Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem si myslel že u nás dabujou všechno a sere mě to...
Ale tady v maďarech je v kinech nadabovaný úplně všechno od pohádky po akčnák...
Teď abych si stahoval camrip kapitána:/
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Pro mě tohle nic není, u filmů nehledám něco "chytrýho" nebo něco, co mě "oduševněle vzdělá", ale říká se, že Švédskejch filmů je hodně kvalitních... já bych mohl doporučit jen film Klass, kterej řadím mezi mých top10 movies. Je to estonskej film o šikaně.... dost ... přímo...... natočenej

Vcera sem se dival, no fuj je me z toho filmu zle, je vubec mozny ze sou takovy zmrdi? Film je to hodne emotivni a cekal jsem to uplne jinak, ne tak drsny film ktery me prekvapil, ale je tam taky par veci ktere me vadily, napriklad scenar, uz od zacatku me bylo jasne jak to dopadne, pak sem nemohl uverit ze by cela trida i s holkama (strasne ku*vy zmalovane) byla proti jednomu chudakovi. To jsou pak prave pripady kdy se stanou podobne tragedie kdy jeden student vystrily pulku skoly a to nemusi byt jen sikana ale stres a strach ze skoly samotne. A pak ten konec byl trochu joke, jako cekal jsem ze to dopadne tak ze ten sikanovany vystrili ty co ho sikanovaly, to bylo jasne uz na zacaatku kdy jeho otec cistil svou zbran, ale ze se k nemu prida i ten kamos, o kterem jsem si myslel ze to ma pod kontrolou a aji tak pusobil??? To jsem fakt necekal ze se necha zmanipulovat tak aby sel s nim postrilet celou skolu. To bylo na tom trosku neuveritelne, ale jestli se to ve skutecnosti stalo uplne tak jak je to ve filmu, pak nemam slov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Tommy, že sa už nemusím na ten film pozerať, keď si tu tak pekne opísal jeho dej
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret: to nemáš číst, ikdyž tommyho chyba

tommy: ano, film má svoje chyby.... jako každý. Pro mě to je ale jedinej film, kterej jsem prožil tak intenzivně, že jsem se opravdu skoro pozvracel.Nebylo k tomu daleko. Jinak nevím jak moc podle skutečných událostí to je, už si to nepamatuju tolik. Ale je to šokující, přesto to není nereálné... svět, ve kterém žijeme, píše mnohem více šokující scénéře, které by nikdy nevymyslel. Svět je krásný - svět je hnus!
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu ty lidi, i kdyz jim je 15,16... ale to je vubec neomlouva, takto nicit, tyrat a trapit jednoho jejich kamarada, to potom nejsou lidi, to by ani zvirata neudelali, navic cela trida, kdyby to bylo aspon rozedelene na skupinky, fakt hnus. To co bylo na konci si jedine zaslouzili.
Petey

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Nechapu ty lidi, i kdyz jim je 15,16... ale to je vubec neomlouva, takto nicit, tyrat a trapit jednoho jejich kamarada, to potom nejsou lidi, to by ani zvirata neudelali, navic cela trida, kdyby to bylo aspon rozedelene na skupinky, fakt hnus. To co bylo na konci si jedine zaslouzili.

vies o tom,ze to je len film Tommy? To boli herci,tocilo sa to na kameru,atd
kubaz

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle už je normálně na vydání bestselleru "tommyho strastiplná cesta životem"
redis

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkazena mladez je z estonska ne ze svedska:)

petey, ten film je podle skutecne udalosti tzn. stal se :)
Petey

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:

to je sice pekne,ale urcite ten filmar netocil tie deti ked sa to dialo kazdy film je tak o 150% prifarbeny
redis

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
redis napsal:

to je sice pekne,ale urcite ten filmar netocil tie deti ked sa to dialo kazdy film je tak o 150% prifarbeny

udalosti se staly provedeni a podani je filmarova prace
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
redis napsal:

jo ja si to dokazu v realu predstavit jeste horsi, takze verim ze to nekde i horsi ve skutecnosi byt muze.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
70mMyW!53 napsal:

vies o tom,ze to je len film Tommy? To boli herci,tocilo sa to na kameru,atd

to je jedno, podobne bych mluvil i v pripade kdy se podobna vec jen stane, a nemusi to byt vubec filmove o 150% pribarvene. A ze se takove veci stavaly a stavaji nemusim zminovat.
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy priste treba nepopis pribeh filmu aby lidi co se na to chteji podivat neco z toho filmu meli.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hledám film:
Bylo to o rodině. Komedie. Táta, máma, syn a dcera. A ten syn doma nainstaloval kamery a živě vysílal vše co se dělo u nich doma. V nazvu to mělo tušim slovo: ONLINE. Neví někd?? Díky.
mandor

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/259952-princ-a-prudas/
dost velké zklamání, je vidět, že měli dost peněz na efekty, herci jsou gut, ale ten příběh a vtipy jsou na úrovni nižšího stupně základní školy. Nemám nic prosti sprostým/primitivním vtipům, u prciček a pod. filmů jsem se nařehtal, ale tady to nějak nefunguje, aspoň teda na mě. Jinak teda plus bod je prdelka Natalie Portman, ať to zakončím v pozitivním duchu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: