|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte rádi pěnivé proteiny? (viz. Whey Core) |
| Ano mám. |
|
13% |
[ 12 ] |
| Je mi to jedno. |
|
30% |
[ 28 ] |
| Nemám rád. |
|
56% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 91 |
|
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | blazen napsal: | ACAB a jeho univerzální vše-řešící rady na všechno |
promin, ze sem prerusil tak hrubym zpusobem svetovou diskusi o penivosti proteinu a nasledne masturbaci nad lahodnym shakem |
měl jsi na mysli "tak hrubým způsobem, kterej každýmu cpeš a každýmu je u prdele"... |
cpu ho jenom tobe tak nebud nasranej, ze ti peni protein, urcite budes mit obrovsky svaly z nepenivyho proteinu...pena je totiz nejdulezitejsi vec na proteinu. Pixla, pena a etiketa. Vsechno ostatni je nepodstatny.
Tak zacni zrat tlacenku a nebudes mit tenhle epicky problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
já ten problém nemám, jenom mě serou ty tvoje kecy :) není to ani vtipný, ani to nikomu nepomůže, je to ohraný a trapný
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | já ten problém nemám, jenom mě serou ty tvoje kecy :) není to ani vtipný, ani to nikomu nepomůže, je to ohraný a trapný |
asi se budu stydet a pujdu si kvuli tobe namichat aspon 10 druhu proteinu, abych mel prehled v penivosti
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
Že vy tu pěnitost tolik řešíte :) Kdo nemá rád pěnu, at si kupuje nepěnivý proteiny a kdo ji má rád, tak ať si kupuje ty pěnivý
.. jinak můj pohled na věc je ta, že kupuju proteiny od Amixu, kde je pěnivost minimální, ale když se mi do ruky dostal Extrifit, který pěnil, tak jsem to řešil tak, že sem si ho v posilce namixoval, vlezl do sprchy a vypil po příchodu, čili i s tim jsem problém neměl :) ... sto lidí, sto chuťí ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 29, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
Extrifit na tom tak zle není, má normální tekutou pěnu, která dá se vypít.
BTW: Chuťí
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | myval napsal: | Že vy tu pěnitost tolik řešíte :) Kdo nemá rád pěnu, at si kupuje nepěnivý proteiny a kdo ji má rád, tak ať si kupuje ty pěnivý
|
ale rekni kterej nepeni!!! |
Jak jsem řikal, mně třeba vubec nepění Amix- aktuálně CMF Iso pure Whey protein (max 1cm pěna)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 7:49 am Předmět: |
|
|
Já jsem teda nikdy neměl protein co by pěnil a nedovedu si vůbec představit jak bych ho pil kdyby tam bylo třeba 10cm pěny. Mě by to teda vadilo dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Jak vidno, pěnivost proteinu hýbe dnešním kulturistickým světem.
Kdo nemá přehled o konzistenci své pěny, jako by nebyl
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:44 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | petr616 napsal: | Boze, boze, ja promil davam pul roku, rekl bych ze jeden z penivych proteinu a s trevenim teda nemam zadne potize, zadny pocit nafouknuti nic.
Ted ti reknu strasny tajmenstvi, kdyz nechas penu minutu spadnout je po pene |
U Promilu 80??? To máš nějakou speciální výrobní šarži na zakázku, ne? Ještě za půl h mám na dně dobrých 10cm toho nabublaného svinstva.... |
To bude asi rukama
Kupuju ho pul roku a je to porad stejny, kdybych mel "Ještě za půl h mám na dně dobrých 10cm toho nabublaného svinstva...." tak po prvnim baleni konci, beztak si ho mel naposled pred 3 rokama nebo proste neumis minuty nechat stat shakej rovne na stole
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
ja jsem nedavno 80ku Promil dožral a penil teda brutalne,řek bych že tam ta pena vydrzela daleko dyl nez pul hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
mám doma 3 kýble 80 promilu a když nechci pěnu tak do 3 minut tam žádná není.
jinak spolubydlící kupuje 60 a taky ji po mě chtěl ted objednat znovu a je s ní spokojený. když chci pěnu třepu víc, když nechci tak prostě chvilku počkám, děláte z té pěny strašnou vědu _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | mám doma 3 kýble 80 promilu a když nechci pěnu tak do 3 minut tam žádná není.
jinak spolubydlící kupuje 60 a taky ji po mě chtěl ted objednat znovu a je s ní spokojený. když chci pěnu třepu víc, když nechci tak prostě chvilku počkám, děláte z té pěny strašnou vědu |
Presne tak!
Jinak je to jednoduchy jak facka, nektery proteiny peni vic nektery min, kdyz to nekomu vadi, nechat odstat, priste nekupovat. Ale co by se tady pak na tom foru resilo, moc jahodova jahoda a slabsi pena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|