PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co tu kurva porad chcete dokladat? umite cist co je ve slozeni nebo ne? jakej vetsi podklad bys chtel?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
redvous

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechápu proč pořád řešíte stopové prvky nebo pár gramů kdo ví čeho v proteinech. děláte jakoby ty minimální rozdíly ve složení vám kazily vaši vysněnou postavu. Myslím že z klasické stravy do sebe nacpete mnohem větší "sračky" než z obsahu proteinu. Vždy když tu někdo doleze a vyptává se na protein tak ho každý odkazuje na topic proteiny,ale co se tady dočte? pár hlupáků si dokazuje kdo ho má většího.
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redvous napsal:
nechápu proč pořád řešíte stopové prvky nebo pár gramů kdo ví čeho v proteinech. děláte jakoby ty minimální rozdíly ve složení vám kazily vaši vysněnou postavu. Myslím že z klasické stravy do sebe nacpete mnohem větší "sračky" než z obsahu proteinu . Vždy když tu někdo doleze a vyptává se na protein tak ho každý odkazuje na topic proteiny,ale co se tady dočte? pár hlupáků si dokazuje kdo ho má většího.

ale přesně tohle jsem se snažil říct :)
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Partrige je jen další reklama na Extrifit Měls ty chytrolíne Smartlabs, z posledních várek? Bez aspartamu atd ? Ne...tak nemel sracky, jen proto, ze to nema Jebas v e-shopu.

Za to ty nejsi vubec raklama na Smartlabs co? Bych se ani nedivil kdybys mel jejich logo vytetovany vzadu na lebce Ne, delam si srandu :)
Jinak mne uz je to uplne fuk, ani se mne to nechce cist zpetne, o cem presne je tu diskuze, o Extrifitu vim sve, stejne tak vim sve o Smartlabsu (ano Smartlabs jednoznacne vyhrava, kdyz bych to mel brat z hlediska kvality:) ) no ale to je jedno, rozvadet to dal nebudu. Ani jedna z tech 2 firem me nijak moc nezajima.

Btw kdo z vas vyzkousel novy Combat od Musclepharm? Ja mel 2 prichute (cookies a banan) a ted jsem si koupil cokoladu a vrele doporucuji. Vsechny 3 prichute naprosto super, obzvlast cokolada, ze ktere je citit chut prave cokolady a ne ty umelotiny, co umi vyrobit nekteri cesti vyrobci. Co se tyka slozeni, tak pokud je tam skutecne to, co je uvedeno na obalu vyrobku, tak bych Combat povazoval za skoro dokonaly protein vhodny pro jakoukoliv denni dobu a i firma celkove na me zatim pusobi velmi seriozne. Cena se muze zdat nekterym trochu vyssi, vzhledem k tomu, ze je to 4 lbs pixla, ale necekejte kvalitu za 700kc. [/quote]
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redvous napsal:
nechápu proč pořád řešíte stopové prvky nebo pár gramů kdo ví čeho v proteinech. děláte jakoby ty minimální rozdíly ve složení vám kazily vaši vysněnou postavu. Myslím že z klasické stravy do sebe nacpete mnohem větší "sračky" než z obsahu proteinu. Vždy když tu někdo doleze a vyptává se na protein tak ho každý odkazuje na topic proteiny,ale co se tady dočte? pár hlupáků si dokazuje kdo ho má většího.

Jake rozdily ve slozeni? Myslis ty veci jako xantanova guma, sladidla a podobne? Tak to ano, to bych zase tak neresil, neni tam toho tolik, aby to cloveku nejak ublizilo, ale pokud mas namysli napriklad zdroje proteinu, zpusob jejich vyroby, zpracovani atd, tak to celkem rozdil delat muze.
standa0080

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
co tu kurva porad chcete dokladat? umite cist co je ve slozeni nebo ne? jakej vetsi podklad bys chtel?

O.k ,tak potom staci laktofit Whey 80,kde cena 337kc za kilo odpovida kvalite a ne cca 450kc za kilo Extrifit 80.
blazen

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
redvous napsal:

Jake rozdily ve slozeni? Myslis ty veci jako xantanova guma, sladidla a podobne? Tak to ano, to bych zase tak neresil, neni tam toho tolik, aby to cloveku nejak ublizilo, ale pokud mas namysli napriklad zdroje proteinu, zpusob jejich vyroby, zpracovani atd, tak to celkem rozdil delat muze.

abych tě uvedl to tajů předchozích stran, tak mě jistí lidé mlátili do hlavy Extrifitem WPC, že je tam guma a tím si zřejmě úplně ultimátně zničím trávení a celý tělo, a Smartlabs (který mi chutnal méně než WPC, je to tím že je to WPI?) je nejlepší, protože používá všechna sladidla přírodní.. redvous to shrnul správně
redvous

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
redvous napsal:

řešil jsem tady ty gumy apod. blbosti, o zdroji proteinu nemluvím.
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj to sem myslel ty nesmysle co pisou na obalu..protoze imho to jak to zpracovavaji atd. to snad mozna vi jen ten kdo to ma na starost a ten jen spoleha na to ze to funguje tak jak ma...

to standa0080: naprosto s tebou souhlasim..lidi se tu honeji za takovym nesmyslem pritom nejsou ani zdaleka k nejakym potrebam uzivani super proteinu, svym fyz. moznostem ale budou resit takoveto nesmysle..
sajzz

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
AniCitronAniBanan napsal:
Partrige je jen další reklama na Extrifit Měls ty chytrolíne Smartlabs, z posledních várek? Bez aspartamu atd ? Ne...tak nemel sracky, jen proto, ze to nema Jebas v e-shopu.

Za to ty nejsi vubec raklama na Smartlabs co? Bych se ani nedivil kdybys mel jejich logo vytetovany vzadu na lebce Ne, delam si srandu :)
Jinak mne uz je to uplne fuk, ani se mne to nechce cist zpetne, o cem presne je tu diskuze, o Extrifitu vim sve, stejne tak vim sve o Smartlabsu (ano Smartlabs jednoznacne vyhrava, kdyz bych to mel brat z hlediska kvality:) ) no ale to je jedno, rozvadet to dal nebudu. Ani jedna z tech 2 firem me nijak moc nezajima.

Btw kdo z vas vyzkousel novy Combat od Musclepharm? Ja mel 2 prichute (cookies a banan) a ted jsem si koupil cokoladu a vrele doporucuji. Vsechny 3 prichute naprosto super, obzvlast cokolada, ze ktere je citit chut prave cokolady a ne ty umelotiny, co umi vyrobit nekteri cesti vyrobci. Co se tyka slozeni, tak pokud je tam skutecne to, co je uvedeno na obalu vyrobku, tak bych Combat povazoval za skoro dokonaly protein vhodny pro jakoukoliv denni dobu a i firma celkove na me zatim pusobi velmi seriozne. Cena se muze zdat nekterym trochu vyssi, vzhledem k tomu, ze je to 4 lbs pixla, ale necekejte kvalitu za 700kc.
[/quote]

ja som mal, a este trochu mam COMBAT-u, prichut cokolada+arasidove maslo. Je to skvely protein
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ja som mal, a este trochu mam COMBAT-u, prichut cokolada+arasidove maslo. Je to skvely protein

To arasidove maslo si chci koupit jako dalsi, protoze vsechny prichute zatim vynikajci a tahle kombinace muze byt zajimava.
ivolens

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
blazen napsal:
Bernhard napsal:
blazen napsal:
jenže makro nedokáže připustit, že by snad Smartlabs mohli udělat někde chybu nebo by snad dokonce mohli nemít 100% kvalitní výrobky (důkazy?)... zato Extrifit, s jejichž proteinem jsem proťák od Smartu srovnával, makro hanil a nadával na ně, že jsou to nekvalitní výrobky od šmejdů (opět - důkazy?), a nezajímá mě reklamní kampaň kohokoliv ani jejich jiný výrobky - srovnávám pouze proteiny, protože JSME v SEKCI PROTEINY (takže nadávání na extrifiťácký kreatin pure crea je sice podložené a pravdivé, ale nepatří sem a já se tím nezaobírám)

nicméně po tom, co jsem si myslel že na šejkrování není co zkurvit jsem objevil, že je zkusil jsem poslední kombinaci, kterou jsem ještě nezkoušel a asi jsem našel ideál takže přehodnocuji názor na Smartlabs čoko, 300ml mlíka a 30g proteinu = krémovitý čokoládový shake (a když to srovnám s WPC 80, tak ten sice postrádal tu krémovitost, ale byl chuťově výraznější)

Nepřidává té krémovitosti u extrifitu guarová guma? ˇTu rozhodně v proťáku nepotřebuju.

co já vím, čím to je :) jak už jsem se vyjádřil (zřejmě nejasně) už na předchozí straně - ať si tam dávají třeba plutonium, jestli na ty gumy nezdechnu, tak je mi to jedno a upřímně, radši do sebe dostanu 20g B z toho chutnějšího proteinu (za této situace)...
jsou hromady lidí, co jedí každej den hambáče a nesmysly z fast foodů a pohoda.. tak mě nějaká guma snad neotráví :)

Jak to tady tak sleduju, tak BLAZEN se ohání kvalitními produkty od Extrifitu, ale nakonec mu nevadí když do sebe cpe zahušťovada a gumu, a nakonec by mu nevadilo ani ládovat se v mekáči, kdyby ho to nezabilo ... no dobrý, myslím, že ten extrifit můžeš klidně srovnávat s McDonaledem, taky je to taková spodina

GUAROVÁ GUMA = OBILNINA = VE VODĚ ROZPUSTNÁ VLÁKNINA = POLYSACHARID S VELKOU VISKOZITOU. JE TO PRODUKT ZDRAVÉ VÝŽIVY. DO PROTEINŮ SE PŘIDÁVÁ V MNOŽSTVÍ 0,5 - 1%. DODÁVÁ KRÉMOVITOST. SUROVINA SYROVÁTKOVÉHO PROTEINU JE SAMA O SOBĚ PO NAŘEDĚNÍ VODOU ZCELA ŘÍDKÁ A "VODOVITÁ", PROTO SE ZAHUŠŤOVADLA POUŽÍVAJÍ. OVŠEM ČÍM VÍCE GUAROVÉ NEBO XANTHANOVÉ GUMY POUŽIJETE, TÍM VÍCE KLESÁ % BÍLKOVIN V PROTEINU. PROTO JSOU JEDNOZNAČNĚ VHODNĚJŠÍ ŘIDŠÍ PROTEINY
, JAKO JE NAPŘ EXTRIFIT. ČASTO ZDE NĚKTEŘÍ Z VÁS VYZDVIHUJÍ HUSTOTU, ČI KRÉMOVITOST JAKO NĚCO DOBRÉHO, ČI JAKO POZITIVNÍ VLASTNOST PROTEINU. JE TOMU VŠAK PŘESNĚ NAOPAK. ČÍM VÍCE JE PROTEIN HUSTÝ, TÍM VÍCE ZAHUŠŤOVADEL (SACHARIDŮ) OBSAHUJE. NE KAŽDÝ VÝROBCE JE ALE TAK POCTIVÝ, ŽE SKUTEČNÉ HODNOTY UVÁDÍ NA ETIKETĚ. LHANÍ JE ZEJMÉNA U AMERIK BĚŽNÉ. VŠAK BRZY UVIDÍTE VÝSLEDKY ROZBORŮ... GUAROVÁ GUMA JE VŠAK V PROTEINU NUTNÁ - JINAK BY BYL NÁPOJ "JAK VODA" A NECHUTNAL BY VÁM. MLUVÍM O SYROVÁTKOVÉM (WHEY) PROTEINU. JINAK JE TOMU U PROTEINŮ MLÉČNÝCH. NAPŘ MICELÁRNÍ KASEIN MÁ PŘIROZENOU VISKOZITU (HUSTOTU - KRÉMOVITOST), PROTO NENÍ TŘEBA ZAHUŠŤOVADLA POUŽÍVAT.
joni

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To arasidove maslo si chci koupit jako dalsi, protoze vsechny prichute zatim vynikajci a tahle kombinace muze byt zajimava.

Cau chlapi, Combat prichut arasidove maslo uz mam doma, je opravdu vynikajici!!!
Tomas3P

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutrend mě zase zklamal. V dnešní dávce sem oběvil takové hobliny z umělé hmoty s celkem ostrými hroty. Nejdříve jsem myslel, že to jsou jen nerozpuštěné hrudky, ale když sem to vypliv tak sem se docela zděsil. Takže takové varování pro ostatní. Jinak byl to Whey Core 100, 1kg balení příchuť čoko-kakao.
Bombay

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas3P napsal:
Nutrend mě zase zklamal. V dnešní dávce sem oběvil takové hobliny z umělé hmoty s celkem ostrými hroty. Nejdříve jsem myslel, že to jsou jen nerozpuštěné hrudky, ale když sem to vypliv tak sem se docela zděsil. Takže takové varování pro ostatní. Jinak byl to Whey Core 100, 1kg balení příchuť čoko-kakao.

Reklamovat u prodejce - ten za to od Nutrendu jako omluvu dostane nějaké bonusy.
Reklamovat přímo u Nutrendu - dostaneš zadarmo třeba protein na rok

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: