Freimen - návrat

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:35 pm    Předmět: Freimen - návrat Odpovědět s citátem

Rád bych si po dvou letech opět založil seriózní tréninkový log, který bude podrobně mapovat můj návrat ke kulturistice. V uplynulém roce jsem byl na podzim nejprve nemocný (mono) a posledních 9 měsíců strávil každodenní přípravou na státnice a psaním diplomové práce. Vždy se rád věnuji naplno pouze jedné věci, takže cvičení šlo naprosto stranou. Vše dopadlo dobře, studium Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT v programu Biomedicínská a klinická technika jsem ukočil s vyznamenáním a nyní bych se ale rád naopak plně věnoval rozvíjení fyzické stránky a vrátil se plně ke kulturistice, tvrdému tréninku a pachu železa.

V uplynulém roce jsem téměř necvičil, v průběhu jara jsem chodil 1-2x týdně na takový rehabilitační trénink, protože mě bolela záda z každodenního sezení u počítače a psaní. O dobré stravě se nedá hovořit vůbec. Denně 2l Cola, kafe, čaje, stres, nebyla ani chuť k žádnému jídlu. Z toho důvodu mám v tuto chvíli 71 kg, níže přikládám pro lepší zdokumentování fotky pořízené v pátek na akci v Itálii s Lubošem Koumalem, kterou jsme si prodloužili u moře.

Mým cílem je nabrat 12 kg čisté svalové hmoty za 6-8 týdnů.

Abych tohoto cíle mohl tak rychle dosáhnout, rád bych nasadil poměrně velkou suplementaci. V prvním týdnu se nyní budu jen rozcvičovat, spotřebuji zbytky WPC 80 a nastuduji výrobky, které si pořídím. Nejprve zařadím na týden až dva Korte a pak svoji objemovku, díky které jsem vždy nabral nejvíce.

Hlavní motivací celého návratu je fakt, že mi celá kulturistika již velice chybí a zároveň mě nebaví ty zvídavé pohledy, když jsem teď před státnicemi dělal reporty a každý si myslel, že mi něco je :-). Zároveň budu pořádat soustředění mládeže s letošními medailisti juniorských soutěží a nejde, abych okřikoval př tréninku někoho, kdo vypadá lépe než já

Nebude mi vadit, pokud mi budete do logu psát v rámci tématu dotazy či příspěvky, rád odpovím.

Naposledy upravil Freimen dne út leden 24, 2012 8:07 pm, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kubaz

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je mi jasné , že svalová paměť je krásná věc , ale 12kg za 6-8 týdnů , to si snad nemyslí ani kluk co si poprvé v 19ti koupí par šusťáků a metek , nepřehnal jsi to trošku

ale mimo jiné , hodně štěstí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:40 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

26. 7. 2011 - První trénink

Jak jsem psal výše, první týden až dva nasadím Korte a poté budu pokračovat svým objemovým tréninkem, abych nabral maximum v kvalitě. Když jsem jel pouze Korteho, přibral jsem rovněž, ale nikoliv v takové kvalitě.

Hmotnost: 71 kg

Trénink:

benchpress
1x10x40 kg
4x5x50kg

mrtvý tah
4x5x45 kg

dřep
4x5x40 kg

zdvihy velké činky vestoje (biceps)
3x8x25 kg

stahování horní kaldky naširoko (triceps)
3x8x25 kg

upažování s jednoručkami (ramena)
3x8x7kg

břicho
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
je mi jasné , že svalová paměť je krásná věc , ale 12kg za 6-8 týdnů , to si snad nemyslí ani kluk co si poprvé v 19ti koupí par šusťáků a metek , nepřehnal jsi to trošku

ale mimo jiné , hodně štěstí

jenže já trénuji jedenáctý rok a chci se dostat v kvalitě na hmotnost, kterou jsem už předtím měl (resp. měl jsem maximum přes 85 kg), nyní bych rád hmotnost 83 kg, však 8 kg za 4 týdny jsem v roce 2009 již udělal, tak věřím, že 12 za 6-8týdnů půjde také. Mimoto plánuji pořídit také kvalitní suplementy, vždy jsem měl kreatin + protein, tentokrát plánuji pořídit víc, ale musím si projít eshop, co je za ten rok nového, abych věděl, co si pořídím.

Však uvidíme a díky

PS: a to proč píšu log i takovýhle odvážný cíl do něj je přesně ten motivační důvod, proč si pak v průběhu tréninků a vaření říkám, že to musím dodržovat jako před závody a nepolevit, protože mi nevěří, že to jde
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jídelníček bude jaký?
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
jídelníček bude jaký?

jídelníček udělám asi až příštý týden až se rozcvičím a bude to k něčemu vypadat, ono se to nesmí hned přehnat s bílkovinami, protože teď jsem nejedl téměř nic (např. v sobotu za den 2 tyčinky Corny, pizza a zmrzlina), čili musím zvyšovat jídlo postupně a následně rozdiferencovat tréninkový a netréninkový den. Ale pak to samozřejmě přehledně vypíšu. Obecně to bude ale spíše kvalitní jídelníček, nebudu naschvál na noc bagrovat těstoviny, abych tělo přetížil, ale přibral co nejvíce hmoty.

edit: ale pro příklad dnes jsem měl/pojedu:

Snídaně: actimel s Emco instantími ovesnými vločkami
po tréninku: 30g WPC 80
oběd: plechovka tuňáka s rýží
večeře: hovězí steak s rýří / vejce s celozrnným pečivem (podle toho, jestli bude v obchodě pěkné maso)
večeře2: velký bílý jogurt 380 g

Naposledy upravil Freimen dne út červenec 26, 2011 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
redvous

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat který objemový trénink plánuješ jet po korte? Většinu věcí co se týče stravy a tréninků jedu podle tvých článků a stránek a opravdu dobře na mě fungují a vyhovují mi.
Přeju hodně štěstí.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že jsme se na fesťáku nepotkali, to by jsi se ptal ty mně, jestli mi náhodou něco není.
Přeji nejméně zdravotních překážek.
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pojďme do toho
Culda13

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už se těším , tvoje stránky studuju pořád ,takže tohle bude super .
mandor

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako někdo, kdo státnicuje v září a propracovává se s pomocí čokolády a zeleného čaje dolů k 71 kg, akorát v daleko horší kvalitě než máš na fotce se přimlouvám za co nejvíc detailní popis všeho. Rád bych měl na podzim z čeho čerpat informace jak zase vypadat jako člověk
Přeju hodně zdaru a pevné zdraví.
Peca

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frei gratuluji ke statnicim a preji hodne stesti neodpustim si ale jednu vytku,12 kilo ciste svalove hmoty za 6-8 tydnu? promin to je nesmysl a vis to urcite i ty :D znam svalovou pamet,vim co telo dokaze,kdyz melo pauzu,ale to co jsi napsal je nesmysl,neni to mozne,muzes nabrat 12 kilo,ale cista svalova hmota to nikdy v tomto obdobi nebude,neber to ve zlem
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky si myslim, ze to trochu prehnal. 12 kg HMOTY urcite jo, ale ne cistejch svalu, ktere jen tak neslezou... Jedine ze bys kontaktoval Faraha a mel na to aspon 3 mesice, tak tomu bych veril :))
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ještě to předsevzetí neházejte do žita, záleží, s jakými suplementy Lukáš příjde.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

těším se až budeš vypadat jak na té legendární most muscular fotce! určitě postuj chlape. hodně štěstí ti přát nebudu, sám víš nejlíp, že je to jen na tobě
a po nás? Což! Ať přijde potopa!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: