|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte rádi pěnivé proteiny? (viz. Whey Core) |
| Ano mám. |
|
13% |
[ 12 ] |
| Je mi to jedno. |
|
30% |
[ 28 ] |
| Nemám rád. |
|
56% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 91 |
|
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
penu nebrat, souhlasim s Draperem
Whey Core je nejlepsi (tim myslim nejchutnejsi a obsahove nejnaslapanejsi)protein co jsem kdy mel, jedina vada na krase je penivost _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Taky se podívej, kolik těch vitamínů v proteinech máš.. Jsou tam spíš na zkrášlení etikety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Taky se podívej, kolik těch vitamínů v proteinech máš.. Jsou tam spíš na zkrášlení etikety. |
Však já netvrdim, že protein, kterej má v sobě vitamíny atd (jak správně říkáš, ve stopovým množství) je našlapanej. Já se jen ptám, v čem je tolik našlapanej Whey Core? Rozhodně je teda našlapanej pěnou, ale to Petr evidentně nemyslel, když si na ni sám stěžuje.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
nejsem v tom tak zbehlej
a jestli jsi cetl pozorne muj prispevek, psal jsem ze je nejlepsi, co jsem kdy mel
a klidne bych do nej sel znovu, ovsem kdyby nekdo nabidl to same, ale bez peny, tak ho klidne zaprodam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
Petere, s tím AK složením to asi nebude tak žhavý, mám teď doma Smartlabs izolát a třeba BCAA je tam ještě víc než u Whey Core
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
Však já nechtěl nějak rejpat, jen mě to zajímalo, v čem je našlapanej a jestli mi třeba něco neuniká. Ale podle mě má CFM syrovátkovej koncentrát v případě stejnýho procentuelního zastoupení bílkovin i stejný aminospektrum, pokud do něj nejsou nějaký amina přidaný navíc.. Takže docílit toho, aby byl protein "našlapanější" jde jen tím, že do něj něco přidám.. (a tím něco nemyslim Acesulfam K, polydextrozu, fosforečnan vápenatý ani E104, E110, "které mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí"  ). Opravte mě někdo, jestli se pletu. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
Naposledy upravil Saint-Jimmy dne pá červenec 29, 2011 10:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | blazen napsal: | Petere, s tím AK složením to asi nebude tak žhavý, mám teď doma Smartlabs izolát a třeba BCAA je tam ještě víc než u Whey Core |
posli jednu odmerku, at posoudim chut a penivost |
pošlu ti ji v obálce a budu doufat, že to na poště nebudou považovat za antrax nebo nějakou drogu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Mě se stává, že když narazím novou pixli proteinu, tak pění jak sviňa. Co stím mám dělat, prosím o radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|