|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
Spíš by mě zajímalo, kde přišel k těm zraněním???? Než se dá takhle dobitej do nějaké rozumné formy .... no, paživjóm i uvídim:-))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Videl by som to skor na to, že čoskoro bude ohlásený jeho zápas v ufc. Predsa je dosť veľká ryba, aby si ho Dana len tak nechal prekĺznuť medzi prsty. | Jak jsem psal, taky mi to tak trošku připadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
Já mám za půl roku, co sleduju MMA, dojem, že Dana v tomhle nebude myslet na peníze, ale na to, že Reema prostě nemá rád
Tihle dva by si prostě nesedli
Čímž chci říct, že jeho další kariéru v UFC nevidím... když přitom pro někoho jeho kalibru nemá cokoliv jiného smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 12:04 pm Předmět: |
|
|
Buď je to od Dany velice chytrý tah, jak dostat Overeema lehce do UFC, ale spíš bych to viděl tak, že se hlavně Zuffa zasadila o jeho vyhození, protože Coker by to asi sám od sebe neudělal. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so červenec 30, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
rozhodujici bude jak to dopadne s K1, podle toho bych dal debatoval o Reemove kariere.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 6:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
je to sice velka ryba, ale Dana je prilis hrdy a reema nemal nikdy rad, mozno stacilo malo, jedno ostrejsie "obchodne jednanie" a Danovi rupli nervy a vyhodil ho, predsalen reem bol v poslednom case taky pysny, ze sa snim podla mna nedalo rozumne jednat...so vsetkou medialnou silou ktorou Zuffa disponuje ho moze prakticky vymazat z mapy MMA a za tri mesiace po nom uz ani pes nestekne...
ale mozny je samozrejme aj prechod do UFC
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
nebude prvy krat co dana riesi osobne nesympatie takto, ale uz kolko krat si nakadil do ust..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: ne červenec 31, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
To sou velmi spatne zpravy o Alikovi  . Aby to nedopadlo jak s Fedorem. Kazdopadne Reem to bude mit hodne tezky, K1 je v prdeli, jediny co mu zbyde, bude urazet hlavy v Japonsku, kde ma zase velkou fanouskovskou zakladnu.
Ale zase takovej fight Brock-Reem nevypada spatne a mohl by pro Dana par dolaru vydelat a na to Dana rad slysi
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po srpen 01, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Jak jste přišli na to, že Dana nemá rád Reema? Já co jsem viděl jednou jeho vyjádření, tak řekl něco v tom smyslu, že si myslí, že na top mma nemá ale má ho rád a uznává ho.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
Houhouhou...jestli někdo doufal, že uvidí Reema v UFC, tak teď je jasné, že se tak určitě nestane:
UFC propustila Jona Olava Einema, Strikeforce zase Marloes Coenen a Valentijna Overeema..spojuje je členství v Golden Glory:
http://www.bloodyelbow.com/2011/8/3/2341532/ufc-strikeforce-mma-news-marloes-coenen-valentijn-overeem-jon-olav-einemo
Jediným, kdo si zatím zachránil krk je Serghei Kharitonov. U něho je důvod jasný.
Je jasné, že všechno je na popud Dany, Coker by na to neměl. Strikeforce nepřežije tento rok. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 03, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
hmm jenom se potvrdilo jakej je to zmrd, khari po turnaji pude hned taky, tohle je fakt konec strikeforce.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|