Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tvůj návrat se těším, nezapomeň pak hodit schéma té tvé objemovky, to mě dost zajímá a přeju hodně štěstí a motivace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bez ohľadu na počet nabraných kg, som skor zvedavý či Frei tých 6-8 týždňov podľa plánu cvičiť vydrží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eros

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji ke statnicim taky by me zajimal rozpis te objemovky po tom 2 tydenim kortem preju at se vse vydari
koudy.

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

budu log sledovat, konečně něco hodně motivačního, né jen neurčité plány, to se mi líbí. Myslím, že ten cíl není nereálný a jde splnit, když se pořádně "zažereš", ale rozhodně to neni nic snadného. Držím ti palce
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to budeš tedka pomáhat i reprezentantum dkyž už toho tolik víš -přecejen každá rada dobrá a budeš psát nějaký články o tomhle tématu co sji vystudoval??
wondra

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můžu se zeptat jak probíhalo doléčení te mononukleozy? sám ji teď mám a kila šly dolů, cvičení chybí. Taky chci pak udělat takový návrat, ale nevím kdy přesně můžu. Jaterní testy jsem měl při opuštění téměř v normě (1,1, normal je 0,9 a při nemoci sem měl 1,9). Takže kdys tak začal cvičit po 100% dobrých zdravotních testech a jak dlouho jsi držel přísnou dietu?:)
děkuju moc za reakci
johny c

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rád čtu tvoje články, ale štve mně na těch tvých proměnách to porovnání..forma na začátku je vždy focená na co nejhorším světle a na konci fotky super nasvícený například z posilovny a podobně a ještě sem se chtěl zeptat, proč jezdíš benč, mrtvolu i dřep se stejnou vahou?
Spazik

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chudák Freimen, ten má na ty nemoci smůlu - tu mono fakt nezávidím.
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mám z toho života... (ale vážně, zkrátka stres..)

wondra napsal:
můžu se zeptat jak probíhalo doléčení te mononukleozy? sám ji teď mám a kila šly dolů, cvičení chybí. Taky chci pak udělat takový návrat, ale nevím kdy přesně můžu. Jaterní testy jsem měl při opuštění téměř v normě (1,1, normal je 0,9 a při nemoci sem měl 1,9). Takže kdys tak začal cvičit po 100% dobrých zdravotních testech a jak dlouho jsi držel přísnou dietu?:) děkuju moc za reakci

já jí začal mít v září a měl jsem naštěstí lehčí průběh, navíc lékařka to poznala hned, takže jsem jaterky neměl zvedlé vůbec a po poslední kontrole krve v lednu mi dovolila začít pomalu sportovat...

s tím cílem sami uvidíte...já poprvé takto mimo soutěž plánuji nasadit kvalitní a poměrně velkou suplementaci, jako kdybych se chystal na závody, což jsem předtím nikdy neudělal a stavěl to hlavně na výživě, ale už mám vytipované některé výrobky, docela se to v některých směrech za ten rok posunulo

trénink zveřejním, jak ho začnu provádět, je to můj nejklasičtější objemový trénink, který si za ta léta vylepším o nové osvědčené cviky jako např. výrazový tlak, možná i trh apod.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

johny c napsal:
rád čtu tvoje články, ale štve mně na těch tvých proměnách to porovnání..forma na začátku je vždy focená na co nejhorším světle a na konci fotky super nasvícený například z posilovny a podobně a ještě sem se chtěl zeptat, proč jezdíš benč, mrtvolu i dřep se stejnou vahou?

dopřej mi to

proč? protože současná síla je taková, pochopitelně, že až budu cvičit měsíc, tak na dřep/mt bude nejméně o 20 kg víc než na bench

Turakam napsal:
bez ohľadu na počet nabraných kg, som skor zvedavý či Frei tých 6-8 týždňov podľa plánu cvičiť vydrží

i ty brute jen pro úplnost, objednal jsem dnes suplementy za téměř 3k, tak jen pro informaci, abys věděl, že to myslím vážně

na trénink půjdu až ráno, po prvním tréninku po pauze si musím vždy dát 2 dny volna, protože si na hamstringy i z těch 4 sérií mt sotva sednu, ale od zítra už budu cvičit obden (a doufám, že stihnou přijít suplementy, abych tu rege podpořil)
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12kg svalu za 6-8 tydnu a suplementy za 3k , cim dal vic mi to zacina pripominat log nejakyho malyho Jardy a ne bc. v oboru doufam ze sis koupil nejaky poradny gainer , NO nebo nejaky poradny hukot , aby to melo spravny grady
sajzz

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budem sledovat log a drzim palce. Co za suplementy si si vybral ?
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3000 jeste neznamena ze to musi bejt rada suplementu..klidne si umim predstavit 3 za tu cenu
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
12kg svalu za 6-8 tydnu a suplementy za 3k , cim dal vic mi to zacina pripominat log nejakyho malyho Jardy a ne bc. v oboru doufam ze sis koupil nejaky poradny gainer , NO nebo nejaky poradny hukot , aby to melo spravny grady

ale víš, jak to je..., Freimen je schopen přibrat těch 12 kg nějaké hmoty za 8 týdnů v klidu, že to bude z 1/3 tuk, to vůbec nevadí, protože na něm se 4 kg tuku krásně ztratí a 8 kg svalů přibrat jde a Freimenu prostě bude vypadat, že přibral opravdu 12 kg svalů, právě, že to není nějaký malý Jarda, je to člověk, který má odcvičeno, odežráno a odzávoděno, takže to půjde rychle nahoru a výsledek bude zase krásný... , tentokrát možná třeba Freimena vyfotí na nějakou reklamu, jako změna za 2 měsíce, atd. , seru teď na cvičení, ale dneska bych jít mohl... , ale přijdu se sem opět podívat aspoň na společenská témata a tento log a PROTEINY
II....nebo už III.?
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2011 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tak, jsou to 4 výrobky já to napsal jen pro turakama, aby si ze mě v dobrém neutahoval, že budu cvičit jen 4 týdny

objednal jsem klasiku: gainer, protein, creapure a beef hydro amk, napíšu pak více až to přijde, ale zejména mě co do složení i ceny hodně překvapil ten gainer (je to ten, co tady všude svítí - Go! Extrifit). Mě to ukázala na fb už před 3 dny Bára Č. a to složení mě nadchlo a za zaváděcí cenu Když si vzpomenu, jak jsme zamlada pili Megamass a mysleli, jak je kvalitní Jsem zvědavý i na tu deklarovanou chuť.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: