|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: po červenec 25, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
To jsem si myslel že u nás dabujou všechno a sere mě to...
Ale tady v maďarech je v kinech nadabovaný úplně všechno od pohádky po akčnák...
Teď abych si stahoval camrip kapitána:/ _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 7:34 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Pro mě tohle nic není, u filmů nehledám něco "chytrýho" nebo něco, co mě "oduševněle vzdělá", ale říká se, že Švédskejch filmů je hodně kvalitních... já bych mohl doporučit jen film Klass, kterej řadím mezi mých top10 movies. Je to estonskej film o šikaně.... dost ... přímo...... natočenej |
Vcera sem se dival, no fuj je me z toho filmu zle, je vubec mozny ze sou takovy zmrdi? Film je to hodne emotivni a cekal jsem to uplne jinak, ne tak drsny film ktery me prekvapil, ale je tam taky par veci ktere me vadily, napriklad scenar, uz od zacatku me bylo jasne jak to dopadne, pak sem nemohl uverit ze by cela trida i s holkama (strasne ku*vy zmalovane) byla proti jednomu chudakovi. To jsou pak prave pripady kdy se stanou podobne tragedie kdy jeden student vystrily pulku skoly a to nemusi byt jen sikana ale stres a strach ze skoly samotne. A pak ten konec byl trochu joke, jako cekal jsem ze to dopadne tak ze ten sikanovany vystrili ty co ho sikanovaly, to bylo jasne uz na zacaatku kdy jeho otec cistil svou zbran, ale ze se k nemu prida i ten kamos, o kterem jsem si myslel ze to ma pod kontrolou a aji tak pusobil??? To jsem fakt necekal ze se necha zmanipulovat tak aby sel s nim postrilet celou skolu. To bylo na tom trosku neuveritelne, ale jestli se to ve skutecnosti stalo uplne tak jak je to ve filmu, pak nemam slov.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
Diky Tommy, že sa už nemusím na ten film pozerať, keď si tu tak pekne opísal jeho dej
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
secret: to nemáš číst, ikdyž tommyho chyba
tommy: ano, film má svoje chyby.... jako každý. Pro mě to je ale jedinej film, kterej jsem prožil tak intenzivně, že jsem se opravdu skoro pozvracel.Nebylo k tomu daleko. Jinak nevím jak moc podle skutečných událostí to je, už si to nepamatuju tolik. Ale je to šokující, přesto to není nereálné... svět, ve kterém žijeme, píše mnohem více šokující scénéře, které by nikdy nevymyslel. Svět je krásný - svět je hnus!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Nechapu ty lidi, i kdyz jim je 15,16... ale to je vubec neomlouva, takto nicit, tyrat a trapit jednoho jejich kamarada, to potom nejsou lidi, to by ani zvirata neudelali, navic cela trida, kdyby to bylo aspon rozedelene na skupinky, fakt hnus. To co bylo na konci si jedine zaslouzili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Nechapu ty lidi, i kdyz jim je 15,16... ale to je vubec neomlouva, takto nicit, tyrat a trapit jednoho jejich kamarada, to potom nejsou lidi, to by ani zvirata neudelali, navic cela trida, kdyby to bylo aspon rozedelene na skupinky, fakt hnus. To co bylo na konci si jedine zaslouzili. |
vies o tom,ze to je len film Tommy? To boli herci,tocilo sa to na kameru,atd _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:14 am Předmět: |
|
|
zkazena mladez je z estonska ne ze svedska:)
petey, ten film je podle skutecne udalosti tzn. stal se :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | redis napsal: | zkazena mladez je z estonska ne ze svedska:)
petey, ten film je podle skutecne udalosti tzn. stal se :) |
to je sice pekne,ale urcite ten filmar netocil tie deti ked sa to dialo kazdy film je tak o 150% prifarbeny |
udalosti se staly provedeni a podani je filmarova prace
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | redis napsal: | zkazena mladez je z estonska ne ze svedska:)
petey, ten film je podle skutecne udalosti tzn. stal se :) |
to je sice pekne,ale urcite ten filmar netocil tie deti ked sa to dialo kazdy film je tak o 150% prifarbeny |
jo ja si to dokazu v realu predstavit jeste horsi, takze verim ze to nekde i horsi ve skutecnosi byt muze.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Nechapu ty lidi, i kdyz jim je 15,16... ale to je vubec neomlouva, takto nicit, tyrat a trapit jednoho jejich kamarada, to potom nejsou lidi, to by ani zvirata neudelali, navic cela trida, kdyby to bylo aspon rozedelene na skupinky, fakt hnus. To co bylo na konci si jedine zaslouzili. |
vies o tom,ze to je len film Tommy? To boli herci,tocilo sa to na kameru,atd |
to je jedno, podobne bych mluvil i v pripade kdy se podobna vec jen stane, a nemusi to byt vubec filmove o 150% pribarvene. A ze se takove veci stavaly a stavaji nemusim zminovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 26, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
Tommy priste treba nepopis pribeh filmu aby lidi co se na to chteji podivat neco z toho filmu meli.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Hledám film:
Bylo to o rodině. Komedie. Táta, máma, syn a dcera. A ten syn doma nainstaloval kamery a živě vysílal vše co se dělo u nich doma. V nazvu to mělo tušim slovo: ONLINE. Neví někd?? Díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|