Tetování

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetování  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hEEEliak

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:09 pm    Předmět: Tetování Odpovědět s citátem

Zdarec pánové, chtěl bych se dát tetovat. Měl bych pár otázek: Bude mi osmnáct nějaký čas posiluji ale chtěl bych se zlepšit a rozhodně jestě nabrat na bjem, ale chtěl bych se dát předtím něchat tetovat, když se potetuji a porostu co se bude dít s tím tetováním? Poroste se mnou nebo se nějak zkazí? A jaké máte vy tetování? Já jsem přemýšlel o Maorském tetování jestli někdo to znáte. Měl bych zálusk o něco podobného jako http://www.tattoanalyz.com/images/2011/05/maori-tattoos.jpg a libové je toto ale extrém http://www.vfashiontrends.com/wp-content/uploads/2011/07/Hot-Maori-Tattoo-2011.jpg :D

Naposledy upravil hEEEliak dne so červenec 30, 2011 2:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic se s tim nestane pokud nebudes mit stryje, to prvni ani neni Maor, nejlepsi je to posledni
wondra

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě se to teda vůbec nelíbí, když tetování tak malé 10*15cm apod. ale tyhle velké mi přijdou fakt už extrém. Ale sám žádné nemám tak ostatní mají třeba i jinný názor. a k dotazu, nejsem si jistý ale řekl bych že se nezdeformuje, maximálně zesvětlá když budeš mít o 50kg víc :D
Gohan

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zalezi jak moc priberes, ja sem si udelal male v 15, potom jsem zacal posilovat,pribral jsem 40 kg a v 19 jsem si ho sel nechat pretetovat.
Ernandes

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zesvětlá tak i tak! Když přibereš tak se roztáhne zároveň s kůži takže se hustota inkoustu zmenší takže zesvětlá. Dost pochopitelné ne? Jenže ono zesvětlá tak i tak...

Pokud se chceš počmárat tak se počmárej a nic neřeš. Stejně s tim budeš chodit na slunko a to je 10x vetší kurvič než nějaký přibírání :).
hEEEliak

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo sory ale ten první odkaz se mi líbil :D (už tam není), jak je to ze sluníčkem? To nesmíš akorát tech pár dní potom co to máš vytetované ne? Ale tak nepočítám že naberu nějak moc ted mám 185 cm a cca 87 kg chtěl bych se první vyrýsovat a potom nabrat trochu :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hEEEliak napsal:
Jo sory ale ten první odkaz se mi líbil :D (už tam není), jak je to ze sluníčkem? To nesmíš akorát tech pár dní potom co to máš vytetované ne? Ale tak nepočítám že naberu nějak moc ted mám 185 cm a cca 87 kg chtěl bych se první vyrýsovat a potom nabrat trochu :)

Sluníčko je hrozně fajn věc.. dává světlo, zahřívá nás, pomáhá rostlinkám s různejma činostma
Ale taky je to darebák v mnoha věcech.... snad všechno, na co dopadá UV záření (snad tj UVčkem, abych ze sebe nedělal debila), tak postupně světlá...
Marinus

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja od prvniho tetovani (na predlokti) pribral skoro 20kg a je furt stejne:) museli by se ti hodne zvetsit miry aby se zacalo roztahovat.
Ernandes

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hEEEliak napsal:

Omyl, s tetováním pokud ti jde o to aby vydrželo co nejdéle v dobré kvalitě tak bys neměl na slunce vůbec! A pokud jdeš tak mazat klidně i padesátkou ochranným faktorem.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw s takovou kerkou nebudes drsnej jako ten samoanec, bude to spis tezkej trapas :))
Svent

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To první tetování má The Rock ne? :D
Ernandes

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ten druhej je jeho fanoušek.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proste vidi to u herce tak si rekne jee to je super, to si necham udelat. Chapu ze si to necha delat clovek, kterej tam treba s nema zil a tu kulturu a vsechno uznava a ma je rad, ale kdyz o tom nema paru a da si to jen pro to, ze to ma The Rock, tak to je fakt demence, ale to je jen muj nazor :))
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se líbí třeba toto

http://damavla.bloger.cz/obrazky/damavla.bloger.cz/obrazky-na-blog/edward-norton-edward-norton-146572-800-578.jpg.tn.jpg

Radši jsem to dal do odkazu, ať to tak nebije do očí. A než ze mě uděláte nacistu, mám na mysli to tetování na rukách, né na prsou. Půjdu na něj až ty moje ruce budou za něco stát, už to chci hodně dlouho :)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to ma aj Pamela, vetsi trapas a kyc bys nenasel ? :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetování Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: