PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
lookzoR

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě u Whey Coru neštve ani tak ta pěna, i když nemusela by být tak zásadní, tak mě víc štve chuť - měl jsem kakao - čoko, banán - čokoláda se dala, to je dost podobné promilu whey 80ce, no ale ten banán?! to jsem si myslel že si dělají prdel, trochu úlet, uplně hnusný, chutnalo to spíš jako tuti fruty, ale hnůj že jsem kus musel vysypat do koše, protože to už nešlo přenést, v tu chvíli jsem s Whe Core zkoncoval, další chutě zkoušet nebudu,... doufám že se Nutrend probudí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid: dávám ho tam hoďku předtím, než ho budu pít... to tomu snad nic neudělá :D
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Ty popisuješ pěnivost jako pro většinu lidí nežádoucí efekt, ale ono to tak nemusí ve skutečnosti být. Já jsem se teď nedávno podílel na přípravě vývoje jednoho nového proteinového suplementu a ve chvíli, kdy se k tomu dělal průzkum mezi uživateli, slyšíš tolik různorodých požadavků, že je dopředu jasné, že nelze udělat protein, který by byl přijat pozitivně všemi. Třeba právě s tou pěnivostí, někdo ji vyloženě odmítá a bere jako vlastnost špatnou, naopak druhý ji vyžaduje a protein, který není napěněný, je pro něj odepsaný. Tzn. z mého pohledu (nevím, pouze se domnívám) je právě pěnivost u Whey Core 100 cíleně dosaženou vlastností.

No ja nevim, ale krome sebe samotneho, ktery penivost opravdu ocenuje jsem se tu jeste nesetkal s nikym, kdo by byl stejneho nazoru ba naopak.
Peca

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zrovna proteiny co peni zboznuju,proste mi to pak vic chutna
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
No ja nevim, ale krome sebe samotneho, ktery penivost opravdu ocenuje jsem se tu jeste nesetkal s nikym, kdo by byl stejneho nazoru ba naopak.

Je také možné, že dost velké skupině lidí je to úplně jedno. Já mám třeba teď aktuálně otevřené dva proteiny
, oba vcelku pění a i když to nemám nijak moc rád, u obou mi je to úplně fuk, protože mám na prvním (a rozhodujícím) místě složení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si teda neumim predstavit ze bych byl takovej pindour a kvuli tomu ze to peni nebo to nechutna nejak extra vysypal krabici za litra do hajzlu...
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:

Je také možné, že dost velké skupině lidí je to úplně jedno. Já mám třeba teď aktuálně otevřené dva proteiny
, oba vcelku pění a i když to nemám nijak moc rád, u obou mi je to úplně fuk, protože mám na prvním (a rozhodujícím) místě složení.

Vsak to je v poradku, tak by to melo byt. Ja jsme to o te penivosti psal hlavne na zaklade kritiky vuci whey core, ktera byla predevsim prave na penivost.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper svojim cielavedomym pristupom o chvilu dosiahne to, ze penivost bude jednou z najpreferovanejsich vlastnosti proteinu
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam se ted po proteinu na podzim na objem.. hledam neco co obsahuje WPI,micelar a trochu hydra..pripadne vejce ci koncentrat muze byt...co sem tak prolejzal solidne vypadaji pouze Extrifit Long 7 a musclePharm ... ten extrifit uz sem mel jako nocni protein a az na chut nebyl zlej..ten musclepharm se me trochu nelibi tim jak je tam nacpano tolik zdroju...kazdopadne bych rad jeden odzkousel po treninku..

nejake jine napady na odpovidajici protein?
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Koukam se ted po proteinu na podzim na objem.. hledam neco co obsahuje WPI,micelar a trochu hydra..pripadne vejce ci koncentrat muze byt...co sem tak prolejzal solidne vypadaji pouze Extrifit Long 7 a musclePharm ... ten extrifit uz sem mel jako nocni protein a az na chut nebyl zlej..ten musclepharm se me trochu nelibi tim jak je tam nacpano tolik zdroju...kazdopadne bych rad jeden odzkousel po treninku..

nejake jine napady na odpovidajici protein?

Urcite zkus ten Combat od MusclePharm, co se tyka slozeni a chute, i kdyz chut zcela individualni (ale na ni zatim same kladne ohlasy, pokud sis vsiml), tak neni co resit. Urcite neprohloupis.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:

Tak na pěnivost proteinu by byla jistě zajímavou témou pro hlasování, třeba jen tady na fóru, co ty na to Ronnie. To si myslím, že by bylo docela slušné srovnání. a co se týče složení, ona to zase taková hitparáda nebude, vždyť je prachsprostý koncentrát s minimem isolátu a jak víš sím, ten se velmi těžko prokazuje. Docela by mě zajímalo, jaký je poměr mězi koncentrátem a isolátem ?? Nebyla by nějaká oficiální zpráva z Nutrendu ??

ODKAZ NA HLASOVÁNÍ O PĚNIVOSTI PROTEINŮ:

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=28190
ygg

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
A jinak najdu-li v průběhu dne čas, udělám schválně graf, jak si stojí Whey Core 100 v porovnání s ostatními proteiny co se pozice mezi nejprodávanějšími týče. Dle mého se bude od začátku až dodnes "motat" mezi prvním a třetím místem. Když to pak spojíme se statistikou, kolik procent uživatelů se k němu opakovaně vrací (také ji sem dám), dá nám to reálný obrázek jeho úspěšnosti či neúspěšnosti u velkého vzorku uživatelů.

Pokud na něm bude taková akce, jaká teď běhá na mainwebu, tak samozřejmě na špici bude (stejně jako by byl skoro každý protein, i ten teď zatracovaný Champion
) ... zkus ho aspoň měsíc prodávat za těch skoro patnáct stovek, které, podle té reklamy, jsou jeho běžná cena a .... ani pes po něm neštěkne.
redvous

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ronnie napsal:
A jinak najdu-li v průběhu dne čas, udělám schválně graf, jak si stojí Whey Core 100 v porovnání s ostatními proteiny co se pozice mezi nejprodávanějšími týče. Dle mého se bude od začátku až dodnes "motat" mezi prvním a třetím místem. Když to pak spojíme se statistikou, kolik procent uživatelů se k němu opakovaně vrací (také ji sem dám), dá nám to reálný obrázek jeho úspěšnosti či neúspěšnosti u velkého vzorku uživatelů.

Pokud na něm bude taková akce, jaká teď běhá na mainwebu, tak samozřejmě na špici bude (stejně jako by byl skoro každý protein, i ten teď zatracovaný Champion
) ... zkus ho aspoň měsíc prodávat za těch skoro patnáct stovek, které, podle té reklamy, jsou jeho běžná cena a .... ani pes po něm neštěkne.

ta "akce" je jen reklamni trik, mrkni na jiné eshopy, já ho mám tam kde nakupuju ještě o 10kč levnější a v "akci" není. a někdo to tu komentoval že jinde je taky za stejnou cenu.takže na prodejnost to nějak extra vliv asi mít nebude, pokud se trošku normální člověk před koupí mrkne na net kolik normálně stojí.
ygg

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale o to se nehádám, nicméně to je potom silně jiná písnička ... aneb je tak prodávaný, protože je tak dobrý, a nebo proto, že je hlavně tak levný

EDIT .. a je zajímavé, jak je tu prezentováno jako strašné dát do pixly o pár g proteinu méně, ale hrát si na megaslevu, když se přitom produkt prodává za cenu zcela běžnou, je ok.
max100

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm Reflex ma i svoje radio a nehrajou tam špatne

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 274, 275, 276 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: