|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte rádi pěnivé proteiny? (viz. Whey Core) |
| Ano mám. |
|
13% |
[ 12 ] |
| Je mi to jedno. |
|
30% |
[ 28 ] |
| Nemám rád. |
|
56% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 91 |
|
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a radsi to poradne prelep, vis jak na poste razitkujou
a nebo rovnou rozmichanej s vodou v sacku
ja to pak jenom vypiju |
dobře, s vodou né s mlíkem.. akorát jak ti to přijde, tak si dej ten sáček do ledničky ať to trochu zchládne, kdoví jak dlouho to bude zapařený a pak by tvůj test chuti nebyl objektivní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | | Rostislaw napsal: | | Mě se stává, že když narazím novou pixli proteinu, tak pění jak sviňa. Co stím mám dělat, prosím o radu. |
A narážíš určitě protein?? Protože u něčeho jinýho bych to chápal spíš, že to pění jen ze začátku po naražení.. |
Jako a v pulce pixli přestane? Zkus ji protřepat, něco podobného se mi stalo taky, ale u příchutě. Ze začátku chutnal uplně parádně a po pár odměrkách se mi zhnusil. Kámoš mi poradil protřepat a už chutnal zase ok. |
Mě je to zase už po pár odměrkách úplně jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
Už se to tu řešilo, některým nám je z toho polykání vzduchu blbě mimo jiné.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | penu nebrat, souhlasim s Draperem
Whey Core je nejlepsi (tim myslim nejchutnejsi a obsahove nejnaslapanejsi)protein co jsem kdy mel, jedina vada na krase je penivost |
Jenze ja tu benu prave beru. Jen mluvim za lid a lid ji bohuzel nebere :)
| citace: | | Whey Core je nejlepsi (tim myslim nejchutnejsi a obsahove nejnaslapanejsi ) protein co jsem kdy mel |
Tak to by me fakt zajimalo, co jsi dosud pil, kdyz tohle pises.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
To si vyčet kde? _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Manek49 napsal: | | To si vyčet kde? |
To jsem nevyčetl nikde, ale patří to snad k základnímu vzdělání
Hoši, moc to řešíte a strácíte čas řešením pi.ovin, místo toho abyste protein používali max. po tréninku a zbytek řešili jídlem. Takže když si ho dám jednou denně po tréninku, tak mě je naprosto jedno, jakou má chuť či jakou má pěnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Manek49 napsal: | | To si vyčet kde? |
To jsem nevyčetl nikde, ale patří to snad k základnímu vzdělání
Hoši, moc to řešíte a strácíte čas řešením pi.ovin, místo toho abyste protein používali max. po tréninku a zbytek řešili jídlem. Takže když si ho dám jednou denně po tréninku, tak mě je naprosto jedno, jakou má chuť či jakou má pěnu |
To mně zas není. Teď protein nemám vůbec, takže nejsem žádnej fanatik, ale vždycky když jsem po tréninku vypil napěněnej protein, tak jsem byl hodinu zfouklej jak prasopes, a to není zrovna ideální, zvlášť po tréninku. Dostaneš do sebe třeba dvakrát tolik objemu, a to není pro pana žaludka a spol. asi to nejlepší. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Pokud bych protein daval po treninku v satne na stojaka, tak by mne bylo uplne jedno, ze nepeni a muze byt klidne i hnusnej, ale pokud ho piju doma v klidu jako kokteil a chci si pochutnat, tak tu penu vyzaduji :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pokud bych protein daval po treninku v satne na stojaka, tak by mne bylo uplne jedno, ze nepeni a muze byt klidne i hnusnej, ale pokud ho piju doma v klidu jako kokteil a chci si pochutnat, tak tu penu vyzaduji :-) |
A pán je gurmán
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
A ještě by mě zajímalo, jak je to s pěnivostí Promilu 80 v mlíce? Je to tak, že se vytvoří něco pěny nahoře, nebo celej "zpěnovatí"?
|
Celej nezpění, ale té pěny je tam skutečně o dost více, než je mně osobně milé, a vydrží sakra dlouho....takže v nějaké rozumné době musíš vyjíst lžící, sama nespadne. To je důvod, proč už Promil tedy ne ... zkušenost s příchutí jahoda. Jinak nicméně ujde, ale Extrifit mi v jahodě chutnal více, a bez tohoto problému. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|