany, pokud teda nejsi v dietě:D Cuketovou zdobím tenkými opečenými plátky cukety, ddo celerové dávám vrch řapíků, v brokolicové pěkně vyniknou opečené kostičky tmavého pečiva a fenyklovou nezdobím, protože ji hnedka začnu tlačit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st červen 26, 2013 3:13 am Předmět: |
|
|
No ono totiž... ty nudle z těch nudlových polívek se daji jíst i syrový... prostě jsou "dobrý"... problém je, že ony jsou "dobrý" proto, že v nich 25% obsahu tvoří ten nejpodřadnější palmovej olej a další sračky, vůbec to nejsou "obyčejný těstoviny". Daji se pořídit i nudle tohoto tvaru, kde jsou čistě jen nudle, jenže pak to zase chutná právě jako klasický těstoviny...
Já bych byl jen trochu opatrnej se solí, jíst 3 denně....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|