PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 273, 274, 275 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
max100

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je fakt,dejte ho za 6stovek a koupim klidne 20 kilo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jen nechapu, kdyz Whey Core mel byt takova super bomba a jak Ronnie sam tvrdil, ze to bude nejprodavanejsi protein vubec, proc to Nutrend tak zku*vil? Nemluvim ted za sebe, protoze mne osobne to zrovna v tomto ohledu maximalne vyhovuje, coz je asi jedine pozitivum na tom proteinu, proc to vyrobili tak, ze to tolik peni, kdyz jim snad muselo byt jasne, ze u prevazne vetsiny spotrebitelu bude prave to tercem kritiky a diky tomu nejspis ztrati cast svych zakazniky. Co se tyka chuti, tak rekneme prumer mozna lepsi prumer, ta by se jeste dala akceptovat, ale take by sla urcite udelat lepsi, protoze to uz i Promil ma chutove o neco lepsi cokoladu, stejne tak by se dala brat prumerna kvalita, ktera je pro bezneho spotrebitele dostacujici, ale ta vecne kritizovane penivost, tu nechapu. Dnes je uz malo proteinu, co peni a divim se, ze zrovna u takovehoto dlouho ocekavaneho "proteinoveho hitu" se stalo prave toto.
Vi nekdo vubec, co zpusobuje tu penivost?
lookzoR

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mělo by to být denaturací bílkoviny, nebo tak nějak, kouknu na to, máme o tom čistě náhodou článek v posilce na nástěnce.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja jen nechapu, kdyz Whey Core mel byt takova super bomba a jak Ronnie sam tvrdil, ze to bude nejprodavanejsi protein vubec, proc to Nutrend tak zku*vil? Nemluvim ted za sebe, protoze mne osobne to zrovna v tomto ohledu maximalne vyhovuje, coz je asi jedine pozitivum na tom proteinu, proc to vyrobili tak, ze to tolik peni, kdyz jim snad muselo byt jasne, ze u prevazne vetsiny spotrebitelu bude prave to tercem kritiky a diky tomu nejspis ztrati cast svych zakazniky. Co se tyka chuti, tak rekneme prumer mozna lepsi prumer, ta by se jeste dala akceptovat, ale take by sla urcite udelat lepsi, protoze to uz i Promil ma chutove o neco lepsi cokoladu, stejne tak by se dala brat prumerna kvalita, ktera je pro bezneho spotrebitele dostacujici, ale ta vecne kritizovane penivost, tu nechapu. Dnes je uz malo proteinu, co peni a divim se, ze zrovna u takovehoto dlouho ocekavaneho "proteinoveho hitu" se stalo prave toto.
Vi nekdo vubec, co zpusobuje tu penivost?

Ty popisuješ pěnivost jako pro většinu lidí nežádoucí efekt, ale ono to tak nemusí ve skutečnosti být. Já jsem se teď nedávno podílel na přípravě vývoje jednoho nového proteinového suplementu a ve chvíli, kdy se k tomu dělal průzkum mezi uživateli, slyšíš tolik různorodých požadavků, že je dopředu jasné, že nelze udělat protein, který by byl přijat pozitivně všemi. Třeba právě s tou pěnivostí, někdo ji vyloženě odmítá a bere jako vlastnost špatnou, naopak druhý ji vyžaduje a protein, který není napěněný, je pro něj odepsaný. Tzn. z mého pohledu (nevím, pouze se domnívám) je právě pěnivost u Whey Core 100 cíleně dosaženou vlastností. Ale abych nepsal jen svojí domněnku, udělal jsem to nejjednodušší a nejlepší, co lze, totiž zeptal jsem se na to člověka, který přímo u vývoje Whey Core 100 stál. Věřím, že mi odpoví co nejdříve a že i svolí k publikaci jeho odpovědi zde.

A jinak najdu-li v průběhu dne čas, udělám schválně graf, jak si stojí Whey Core 100 v porovnání s ostatními proteiny
co se pozice mezi nejprodávanějšími týče. Dle mého se bude od začátku až dodnes "motat" mezi prvním a třetím místem. Když to pak spojíme se statistikou, kolik procent uživatelů se k němu opakovaně vrací (také ji sem dám), dá nám to reálný obrázek jeho úspěšnosti či neúspěšnosti u velkého vzorku uživatelů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydro proteiny pění všechny? Nebo ne?
Mám teď hydro od Pharmy a pění (a pěna ani po 3h úplně neklesne - nevadí mi to, naopak, když to vyndám z ledničky, má to pak dokonalou chuť). Rád bych věděl jestli je to spojené s tím, že je to hydrolyzát, nebo čistě přípravou, kterou PhD pro protein zvolilo.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pouzivam hydro od bio5. Prve verzie nepenili. Ked vysla novy verzia niekolko rokov dozadu, ta zase bola a je super ochutena, ale peni. Mne osobne to nevadi. A pena ide dole velmi rychlo.
Mne pena nevadi, skor ju tiez beriem ako pozitivum. Viac by mi vadilo to, ze dam dolu vrchnak z pixle a zaprasilo by sa po polke kuchyne.
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

A jinak najdu-li v průběhu dne čas, udělám schválně graf, jak si stojí Whey Core 100 v porovnání s ostatními proteiny co se pozice mezi nejprodávanějšími týče . Dle mého se bude od začátku až dodnes "motat" mezi prvním a třetím místem. Když to pak spojíme se statistikou, kolik procent uživatelů se k němu opakovaně vrací (také ji sem dám) , dá nám to reálný obrázek jeho úspěšnosti či neúspěšnosti u velkého vzorku uživatelů.

Už se těším na kritické ohlasy, jak jsi tuto statistiku společně se soudruhy z Tebou podporovaných firem opět zmanipuloval
Tím narážím na nedávou diskuzi pod článkem o podvodech s obsahem proteinů a zaručené zprávy o tom, jak Ronniespřátrelené firmy dodaly speciálně zmanipulované a pečlivě připravené vzorky k porovnání
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Mám teď hydro od Pharmy a pění (a pěna ani po 3h úplně neklesne - nevadí mi to, naopak, když to vyndám z ledničky, má to pak dokonalou chuť). Rád bych věděl jestli je to spojené s tím, že je to hydrolyzát, nebo čistě přípravou, kterou PhD pro protein zvolilo.

Já mám teďka 2 hydra od Gaspari-,,Myofusion" příchuť čoko a banán a nepění mi ani jeden. Jak chutná od nich příchuť Chocolate Peanut Butter ? Může mi to někdo k nečem přirovnat prosim? dík
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Ronnie napsal:

A jinak najdu-li v průběhu dne čas, udělám schválně graf, jak si stojí Whey Core 100 v porovnání s ostatními proteiny co se pozice mezi nejprodávanějšími týče . Dle mého se bude od začátku až dodnes "motat" mezi prvním a třetím místem. Když to pak spojíme se statistikou, kolik procent uživatelů se k němu opakovaně vrací (také ji sem dám) , dá nám to reálný obrázek jeho úspěšnosti či neúspěšnosti u velkého vzorku uživatelů.

Už se těším na kritické ohlasy, jak jsi tuto statistiku společně se soudruhy z Tebou podporovaných firem opět zmanipuloval

Tím narážím na nedávou diskuzi pod článkem o podvodech s obsahem proteinů a zaručené zprávy o tom, jak Ronniespřátrelené firmy dodaly speciálně zmanipulované a pečlivě připravené vzorky k porovnání

bombay ted nebudu mluvit ani o ronnie ani o jedne firme ale celkove , ty by ses tomu dnes jeste divil ? myslis si ze to neni naprosto bezne ?

furt je to jen byznys a nic jineho takze si sundej ty ruzove bryle
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
guruhonza napsal:

Já mám teďka 2 hydra od Gaspari-,,Myofusion" příchuť čoko a banán a nepění mi ani jeden. Jak chutná od nich příchuť Chocolate Peanut Butter ? Může mi to někdo k nečem přirovnat prosim? dík

Nechcem ta sklamat (a tiez odo mna nepytaj vysledok rozboru ) ale v myofusion hydro je hydrolyzovaneho proteinu tolko, ze by pri analyze museli hladat velmi dokladne, aby nejake stopy vobec nasli...
bikon

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

mam hydro od Smartlabs a prakticky vubec nepeni
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr: To je dost možné, ale mě vyhovuje Jsem zvědav na ty testy. Raději si koupím Myofusion, než Whey core.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám odzkoušený hydro od Bio 5, Smartlabs a Optimum..ani jedno nějak výrazně nepění (u Bio 5 a Smartlabs luxusní chuť hořký čokolády, moje oblíbená firma ON mě však zde zklamala - přeslazená a umělá chuť )

A když jsem u tý chuti.. To je půlka fora bez chuťovejch buněk??? (no offence bitchezz ) Už dva měsíce tu čtu, jak jsou jahodovej a banánovej Myofusion strašně lahodný, k nerozeznání od mléčnýho shaku a podobný jiný superlativa, takže když mi ted došla moje sada 3 proteinů od Optimum, a chtěl jsem vyzkoušet něco novýho, tak pro mě byl Gaspari jasná volba.. ale takovou umělou navoněnou přeslazenou blitku jako je jahodovej Myofussion jsem ještě nepil a doufám, že až ty dvě pixle za dva měsíce spotřebuju, tak už ani pít nebudu..

Jinak sorry, jsem rád, že článěk o testech suplementů utnul na chvilku diskuzi o chuti proteinů, ale tohle mi fakt nedalo..
Beast34

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
01Smajdalf napsal:
guruhonza napsal:

Nechcem ta sklamat (a tiez odo mna nepytaj vysledok rozboru ) ale v myofusion hydro je hydrolyzovaneho proteinu tolko, ze by pri analyze museli hladat velmi dokladne, aby nejake stopy vobec nasli...

to je pravda, myslim ze to tam je len na priklaslenie etikety.. pokial niekto chce vyslovene hydro tak urcite tie spominane Bio5, Smartlabs... lebo MyoFusion ma velmi daleko od hydra.. inak som sa docital ze vraj sa uz nebude dat velmi zohnat tato hydro verzia MyoFusion lebo vraj sa nejak "v Europe nujala" tak neviem.. kazdopadne je mi to jedno mal som po sebe zaradom aj "hydro" verziu a klasicku a ziadny rozdiel som nepoctitil ci uz v chuti, penivosti, rozpustnosti a ani s travenim som nemal problem (podla mna su tie verzie zhodne a to hydro je tam akoze frcnute aby bolo)
kid

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěnivost jsem Nutrenďákům při jejich návštěvě vytýkal, když se mně ptali na názor po vyzkoušení jejich vzorků. Na doma to možná nevadí, ale míchat to ve fitu je vopruz. To bych to musel třepat v nějakém dvoulitrovém šejkru. Pokud to nevyřeší, tak to nechci ani vidět. Moc se netvářili, že to je zrovna extra schválně

to guruhonza
Jen tak mimochodem - rozmíchaný protein patří do hlavy a ne do lednice. Se z toho jednou posereš.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 273, 274, 275 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: