Zaslal: pá červen 10, 2011 7:18 am Předmět: Re: Antoine Vaillant
Antoine Vaillant
Just want to thank everybody for the support... stay tuned.. alot of new stuff will be coming! I am starting my prep July 1st.... You will see my whole progress and transformation.... and how I will train hard to win my pro card!!
Před 6 hodinami · 1640 · To se mi líbíUž se mi to nelíbí ·
to netusim, ale urcite tam nebudou zadne hole rite, kanada to je skoro stejny jak USA :) Kazdopadne aj kdyby tu profi kartu dostal, tak aspon nebude delat ostudu jako treba Hill, ikdyz je o 2 roky mladsi :)
to netusim, ale urcite tam nebudou zadne hole rite, kanada to je skoro stejny jak USA :) Kazdopadne aj kdyby tu profi kartu dostal, tak aspon nebude delat ostudu jako treba Hill, ikdyz je o 2 roky mladsi :)
To určitě ne. Má za sebou solidního sponzora a je na něm vidět, že to chce dotáhnout daleko. Mě připomíná Evana hrozně moc. Já bych ho i jako profíka viděl docela rád. Sice je jasný, že by si musel dát pauzu, ale tak to by nevadilo, přes tyhle videa ho stejně vidíme.
jinak tohle je z roku 2006, kde vyhrál (snad) juniorskou Mr. Canada
Sem chtěl eště hledat nějaký jeho možný soupeře na tý letošní Mr. Canada, ale to by bylo asi na dlouho
ma 14 tydnu do souteze a planuje postovat minimalne 1 video tydne, to bude zase super sledovat jak se zvetsuje a skvalitnuje v priprave :) Dal si 2 mesice pauzu a jde to poznat, ze byl uplne off od vseho. Je to mazec kdyz pak clovek srovna jeho formu ze zacatku a na koncu pripravy, jak uplne jina osoba :)
Antoine Vaillant
Starting to film my TRAINING DVD today!!!! :D Stay tuned.... I will make something original. Let's take the opportunity to ask you guys what you would LOVE to see in my DVD, and what you HATE to see in bodybuilding DVDs! go go go
sympaťák jak prase! myslíte, že má šanci na to profi?
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru