PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
marian.kopr

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makro_cz napsal:
blazen napsal:
jenže makro nedokáže připustit, že by snad Smartlabs mohli udělat někde chybu nebo by snad dokonce mohli nemít 100% kvalitní výrobky (důkazy?)...

A on si nedá pokoj Na extrifit najdeš věcí dost, najdi nějaké na Smartlabs
Neboj třeba tyčinky od extrifitu mi chutnají
Dnes jsem zkusil pytlík Progen od Reflexu a docela zajímavý zboží, podobně jako kdysi myoplex od EAS. Sice je těch 40g proteinu dost drahých, ale je to fakt zážitek. Ledová voda - krémový čokoládový puding. O složení se nemá cenu bavit. doporučuju!

Palec nahoru pro Maro_cz, tenhle souboj si vyhrál, možná by si blázen mohl dát pokoj a přstat si obhejovat ten svůj extrifit.

PS: trochu by mě zajímalo co z toho máš BLAZENE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jé, další zkurvenej chytrák, kterej si myslí jakej není borec :)

tak i pro tebe, kopre: nic z toho nemám a Extrifit neobhajuju. jenom říkám, že jejich WPC mi chutnal daleko víc, ale je jasný, že nelze srovnávat s izolátem od Smartlabs.. ale pro mě jakožto kondičně (většinou ne)cvičícího člověka, co nemá problémy s trávením proteinů, je mi jedno jestli si koupím WPC nebo WPI, a tak jestli do sebe dostanu kus gumy nebo něco velice přírodního je ve výsledku úplně ukradený. to už bych se spíš bál koupit něco ze zámoří díky tamním (často podceňovaným i přeceňovaným) "odlišným postupům výroby"
Partridge

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem už tady chtěl přestat přispívat, protože přeci jen tu je očividně takové obrovské množství skvělých a jistě kvalifikovaných expertů na výživu jako ale co naposled

Takže. za 1. Ani jeden z vás frajerů ještě nedokázal nijak relevantně dokázat proč je extrifit a jeho proteiny špatný! Proč? protože není! Jsou to jenom náké vaše blbé pocity a nebo kvalitní reference kamarádů.

2. argumentujete kravinama jako guarová guma a podobnýma nesmyslnýma věcma. Ví aspon jeden z vás co ta guarová guma vůbec je vy experti? Stěžujete si na složení extrifitu a vyzdvihujete do nebe smartlabs který ale stejně jako extrifit sladí syntetickými sladidly. Všichni víte o všem hovno, přečetli jste si několik článků na internetu a jste kingové kterým šíleně vadí zahuštovadla jako guarová guma etc. které vám zajisté těžce zničí zraví v několika následujících letech.
a za 3. Tu srovnáváte nákou škodlivost extrifitu a McD, na tom je asi vidět úroven vašeho myšlení.

End of spam. (btw. doufám že se znovu neobjeví kejchlal a nebude jako posledně trousit svoje velmi chytré poznámky o tom čí příspěvky postrádají vtip ( god! )etc. protože jak si jistě všiml, nobody gives a fuck)
Makro_cz

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
...
2. argumentujete kravinama jako guarová guma a podobnýma nesmyslnýma věcma. Ví aspon jeden z vás co ta guarová guma vůbec je vy experti? Stěžujete si na složení extrifitu a vyzdvihujete do nebe smartlabs který ale stejně jako extrifit sladí syntetickými sladidly. Všichni víte o všem hovno, přečetli jste si několik článků na internetu a jste kingové kterým šíleně vadí zahuštovadla jako guarová guma etc. které vám zajisté těžce zničí zraví v několika následujících letech

Hm..seš dobrej, já si možná přečetl pár článků, ale rozhodně jsem neváhal navštívit stránky smartlabs -osvalech a tam se dočíst, že smartlabs již u naprosté většiny výrobků používá jako sladidlo sukralozu, oproti syntetickým acesulfamu K a aspartamu. Někde na internetu možná ještě najdeš staré popisky, ale doporučuji sledovat web výrobce nebo číst aktuální etikety na výrobcích.
trochu trapné takhle v neděli před obědem
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Partrige je jen další reklama na Extrifit Měls ty chytrolíne Smartlabs, z posledních várek? Bez aspartamu atd ? Ne...tak nemel sracky, jen proto, ze to nema Jebas v e-shopu.
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi, a co máte vy z toho věčnýho vychvalování Smartlabsu, hm? já jsem JENOM NAPSAL, že Smartlabs mi NECHUTNAL tak jako EXTRIFIT, načež Makro hned velmi inteligentně reagoval, že Extrifit je šit a Smart je nejlepší na světě a já že sem piča. je milion jiných věcí v běžných potravinách, kterýma si můžeš dojebat zdraví daleko víc než tady nějakou nacistickou gumou v proteinu, to je fakt argument jak to mi ho vyndej a pořádně zatřepej.. nepsal jsem, že Smartlabs je špatný a Extrifit dobrý (to si fakt nemyslím), jenom jste si to tak vy idioti vyložili
marian.kopr

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Původně jsem už tady chtěl přestat přispívat, protože přeci jen tu je očividně takové obrovské množství skvělých a jistě kvalifikovaných expertů na výživu jako ale co naposled

Takže. za 1. Ani jeden z vás frajerů ještě nedokázal nijak relevantně dokázat proč je extrifit a jeho proteiny špatný! Proč? protože není! Jsou to jenom náké vaše blbé pocity a nebo kvalitní reference kamarádů.

2. argumentujete kravinama jako guarová guma a podobnýma nesmyslnýma věcma. Ví aspon jeden z vás co ta guarová guma vůbec je vy experti? Stěžujete si na složení extrifitu a vyzdvihujete do nebe smartlabs který ale stejně jako extrifit sladí syntetickými sladidly. Všichni víte o všem hovno, přečetli jste si několik článků na internetu a jste kingové kterým šíleně vadí zahuštovadla jako guarová guma etc. které vám zajisté těžce zničí zraví v několika následujících letech.
a za 3. Tu srovnáváte nákou škodlivost extrifitu a McD, na tom je asi vidět úroven vašeho myšlení.

End of spam. (btw. doufám že se znovu neobjeví kejchlal a nebude jako posledně trousit svoje velmi chytré poznámky o tom čí příspěvky postrádají vtip ( god! )etc. protože jak si jistě všiml, nobody gives a fuck)

Je to tak, my jsme všichni magoři , jenom ty jseš letadlo
Makro_cz

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
šit..piča...dojebat nacistickou gumou... to mi ho vyndej a pořádně zatřepej... idioti

no co k tomuto dodat...
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole už se na to vyserte!
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já prostě jenom nemám rád, když mi někdo dává do úst slova, který jsem nikdy neřekl, a pak do mě ještě kéruje ;)
Prdka27

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
blazen napsal:
jenže makro nedokáže připustit, že by snad Smartlabs mohli udělat někde chybu nebo by snad dokonce mohli nemít 100% kvalitní výrobky (důkazy?)... zato Extrifit, s jejichž proteinem jsem proťák od Smartu srovnával, makro hanil a nadával na ně, že jsou to nekvalitní výrobky od šmejdů (opět - důkazy?), a nezajímá mě reklamní kampaň kohokoliv ani jejich jiný výrobky - srovnávám pouze proteiny, protože JSME v SEKCI PROTEINY (takže nadávání na extrifiťácký kreatin pure crea je sice podložené a pravdivé, ale nepatří sem a já se tím nezaobírám)

nicméně po tom, co jsem si myslel že na šejkrování není co zkurvit jsem objevil, že je zkusil jsem poslední kombinaci, kterou jsem ještě nezkoušel a asi jsem našel ideál takže přehodnocuji názor na Smartlabs čoko, 300ml mlíka a 30g proteinu = krémovitý čokoládový shake (a když to srovnám s WPC 80, tak ten sice postrádal tu krémovitost, ale byl chuťově výraznější)

Nepřidává té krémovitosti u extrifitu guarová guma? ˇTu rozhodně v proťáku nepotřebuju.

Dyt ani nevis co guarová guma je tak tu nemel...a hlavne ze chow protein od smartlabs ma ve slozeni glukozu tu zase nepotrebuju v proteinu ja..
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podrobne vysvetlenie, co guarova guma je, ked sa tu tym takto ohanate...? Alebo este ste to nenasli na google?
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Podrobne vysvetlenie, co guarova guma je, ked sa tu tym takto ohanate...? Alebo este ste to nenasli na google?

těžko, chlape.. oni to jenom četli v nějakým článku, že guma je špatná, ááno? a od té doby se jí vyhýbají jako čert kříži nebo já nevim...
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:

Dyt ani nevis co guarová guma je tak tu nemel...a hlavne ze chow protein od smartlabs ma ve slozeni glukozu tu zase nepotrebuju v proteinu ja..

máš tam v jedné dávce 6 gramů a něco z toho je sukraloza...teda 3 gramy glukozy, hruuuza
standa0080

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne by me taky zajimalo,jak to je s kvalitou Extrifitu,protoze se o tom vede spousta debat a nejlevnejsi zrovna taky nejsou.Ale ne dohady,neco opravdu podlozeneho.Jinak,at nejsem mimo vlakno,me chutna Anabolic Monster beef od Amixu,jahoda s bananem.Je vodovejsi,penivost minimalni,rozpustnost super a traveni taky.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: