|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | 12kg svalu za 6-8 tydnu a suplementy za 3k , cim dal vic mi to zacina pripominat log nejakyho malyho Jardy a ne bc. v oboru doufam ze sis koupil nejaky poradny gainer , NO nebo nejaky poradny hukot , aby to melo spravny grady |
nebud takovej hnidopich, 12kg svalu je mysleno jako celkove telesne hmoty, u freie stejne jako u nas ostatnich turbospalovacu se to ale zda jako doopravdy pribrana cista svalovina, takze bych neslovickaril a 3K za suplementy je normalni cena komplet rady zakladnich doplnku (kreac, vitargo, hydro protak, nakopavaky ) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Frei som rád, že si to zobral v dobrom, bo tak to aj bolo myslené, log budem určite sledovať a opäť raz sa mi myslím potvrdí, koľko dokáže spraviť genetika od boha. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
genetika od boha? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | genetika od boha? |
to je to, čo má Frei (samozrejme myslené ako frazeologizmus), ono necvičiť poriadne dva roky, nedržať stravu etc. a vyzerať tak, ako vyzerá, no neviem, ja podobných chlapíkov veľa nepoznám. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
pevne verím, že keď bude zdravie ok, čoskoro bude z Teba opäť svalnatý mladík _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
já jí začal mít v září a měl jsem naštěstí lehčí průběh, navíc lékařka to poznala hned, takže jsem jaterky neměl zvedlé vůbec a po poslední kontrole krve v lednu mi dovolila začít pomalu sportovat...
|
Takže 3-4 měsíce, tak jsem zvědavý jak dopadnu já :) A tu dietu jsi držel přísně? Mě zakázali žloutky, tuky, smažené atd. Můžu snad jen šunku, dušené maso a přílohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 12:04 pm Předmět: . |
|
|
Trénink:
dřep
5x5x50 kg
přítahy v překlonu podhmatem (stále mě hodně bolí hamstringy, tak je nechci hned přetrénovat)
1x8x40 kg
4x6x45 kg
benchpress
5x5x45 kg
zdvihy velké činky ve stoje (biceps)
4x8x30 kg
stahování horní kladky naširoko (triceps)
4x8x30 kg
upažování s jednoručkami
3x8x7 kg
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:06 pm Předmět: . |
|
|
tak mi dorazily suplementy a jak jsem slíbil ve středu, krátce k tomu napíšu jak jsem postupoval při výběru, proč jsem vybral tyto suplementy a jak budu dávkovat
Všechny suplementy jsem vybíral podle vzorce nejlepší poměr cena/výkon (kvalita+chuť), nebyl jsem si jistý u gaineru a creatinu, naopak u proteinu a aminokyslein to byla jasná volba.
Gainer: Go Pro 30 - pro mě osobně největší překvapení, člověk by si myslel, že na gaineru se nedá už nic lepšího vymyslet. Ale vzhledem k tomu, že to obsahuje 6 druhů různě rychlých proteinů, 30 % bílkovin a na den 7 g glutaminu (a samozejmě isomaltulósu jako zdroj sacharidů), tak jsem se rozhodl pro něj. Jenže největším překvapením a bonusem byla navíc chuť, bral jsem tu reklamu s rezervou, že jde o dvojitou čokoládu, ale to je jednoznačně nejchutnější koktejl , který jsem kdy pil  Chutná to jako takové to sladké kakaíčko od maminky :).
Budu dávkovat odměrku (45 g) ráno k vločkám před tréninkem a ihned po tréninku odměrku gaineru a odměrku WPC 80, v netréninkový den k snídanu a odpoledne.
Protein: WPC 80 - tady nebylo co vymýšlet, již 2 roky je to můj nejoblíbenější protein, přemýšlel jsem i nad tím novým nutrendem vyzkoušet, ale měli jsme ochutnávku v trenérské škole a já nemám rád vodovou chuť, mám rád spíš krémovější příchuti, stravitelnost navíc perfektní.
Dávkování: po tréninku odměrku ke gaineru a odpoledne
kreatin: Creapure - tady jsem se řídil cenou, protože jsem si říkal, že u firem, které deklarují použití creapure nejde nic vymyslet a vezmu ten s nejnižší cenou, tedy Extrifit, který jsem ještě neměl. Tady přišlo druhé překvapení, když jsem to otevřel, myslel jsem, že je v tom omylem glutamin, tak jemný kreatin jsem dosud neměl. Pamatuju si vždy na to praskání mezi zuby, používal jsem předtím vždy ten 100% zlatý Scitec a předtím, když jsem ještě závodil, tak nutrend, atp atd.
Dávkování: 5 g ihned po tréninku s koktejlem, 5 g odpoledne před večeří, v netréninkový den před obědem a před večeří 5 g
aminokyseliny: Beef Amino Hydro - chtěl jsem jednoduše na ráno v tréninkový den vyzkoušet ty nejkvalitnější aminokyseliny na trhu, chtěl jsem je vyzkoušet už dlouho, tak jsem na ně velice zvědavý
Dávkování: 4 tbl. (8g) ráno spolu se snídaní (chodím na trénink vždy dopoledne)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
K tomu kreatinu..nema to co delat s creapure..je to pure crea ne certifikovanz creapure...
K tem Beef aminam...osobne sem je bral po trenalu pri bear objemu a maximalne spokojenz sem byl.....
A do tretice..s tim gainerem si me prekvapil. Co je na etikete slibuje dost paradni produkt..
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
Nechci ti to tu zasirat, ale jestli se nepletu, tak kreatin od Extrifitu neni Creapure, pouze nazev klame. ;)
Jinak hodne stesti pri comebacku. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Mám dojem Freii, že Extrifit kreatin z AlzChemu nebere. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | K tomu kreatinu..nema to co delat s creapure..je to pure crea ne certifikovanz creapure...
K tem Beef aminam...osobne sem je bral po trenalu pri bear objemu a maximalne spokojenz sem byl.....
A do tretice..s tim gainerem si me prekvapil. Co je na etikete slibuje dost paradni produkt.. |
tak snad to bude makat pěkně jinak ten gainer mě také zaujal a jsem rád, že jsem to stihl zrovna teď, když je ta akce, je to nový produkt, před týdnem to ještě asi ani nebylo - ale složení i chuť jsou opravdu perfektní, tak jsem rád, že jsem to pořídil
| Douglas napsal: | Nechci ti to tu zasirat, ale jestli se nepletu, tak kreatin od Extrifitu neni Creapure, pouze nazev klame. ;)
Jinak hodne stesti pri comebacku. |
jj, už si vzpomínám, jak se to zde tak 3-4 roky nazpět vlastně řešilo, že jde o tu certifikaci, nicméně věřím, že to bude makat také slušně, ale přiznám se, že tím pádem jsem tedy nikdy pravý creapure tudíž neměl..
jinak díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Lukáši, držím palce - ať vydrží zdraví a vše ostatní už zařídíš ty:o)
Vybral výkon / cena - ale koukám, že jen od jedné firmy  ...v rámci firmy to asi jsou ty nejkvalitnější produkty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Lukáši, držím palce - ať vydrží zdraví a vše ostatní už zařídíš ty:o)
Vybral výkon / cena - ale koukám, že jen od jedné firmy ...v rámci firmy to asi jsou ty nejkvalitnější produkty. |
spíš vybral od českých výrobců, já jiné nekupuji, dřív jsem používal Scitec, biotech a twinlab, ale poslední 3 roky už jediné tuzemské výrobky, nicméně ten gainer a hovězí aminokyseliny jsou ty nejkvalitnější produkty dostupné zde na trhu vůbec, takže tady to bylo myslím jednoznačné...uvidíme, jak to bude makat
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
A hle, další zombie vstává z mrtvých!  Tak makej, chci vidět pořádnou proměnu. Držím palce! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|